CATEGORIES

Päivän asu – punainen duffeli

17.10.2010

Alkaa pikkuhiljaa täällä asuinmaassanikin lämpötilat alenemaan sen verran, että voi alkaa kaivamaan talvitakkeja esiin vaatekaapin perukoilta. Ah, miten ihanaa.
Rakastan kesää kaikkine ihanine hameine ja hepeneineen, mutta rakastan talven tuloakin kun pääsee pukeutumaan mitä paksumpiin ja pehmeimpiin asuihin. Vaihtelu juuri siitä kaikesta ihanaa tekeekin.

Tämän punaisen duffelin ostin viime vuonna (milloin kuvatkin on otettu). Pidän erityisesti sen kirkkaudesta tämän kaiken harmauden keskellä.
Ja keneltäpä muultakaan kuin tältä ladylta sain inspiraation takin väriin:

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • WE INSPIRE US

  kiva asu!! Sä näytät paljon parempi kun cheryl !! =)

 • Elya

  Upee takki sulla :) mullaki on yks punanen talvitakki ja on se ihanaa pistää päälleen jotain väriä, ku ulkona on harmaata.

 • Heidi

  Hei!Päädyin blogiisi ystäväni vinkistä, ja olen iloisesti yllättynyt! Rakastan muotia ja minusta on mukava selailla muotiblogeja, mutta päädyn yleensä ulkomaisille sivustoille. Monet suomalaiset blogit ovat joko omasta tyylistäni eroavia tai liian teinejä. Mutta tämä – ah! Inspiroiduin kuvistasi ja tykkään rennosta tavastasi yhdistellä ketjumerkkejä kalliimpiin juttuihin. Itse olen samanlainen: mielestäni oma tyyli on tärkeämpää kuin hintalappu tai suunnittelijan nimi niskassa. Voin itse mennä ihan hyvin töihin yhdistäen Dieseliä, Guccia ja H&M:ää. Toivottavasti jatkat blogiasi ympäri vuoden! Kiitos! <3

 • ranskanpastilli

  Ihanan raikas väri jolla saa hyvin vaihtelua mustaan väriskaalaan :)Olet jaksanut postailla tosi ahkeraan, kiitos siis aamunpiristyksistä! Ehtisitkö jossain välissä kirjoittamaan cashmirista materiaalina ja omista suosikkineulemerkeistä sillä saralla? Näin säiden viilettyä ko. materiaali on aivan ykkönen ja mielelläni kuulisin, mitkä ovat sinun suosikkejasi :)Rentouttavaa sunnuntaita!

 • anita

  ihana takki (: vähän copy cattii kanssa

 • Mongusti

  Oih, rakastan tota! Se on NIIN ihana!:)

 • Jenni

  Ihanan pirteä takki! Vaihtelua syksyn ja talven mustanpuhuvaan takkimuotiin :))