CATEGORIES

Dyynien juurella

5.7.2016

arcachon la corniche-1-5 arcachon la corniche-1-6 arcachon la corniche-1-7 arcachon la corniche-9630 arcachon la corniche-9539 arcachon la corniche-9447 arcachon la corniche-9449 arcachon la corniche-9570 arcachon la corniche-1 arcachon la corniche-1-2pictures by Kira Kosonen

vest ZARA
dress SCOTCH & SODA
bag SAINT LAURENT
shoes AQUAZZURRA

Eilen käytiin ekaa kertaa tällä lomalla hetki istumassa alas ilman lapsia. Isäni ja tätini jäivät talolle katsomaan nukkumaan meneviä pienokaisia kun minä suuntasin mieheni ja siskojeni kanssa läheiseen hotelliin iltadrinkeille. Täytyy nyt myöntää, että ei se Spriten litkiminen ihan hirveästi lämmitä kun muut ympärillä nautiskelevat ihania paikallisia viinejä. Bordeauxin kuuluisat viinitilat kun ovat ihan pienen matkan päässä. Olisi ihana ottaa itsekin lasi niiden herkullisten jälkiruokajuustojen kanssa, mutta ei enää pitkään! Sitten saan toivottavasti tämän viimeisenkin pikkuihmeen syliini. Jos joku muukin tänne Ranskan länsirannikolle matkaa suunnittelee, suosittelen tutustumaan tähän kauniiseen ja tunnelmalliseen La Co(o)rnichen hotelliin. Kirjoitin siitä enemmän tässä kolmen vuoden takaisessa postauksessa. Maaginen paikka.

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anna

  Mille lentokentälle sinne lennetään?

  • Bordeaux tai Biarritz :)

 • Jade

  En tiedä mihin edellinen kommenttini tähän postaukseen livahti mutta pakko kommentoida vielä uudestaan.
  Aivan mahtavan upeat maisemat ja sinä olet niin kauniisti ruskettunut ja hehkut muutenkin.
  Ihana kuva teistä siskoksista!

  • Hei eilen oli joku bugi blogissa ja kommentointi takkuili! Voi olla siis siitä johtuvaa? Mutta kiitos paljon❤️ Suosittelen Arcachoniin matkaamista lämpimästi?

 • Haidi

  Niiin kaunis tuo teidän yhteiskuva :) ja vitsi tuo mekko on vaan ihana!

 • Melisa

  Siskot ovat ihan parhaita. Ihana tuo teidän yhteiskuva -kaunis kolmikko :)