CATEGORIES

Päivän asu, mustaa ja punaista

19.10.2010

Nämä kuvat ovat viime syksynä otettu, mutta samat vaatteet löytyvät kaapista edelleen, joten samoissa vetimissä mentiin tänään.

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • lilli

  Kiitos Saara! En ollut moisesta kuullutkaan, mutta tein heti tyota kaskettya!;D ja varmistivat laukun aidoksi, joten ei muutakun huutamaan!:) On tama blogimaailma kateva kun saa aina hyvia vinkkeja!

 • Saara

  lilli: suosittelen, että käyt tarkistuttamassa laukun aitouden Purse Forumissa (http://forum.purseblog.com/louis-vuitton-shopping/authenticate-lv-read-rules-use-format-post-1-a-633568.html). Pääset suoraan tuosta linkistä Louis Vuitton laukkujen tarkastuspalstalle. Keskustelun ylläpitäjät ovat tosi taitavia ja tunnistavat kyllä varmasti aidon. Toivottavasti tästä on apua!

 • lilli

  Hei! Ajattelin etta pystyisit ehka auttamaan minua kun sinulla on noita louis vuittoneita, osaisitko sanoa mitaan taman laukun aitoudesta? Olen tutkinut tuntikaupalla eri sivustoja, ja verrannut niiden neuvoja tunnistaa aito laukku feikista. Haluaisin kuitenkin viela jonkun muunkin mielipiteen:http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170553703656Joten olisi ihanaa jos voisit auttaa!:)

 • WE INSPIRE US

  Kaunista! Tänään sulla on vähän erilainen meikki, eikö? Mä tykkän tästä, very natural =)