CATEGORIES

Huivi on raskausmahan kaveri

27.9.2016

asu-iso-vatsa-huivi-3736 asu-iso-vatsa-huivi-3756 asu-iso-vatsa-huivi-3716 asu-iso-vatsa-huivi-3729 asu-iso-vatsa-huivi-3752 asu-iso-vatsa-huivi-3779pictures Kira Kosonen

vest ZARA
top VILA
pants LINDEX maternity
scarf BALMUIR
shoes ADIDAS
bag YSL

Viimeisillä kuukausilla raskausmahaa ei enää noin vain piiloteta. Se onkin usein pukeutumisen näkyvin tekijä ja kutsuu huomiota osakseen. Joskus on tosin päiviä, että sitä tahtoisi vaan mahansa kanssa piiloutua. Silloin hyviä vaatekappaleita ovat mm. ponchot ja isommat huivit, jotka heittää asun päälle. Eivät ne Houdinina pallomahaa pois taio, mutta ne antavat muuta mielenkiintoa asuun, milloin iso vatsa ei välttämättä ole ensimmäinen asia, johon toinen huomionsa kiinnittää.

Nämä kuvat otettiin loppuviikosta jo todella ison vatsani kanssa. Kyllähän se raskausmaha sieltä loistaa, mutta huivi tuo asuun sen verran mielenkiintoa, että vatsa ei välttämättä ole se silmäänpistävin asia ensinäkemältä. Itse olen sitonut liivin kiinni vatsan yltä, mikä korostaa vatsan pyöreyttä. Mutta jos tahtoisi todella pitää vatsaansa enemmän piilossa, kannattaa silloin jättää liivi auki ja huivi hulmuamaan niskan takaa kerran heitettynä.

20 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Laura

  Rento mutta silti tyylikäs asu! Upealta näytät. :) Ja ihanan muotoinen masu sinulla on..

  Tuohon raskausvatsaan koskemiseen on pakko kertoa oma mielipide, minä en siitä pitäisi enkä menisi toisen vatsaan koskemaan ilman lupaa.

  • Kiitos <3 Se on jo niin tiellä, mutta ehkä sitten kun aika kultaa muistot ja voi katsella vain tuota mahaa muistamatta tätä todella vaikeaa oloa oman liikkumisen kanssa niin sitä ovi ehkä jopa ikävöidä! :D Ja tosiaan ei se mua aina haittaa, koska niitä koskettelijoita tosiaan on liikkeellä, mutta sitten joskus kun on vaikea liikkua, supistaa ja sattuu ja joku ventovieras tulee ja kysymättä koskemaan vatsaasi on siinä vähän hetken ymmällään, vaikka hyväähän kaikki tarkoittavat :)

 • Laura

  oi oi masuuu :) ihana.

 • meow

  Ihania kuvia, hehkut! Toivottavasti sulla on kaikki hyvin siellä, kohta se kolmas tulee <3

  • Kiitos ihana meow ainaisesta positiivisesta tsempistä täällä kommenttiboksissa! <3 Vaikka vikat viikot ovat vaikeita, niin siihen nähden silti voidaan todella hyvin <3 Kohta hän on täällä. Sitä vaan malttamattomana odotellaan <3

 • Haidi

  Huivit pelastaa kyllä ilman raskausmahaakin asukriisipäivinä :D jos asu on muuten basic saa huivilla siihen äkkiä uutta elos ja twistiä! Ja mahasi on kyllä niin kaunis ja vitsi missä kunnossa muuten olet, takaapäin ei arvaisi, että olet raskaana :)

  • Se on kyllä totta! Huivit ovat ihania! Niillä saa niin helposti elegantilla tavalla lisättyä printtiä arkiasuun! <3 Ja voi kiitos ihan Haidi <3

 • Siiri

  hei! huiveista puheenollen, irroitatko merkkihuiveistasi pesu- ja muut tagit? juuri tuskailen uuden huivini kanssa ja pelkään että hajotan sen :D tsemppiä loppu raskauteen! Ja kaunis asu!

  • En itseasiassa ole irrottanut! :/ Voi kiitos kovasti ja onnea ja tarkkuutta tagien poistoon! :D

 • aila

  Onpa kiva idea pukea huivi noin, toimii vaikkei sitä raskausmahaa olisikaan …Onnellista oloa viime hetkiin ja tuleviin sitten pienokaisen ja perheen kanssa : )

  • Miten kiva kuulla, että tuosta sait ideaa ilman raskausmahaakin! :) Kiitos kovasti! <3

 • Petra

  Minua myös itseäni hieman ehkä jopa häiritsi se , että puolituntemattomat ihmiset tulivat koskettelemaan mahaa vaikka pahaahan kukaan tuskin sillä tarkoitti:D välillä olisi ollut kiva saada mahaa hieman piiloon ja suojaan katseilta ja huomiolta. Kiitos taas inspiraatiossa, täytyy muistaa nämä jos meille toivottavasti vielä suodaan toinen murunen <3 tsemppiä vielä viimeisille viikoille :)

  • Juuri näin! :) Ihmiset eivät missään nimessä pahaa tarkoita. Heillehän se on vain yksi pallomaha jossain ja ystävällisyyttäänhän he elävät mukana ja ottavat osaa onneemme <3 Itse vaan kun on niin puhki ja väsynyt ja vatsa on dominoiva tekijä arjen jokaisessa hetkessä, että sitä näin viimemetreillä alkaa olla siihen kantamukseen jo aika puhki ja voisi jo siirtyä seuraavaan vaiheeseen! :D Kiitos vielä kovin! <3 Ja toivottavasti saat vielä kokea tämän ihmeen. Vaikka matka on pitkä, niin onhan se sen arvoinen – vaikka kuinka loppumetreillä sapettaa! :D

 • Milla

  Kiitos taas ihanasta inspiraatiosta raskausajan pukeutumiseen! Näillä viimeisillä viikoilla masu alkaa olla jo niin jäätävän iso, että tekisi lähinnä mieli piiloutua maailmalta oman kodin turvaan. Mikään siistimpi vaate ei mahdu enää mukavasti päälle, ja todellakin tarvitaan keinoja saada masu näyttämään pienemmälle.

  Viikonlopuksi on tiedossa lapsivapaata ja yhteistä aikaa miehen kanssa (viimeistä kertaa ennen vauvan syntymää), joten taidan tutkailla huivivalikoimani läpi illan asua suunnitellessa :)

  • NÄinhän tämä on, että tätä tunnetta on ehkä vaikea ymmärtää mitä tarkoittaa “piiloutumisella”, jos ei tässä ole ollut! :D Ei minulla kyllä näin vaivalloista loppua ollut esikoiseni kanssa… Sehän siinä on, että on jo niin pitkän tien kulkenut ja kaikki arjen sekunnit sanelee tuo maha joka tekee liikumisestakin todella vaivalloista, että olisi kiva jo hiljalleen saada se murunen sieltä ulos <3 Raskaus on ihana ja onnellinen asia, mutta kyllähän se uuvuttaakin! sekin alkaa väsyttää kun käyt tuttujen ja tuntemattomien kanssa päivittäin saman keskustelun n. 100 kertaa :D Mutta voimia sinnekin viime metreille ja ihanaa lapsivapaata vkoloppua miehesi kanssa! <3

 • Minni

  Raskaus on iloinen asia niin en ymmärrä miksi se raskausvatsa pitäisikään pystyä piilottamaan.. jokaisella toki oma mielipide asiaan, mutta aina kun luen tai kuulen jostakin kuinka yrittää saada raskausajan piiloon niin ihmettelen että miksi. Ymmärrän sen, että oma olo saattaa olla tukala ym, mutta itselleni tuo vain kuulostaa negatiiviselta, vaikka itse et varmaan sitä niin jyrkästi tarkoitakaan. Oman mielipiteeni ja ihmetyksen yleisellä tasolla halusin tuoda vain esiin. Kuitenkin se oma rakas pieni vauva siellä mahassa sitä vatsan kokoa kasvattaa :) kaikkea hyvää vielä viimeisille viikoilla!

  • Raskaus on todella iloinen ja onnellinen asia, mutta joskus sen tuoma epämukavuus ja tuntemattomien kommentit ja jopa suoraan vatsaan koskemiset eivät aina ole toivottuja. On välillä kiva keskustella muustakin, kuin siitä raskaudesta yhdeksän kuukauden aikana ja todella selkä vatsa aika herkästi kääntää siihen keskustelun. :) Minäkin olen jo niin pitkällä, että poikkeuksetta jokainen tapaaminen alkaa vatsani ihmettelyllä ja koska se oikein tulee :D ELi siis kyse ei ole siitä, ettei toivoisi, että raskautta ole tai ettei vatsa kasvaisi! Minä vain alan olla jo niin pitkällä ja vaivalloinen, että toivoisin pian saavani murusen syliini! <3 Pahoitteluni, jos ilmaisin asiani negatiivisesti (ja tätä kirjoittaessa pelkäsinkin, että joku saattaisi näin asian nähdä), se ei missään nimessä tarkoitus ollut. Kiitos paljon! :) Viimeistä viikkoa viedään (katotataan meneeko vielä yliajalle) ja sanon ihan suoraan sanon, että oloa enää helpottaa se, että saan pienen pian syliini ja saan liikuntakykyni takaisin kaikkien poikieni kanssa hääräilyyn <3

   • Minni

    Olen niin pitkään lukenut jo blogiasi, joten tiesin ettet sinä asiaa tarkoittanut negatiivisesti. Ymmärrän tuon kuinka haluaisi puhua myös muustakin kun siitä mahasta. :) en todellakaan loukatakseni tuota sanonut! Toivotaan ettei nyt sitten kauheasti ainakaan menisi yli, onhan sitä jo monta kuukautta odotettu sitä hetkeä kun sen pienen saa syliin <3

    • Voi ihana kuulla! :) Aina kun ei tiedä kuka hyppää blogiin missä vaiheessa elämää niin kirjoituksista voi helposti saada ihan toisen kuvan, kuin oli tarkoitus. Mutta kiitos kovasti ymmärryksestä ja siitä, että olet niin pitkään seuranani ollut! <3 Toivotaan tosiaan, että tulisi ainakin suht ajallaan. Vaikeinta nyt tosiaan on kun on niin vaivalloista liikkua ja on niitä murusia jo ennestään! :D <3 Kiitos vielä!