CATEGORIES

Talvikameli

7.11.2016

kamelitakki-seka-farkkua-ja-harmaata-8136 kamelitakki-seka-farkkua-ja-harmaata-8147 kamelitakki-seka-farkkua-ja-harmaata-8170 kamelitakki-seka-farkkua-ja-harmaata-8155 kamelitakki-seka-farkkua-ja-harmaata-8163 kamelitakki-seka-farkkua-ja-harmaata-8150 kamelitakki-seka-farkkua-ja-harmaata-8191 kamelitakki kamelitakki-seka-farkkua-ja-harmaata-8187pictures by Kira Kosonen

coat ZARA
beanie BALMUIR / saatu
scarf BALMUIR / saatu
knit BANANA REPUBLIC
jeans H&M
shoes UGG AUSTRALIA
bag CÉLINE
bag charm BALMUIR / saatu

Kun nyt viimein löysin itselleni sen kaipaamani kamelitakin, olen käyttänyt sitä lähestulkoon päivittäin. Se näyttää vaan niin älyttömän hyvältä juurikin kaikkien parusasujen kaverina. Musta, valkoinen, harmaan eri sävyt ja farkunsininen näyttävät kaikki asteen raikkaammilta vaalean talvikamelin rinnalla. Vielä viikko sitten käytin tätä samaista asua valkoisten Adidas Suprestar-lenkkareiden kanssa. Nyt kun ensilumi satoi, vedin jalkaan vanhat kunnon luotto-Uggit, joita käytän talvesta toiseen.

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Laura

  Ihana asu! <3 tuo takki on upea , minunkin pitäisi saada hankittua on sitä etsitty.. laukku sopii ihanasti! :)

  • No hei nyt on hyvä mahdollisuus sellainen löytää! Minusta tuntuu, että jokaisella merkillä on nyt tarjota ihan mielettömän upeita kamelitakkeja! Ja kiitos – se on kyllä niin mun näkönen laukku :D

 • Tyylikkäältä ja mukavalta näyttää! Klassiset sävyt toimii aina :)

  • Kiitos! ja niin totta. Olen kuolannut kamelitakkia pienen ikuisuuden, joten mielessä on n. 1000+1 tapaa miten haluan sitä nyt tänä talvena käyttää! :D

 • Hei onks noi UGGit kuinka liukkaat talvisin? :) Mä haluaisin kovasti hankkia nyt mun ekat, mutta serkku sanoi niitten olevan tosi liukkaat.

  Kaunis asu! <3

  • On ne kyllä liukkaammat kuin esim. Sorellit! Tosi mukavat ja lämpimät, mutta liukkaalla pitää kyllä olla varovainen jos liikkuu teillä mitä ei ole hiekoitettu. Ja kiitos! :)

 • Kaunis asu Hanna, takki on todella kiva!

  Hui, onko siellä jo noin paljon lunta!? Meillä Vaasassa ei onneksi vielä ole lunta ollenkaan. Onneksi siitä syystä, että minulla on autossani vielä kesärenkaat alla. Vaikkakin lumimaisema olisi jo kiva, niin toisi lisää valoa.

  Ihanaa alkanutta viikkoa!

  • Kiitos, niin minustakin! :)

   Ja kyllä! :O Talvi tuli ryminällä! Ei kyllä haittaa mua laisinkaan! Kylmä ei mua niin paljon haittaa kuin pimeys, ja lumi onneksi pelastaa sen pimeän pimeän marraskuun… Mutta hei nyt vaan talvitassut nopeasti alle, ettei pääse tänä vuonna yllättämään! :)

 • Tarude

  Moikka, tosi ihana asu, tykkään. Onko tuo huivi mikä Balmuirin huivi? Näyttää ihanan pehmeältä!
  -Taru-

  • Kiitos! Ja on! Se on Balmuirin uutuus tälle syystalvelle! Ihanan kevyt myös! :)

 • primrose

  Kommentoin suunnilleen saman kuin edelliseenkin asupostaukseen: ihanan vaalea asu ja kylläpä näyttää lämpöiseltä ja pehmoiselta! Hyvä katsoa näitä asukuvia juuri ennen kuin itse lähtee töihin, niin että ehkä tänään tulisi valittua jotain vaaleaa ja raikasta itsekin. :) Lumi piristää älyttömästi! Nautitaan siitä! Kivaa viikkoa sinne teille!

  • Mulla on ollut vähän taas kaipuu beigeen ja harmaaseen, joten tällaisia pehmeämpi asukokonaisuuksia varmasti näkyy nyt enemmän :) Ja kyllä – lumi piristää ihan huimasti! Niin ihanaa kun on vähän enemmän VALOA! :) Sitä samaa sinne!

 • Haidi

  Ihanan raikkaat ja valoisat kuvat, lumi tekee ihmeitä tänne pimeyteen :) takki näyttää kyllä hyvältä etenkin harmaan kanssa ihana combo. Ja tuo bag charm, niin täydellinen!

  • Joo kyllä olikin kiva päästä siskon kanssa kuvaamaan pitkästä aikaa! <3 Ja mä olen niin iloinen siitä, että lumi tuli jo! Eilen oltiin pulkkamäessä ja voi herttinen kun pojat tykkäsivät! <3 Ja lumen hohto tuo kyllä aivan mahtavan oman lisänsä kuviin. Ja eikö olekin?! Mä itsekin juuri näitä kuvia katselin ja totesin, että tuo vaaleanharmaa charm "kultaisella" lukolla on ihan täydellinen mulle!