CATEGORIES

Uusi asu vanhasta inspiroituneena

17.11.2016

cape-and-over-the-knee-boots-2695 capeandboots cape-and-over-the-knee-boots-2644 cape-and-over-the-knee-boots-2707 cape-and-over-the-knee-boots-2733 cape-and-over-the-knee-boots-2762 capeandboots2 cape-and-over-the-knee-boots-2756 cape-and-over-the-knee-boots-2777 cape-and-over-the-knee-boots-2696

beanie J.CREW
cape tailor made in Shanghai
jeans GINA TRICOT
boots STUART WEITZMAN
bag CHLOÉ
bag charm BALMUIR / saatu

Kun selaan asupostauksiani vuosien takaa, herättää se minussa enimmäkseen hilpeyttä. Eriskummallisia poseerauksia, pimeitä kotinurkkia kuvauspaikkana ja ajoittaisia “what the hell was I thinking” -asukokonaisuuksia. Ei mikään ihme, sillä olenhan kirjoittanut Strictly Style-blogia jo melkein seitsemän vuotta. Niin pitkään aikaan mahtuu paljon kasvua (kaikilla saroilla) ja sitä kuuluukin kehittyä. Mutta postauksia muutamia vuosia taakse selailtua sain iloisesti yllättyä siitä, että valtaosaa viimeisen viiden vuoden sisään käyttämistäni asuista voisin käyttää tänä päivänäkin. Kaipa se kielii siitä, että oma tyyli on hiljalleen löytänyt oman varmuutensa. Tämän päivän asu sai inspiraationsa tästä vanhasta asukokonaisuudesta. Kaivoin kaapista tuon Kiinassa teettämäni viitan ja yhdistin ne taas ylipolvensaappaiden kanssa. Ihanaa, kun vanhoista vaatekappaleista voi innostua uudestaan vanhojen kuvien avulla.

Kuvat / Alexa Dagmar

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sussu

  Olet kerrassaan kaunotar. Niin freesi ja tyylikäs!

  • Kauneus on aina katsojassa <3 Kiitos kovasti siitä, että niin kauniisti minulle kirjoitit <3 Kertoo sinusta enemmän, kuin minusta! <3

 • Eveliina

  On tuo viitta vaan niin ajaton ja tyylikäs! Täytyy sanoa, että tuo vuoden 2012 asu on yksi ehdottomia lemppareitani kautta aikojen:) Oletko siis ihan teettänyt tuon kyseisen viitan aikoinaan Kiinassa? Mietin, että osaisivatkohan Thaimaassa tehdä, kun sinne olen matkustamassa joulukuun alussa ja tuollainen olisi himotuslistalla:)

  • Mun pitäisi torstaisin ruveta harrastamaan sellaisia TBT asupostauksia, missä on asu joko tismalleen samanlaisena tai hieman “nykyaikaistettuna” ! :) Koska niistä saa vanhat vaatteet ihanasti uutta puhtia! Koska jotkut saattavat vain unohtua – vaikka ei saisi ja käyttöä löytyisi.

   Ja hei tosiaan mun viitta tehtiin valmiista mallista. Heillä oli todella samannäköinen malli valmiina, josta otettiin mallia ja tehtiin mulle oma erilaisilla napeilla, kankaalla ja mitoiltaan minun kokoiseksi. Joten siis täysin mahdollista, jos vaan menee HETI kun saavut Thaimaahan niin sille räätälille ja varaudut vähintään kahteen sovitukseen. Äitini ja ystäväni asuivat vuosia Shanghaissa ja sanoivat, että noin 4-5 sovituskertaa se ottaa, että saat sen mitä haluat. Joten kannattaa varata vaatteet teettämiselle aikaa! Toki voi käydä tosi mäihä ja heti natsaa! :)

 • Saara

  Tuossa vanhassa asussa on tosi kivat nuo sauson pitkävartiset nahkahanskat. Itse vannon sausojen nimeen, niin parhaita hanskoja.

  • Ne on huikeet! Ja löytyy vieläkin kaapista! Pitänee ottaa käyttöön….:)

 • Voi mä niin muistan ne ekat asukuvat ja hilpeydellä muistelen omianikin :) Oli se vaan jotenkin suloista, ja miten ihanaa että silloin se riitti ♡

  • No kyllä! :D Kun se oli silloin se “normi” :D Nyt ei kyl ikinä tulis mieleenkään vaan nappasta paria JPG kuvaa kotona ja räiskästä niitä blogiin :D Kyllä. Tavallaan se oli niin ihanaa <3 Mutta musta myös hienoa, että eteenpäin menty, kehitystä tullut, oppinut paljon uutta ja omakin vaatimustaso on korkeampi :)

 • Leena

  Hei, olisiko aivan mahdoton ajatus jos tekisit postauksen mihin kokoaisit näitä hilpeyttä herättäviä ja wtf asuja. Toki ymmärrän jos se itsestäsi tuntuu liian kiusallista, en missään nimessä ajatellut että “teepä sellanen postaus ja sitten sulle porukalla nauretaan” vaan ihan sillä mielellä että sinuun voisi samaistua. Kyllä omassa pukeutumisessa luojan kiitos on suurta kehitystä tapahtunut, osittain kiitos kuuluu blogeille, eikä kaikista vähiten sinun.
  Pakko muuten sanoa vielä se, että parasta sinussa ja blogissasi on aina ollut se, että sinulla tuntuu olevan jokin järki ostamisen suhteen. Jotain ulkomaisia blogeja/vlogeja jos seuraa, niin se materiaalin määrä on välillä kerrassaan kauhistuttavaa.

  • Hei tosi hyvä idea ja aion ehdottomasti toteuttaa. Aikataulua en tosin uskalla luvata :D Mutta siis todellakin! Vertiastuella ja siis mä nauran etunenässä! :D Kaikilla meillä niitä WTF asuja mennesiyydestä riittää! :D
   Ja ihana kuulla, että sinullakin on se oma tyyli hiljalleen löytänyt. Hutiostoksia tulee vähemmän ja vaatekaappi on monimuotoisempi kun yhdisteltävyys on toimiva. Ja hei kiitos, mutta kyllä minäkin todella usein tavaraa kaupassa hiplatessani mietin, että olenko ihan idiootti jos tämän ostan. Kun ei sitä oikeasti mitään _tarvitse_. Kiitos kauniista sanoista Leena <3

 • Haidi

  Vitsi mä niin muistan nää parveke kuvat! Ja hassua mite blogi on ollut jo niin pitkään pystyssä :D viitta on kyllä edelleen ihan super ihana ja tyylikäs! Ja vitsi miten ihana kuva tuo missä kurkkaat kameraan olan yli :)

  • Joo niin mäkin… eteenpäin on tultu! :D Ja siis härregyyd. Mä ihan pysähdyin eilen, kun tätä postausta valmiiksi kirjoittelin. Niin pitkään?! :O Ja kiitos ihana kauniista sanoista <3