CATEGORIES

Pikkujoulujen punaviiniin menevä kameli

19.11.2016

viinikameli-7925 viinikameli2 viinikameli-7918 viinikameli-7831 viinikameli-7884 viinikameli-7810 viinikameli5 viinikameli-7856 viinikameli3 viinikameli-7839

coat ZARA
scarf ACNE
dress ZARA
boots STUART WEITZMAN
bag YSL
bag charm BALMUIR / saatu

Marraskuun loppu ja pikkujoulusesonki alkaa olla vilkkaimillaan. Minäkin suuntaan illalla ystävättärieni kanssa omiin pikkujouluihimme. Olen himoinnut manchegoa, ilmakuivattua kinkkua ja pimientos de padron-paprikoita hyvän espanjalaisen punaviinin kyydittämänä melkein vuoden. Sen himon saan tyydyttää tänä iltana, kun menemme ystäväporukallamme pieneen tapas-ravintolaan syömään. Että odotan sitä hetkeä, kun pääsen istumaan alas pöytään tyttöjen kanssa nimeäni huutava Rioja kädessäni ja saan skoolata heidän kanssaan yhteiselle illalle! Erittäin harvoin pääsemme näkemään ihan vain keskenämme, sillä meillä kuudella ystävättärellä on lapsia yhteensä peräti 11. Joten voitte uskoa, että me kaikki odotamme tätä illallishetkeä kuin kuuta nousevaa! :D Vaikka ulkona onkin talven tuntua, on minun silti tehnyt viime aikoina mieli pukea mekkoja päälle. Imettäessä ne tosin ovat melkoisen haastava valinta, mutta nyt kun illalla saan muutaman tunnin omistaa ihan vain itselleni ja ystävilleni, pistän varmasti päälle jotain, mitä ei heti tarvitse olla nykimässä ylös. Vamos chicas! Salud!

Ps.Miten kivalta kameli näyttää punaviininpunaisenkin rinnalla?

Kuvat / Kira Kosonen

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Tinde

  Sun blogi on muuten ihana, mutta kyllästyttää tuo kamelitakki liian useissa asukuvissa. :/

  • Oi mä voin ymmärtää loistavasti että kyllästyttää :/ Sitä näkynyt paljon kun yritin sen kautta näyttää ja painottaa, että samasta vaatekappaleesta on niin moneksi, ettei tarvitse koko ajan olla ostamassa uutta! :)

 • meow

  Ihana asu ja söpön huolettomat hiukset! Mikä huulipuna tässä on? :)

  • Kiitos meow – jotain utta blogissa hiuksien kanssa. Se oli huoleton letti, joka tossa tuulessa sai jonkun ihan uuden harakanpesämuodon :D Huulipuna on Lumenen Miracle Lip SOrbet -huulipunakynä. Sävy 17 – tuoksuvat puut! :) Kiva burgundy sävy!

 • Hanna

  Siistit kulmat & ripset ja punaiset huulet!

 • Upea asu ja sävyt kyllä passaavat hyvin keskenään :). Kiinnitin ensimmäisessä kuvassa huomiota siihen, että muistutat kuvassa todella paljon äitiäsi ainakin niiden kuvien perusteella, mitä olet hänestä kuvia jakanut blogissasi :). Todella suuri yhdennäköisyys :).

  • Voi kiitos paljon! Otan suurena kohteliaisuutena. Äiti on kyllä sen verran hyvännäköinen kuusikymppinen, että voi kun voisi näyttää häneltä vielä vanhetessani!

 • Laura

  Kovin usein ei sulla ole tukka kiinni ainakaan blogikuvissa, mutta sopii tpsi hyvin! Sulle voisi sopia kaikennäköiset löysät sivuletit ja muutenkin sellaiset löysät “messy”-kampaukset :)

  • Ihan totta! siksi halusin tehdä jotain minulle erilaista, kun tuota takkia olen kuvannut niin paljon. Mutta voi vitsi kun osaisin tehdä enemmänkin! Mä niin pidän pääsääntöisesti hellpuden takia tukan auki ja sit kun alkaa rasvottumaan niin ponnarille päiväks :D

 • Haidi

  Vitsi miten kivalla kuosilla tuo mekko ja näyttääpäs mielenkiintoisen malliseltakin! :) nyt pitäisi kyllä saada jotain viininpunaista omaankin vaatekaappiin. Ja ihan mielettömän ihanaa pikkujouluiltamaa ystävien seurassa <3

  • Se on tosi kiva kuosi! Tosin vähän emmin tuota pituutta. Minua ehkä nyt käytön jälkeen harmittaa miten ylös helma nousee istuessa. Ja kiitos – meillä oli mahtava ilta! :D