CATEGORIES

Neljä harmaan sävyä

27.11.2016

templetasu-8581 templet templetasu-8622 templetasu-8601 templetasu-8607 templetasu-8613 templetasu templetasu-8626s templetasu-8666s templetasu-8662s templetasu-8644s

coat ELLOS / saatu
scarf BALMUIR / saatu
knit SAMSOE & SAMSOE
leggins KATRI NISKANEN
shoes ADIDAS
bag YSL
bag charm BALMUIR / saatu

Lumi tuli ja lumi suli. Kaupunki on taas tovin synkistellyt sen monissa harmaissa sävyissä. Itsekin olen viimeaikoina suosinut harmaata. Se lienee tuon uuden Samsoe & Samsoe Nor Long-neuleeni tekosia. Vasta tänä syystalvena olen löytänyt tämän tanskalaisen merkin ja ihastunut kertaheitolla sen pehmoisiin neuleisiin. Niin kevyitä, mutta silti lämmittävän pehmeitä päällä.

Otimme nämä kuvat siskon kanssa viime perjantaina aamupäivällä. Kesken kuvausten meidät yllätti pehmeä ja lyhytkestoinen lumisade. Miten ihanaa. Ehkä saamme vielä lumen takaisin ja voimme viettää valkoisen joulun.

Pictures / Kira Kosonen

18 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sabina

  Hei Hanna! Tuo kaulahuivi on täydellisen näköinen. Osaatko sanoa tarkemmin sen tietoja, mikä malli on kyseessä? Kiitos jo etukäteen :)

 • KiraM

  Ihanan syksyinen asukokonaisuus, äiti-ihmisenä minäkin arvostan tuota käytännöllisyyttä noiden kenkien osalta! Millaista mitoitusta nuo skin-pantsit ovat, mikä koko sinulla on? Näyttävät kyllä super-mukavilta, mutta ovat kuitenkin rock… :)

  • Joo siis härregyyd miten paljon pidän korkkareista – ja niitä vielä paljon käytänkin. Mutta kyllä nuo superstarit ovat vieneet minut mennessään myös. NIIIIIN mukavat ja helpot :D Ja minulla on S-koko! Koska tosiaan antavat melkoisen paljon periksi! :)

 • Kaunis asu :). Itsekin huomasi kuinka harmaa sää vaikutti pukeutumiseen ja päälle olevista vaatteista löytyi aikalailla pelkästään harmaata ja mustaa. Toivotaan nyt todella, että saataisiin edes valkea joulu koko maahan :).

  • Meidän toive taitaa tulla toteen!:) Tänään nimittäin sai stadissa herätä kirkkaaseen taivaaseen ja lunta on maassa! KAUNISTA! <3

 • Laura

  Uuh onpa upeat kengät! Mustat adidakset, ei ole tainneet tulla minua vastaan.. tyylikkäät! :)

  • Hei mulla on ollut ne tovin seisomassa kaapissa mutta jotenkin olen silti mielummin ne valkoiset vetäissyt jalkaan. Mutta oikein kivathan nuo mustatkin on! :)

 • Jasmin

  Oi miten ihania nuo kuvat missä on ruvennut satamaan lunta!:) ja upea asukokonaisuus, osaatko sanoa kutittavatko samsoen paidat miten? kun ainut mahdollisuus olisi tilata kun missään ei oikein pääse sovittamaan, mutta kaiken hehkutuksen jälkeen kiinnostaisi kovin:)

  • Hei itseasiassa olen muutamalta lukijalta kuullut kommenttiboksin kautta, että heitä kyseinen materiaali on kutittanut! Minulla ei ole sitä onglmaa, mutta joillekin materiaali ei selvästi sovi! Joten sanoisin, että kannattaa yrittää päästä kokeilemaan kyseistä materiaalia ennen ostoa, koska jos tilaa suoraan Samsoen verkkosivuilta ja palauttaa niin ymmärtääkseni asiakas maksaa postikulut?

 • Haidi

  Niin ihana asu! Itse olen jotenkin täysin addiktoitunut harmaaseen pukeutumisessa :) ja Samsoen neule on niin ihana <3

  • Harmaa on ihana. Varsinkin sen monien eri sävyjen takia :)

 • Lene

  Täytyy sanoa, että vaikutat sympaattiselta tyypiltä. Hienoa, että näissä asukuvissa on addut nykyään. Harva tällainen äiti-ihminen missään piikkikoroissa vetää ?

  • Kiitos kovasti kohteliaisuudesta. Ja tosiaan… Kolme lasta… Vaikka rakastan korkokenkiä ja niiden käyttö ei minulle niin ongelmia luo, niin vaikka kuinka haluaisin niin mukavuus talloo sen halun yli! :D Tarpeeksi puhki olen ihan ilman korkkarijuoksuakin! :D

 • Mari

  Pidin pitkään harmaata supertylsänä värinä, mutta sitähän se ei ole laisinkaan, kun olen päässyt kokeiluissani ja yhdistelyissä vauhtiin. Samsoe&Samsoe on itsellenikin tuore löytö ja olen kovasti tykästynyt. Ovatko nuo leggareiksi nimeämäsi muuten Katri Niskasen ns. skin pantsit? Jos ovat, niin pääsevät heti ykköspallille tekonahkapöksy-kategoriassa. Niin ihanat, kun istuvat hyvin, mutta eivät kiristä mistään, joten olo on sekä mukava että huoliteltu.

  • No ei! Varsinkin kun sekoittaa keskenään paljon harmaan eri sävyjä! :) jA OVAT! Ne on Katrin ja suosittelen! Ne on mulla jatkuvassa käytössä nyt. Niin hyvät esim sen samsoe & samsoe neulemekon kanssa!

 • Kata

  Upea asu ? Olet aina niin tyylikäs! Satutko tietämään, onko tuota takkia vielä Elloksella myynnissä? Saisiko siihen linkin? Kiitos jo etukäteen!

  • Voi kiitos kovasti niin kauniista sanoista! :) Pitääkin tehdä postaus taas mun peruskotiasusta, jolla meen about 50% ajastani. Tyylikkyys kaukana :D Sain takin Elloksen aamutapahtumasta, jossa esiteltiin sesongin talvitakkeja, joten luulin, että ne olisivat jo luonnollisesti myynnissä. Mutta kun yritin kyseistä takkia ellos.fi:stä etsiä, niin en kyllä millään sitä löytänyt! :/ Kyselen maanantaina koska se on tulossa myyntiin niin lisään teillekin sitten linkin takkiin! :)