CATEGORIES

Ihanaa harmautta

1.12.2016

harmaamusta-9037 harmaamusta harmaamusta-9057 harmaamusta-8993 harmaamusta-9009 harmaamusta2 harmaamusta-9020 harmaamusta-9059 harmaamusta-9078 harmaamusta-9034

coat ELLOS / saatu
knit SOFY GOAT CASHMERE / saatu
skirt ZARA
shoes STUART WEITZMAN
bag CHANEL
h-bracelet HÈRMES

Nyt kun lämpötila on liikkunut muutaman plussa-asteen puolella olen käyttänyt melkoisen paljon mekkoja ja hameita. Tähän vuodenaikaan ne saavat mukavasti lisää särmää klassisten ylipolvensaappaiden avulla. Ja kyllä. Klassisten ylipolvensaappaiden. Puhutaan usein, että ylipolvensaappaat olisivat syystalven kuuma trendi. Mutta sitä ne ovat olleet jo niin monena talvena kuin taaksepäin muistan. Minä käytän niitä sen verran paljon, että suosittelisin niitä muillekin vaatekaapin peruspilariksi asti. Suomen säissä kun kaikki lisälämpö on plussaa. Koko vaatekaappi saa paljon enemmän käyttöä vuoden ympäri, kun omistat hyvät sukkahousut ja mukavat ylipolvensaappaat. Minusta pehmeä mokkanahka on paras valinta ylipolvensaappaille, sillä kiiltävässä nahassa on pieni vaara mennä Pretty Womanin puolelle. Amerikkalaismerkki Stuart Weitzman saa minulta raikuvat aplodit siitäkin, miten mukavaksi kyseinen kenkämalli on suunniteltu. Näillä Highland-saappailla pysyy helposti lapsienkin perässä. Jopa kolmen.

Pictures / Kira Kosonen

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Kaunis asu ja nuo kengät ♥, niin upeat! Mukavaa alkavaa viikkoa sinne!

  • Kiitos kovin ja sitä samaa sinne! <3

 • m

  Kyseiset saappaat olisi mulla himotuksen kohde, mutta ei tule ikinä mahtumaan minulle… ?? mulla on niin paksut pohkeet ja reidet ettei mitään mahdollisuutta. Ja kyse on siis jalkojen mallista eikä läskistä..? hyvä kun löytää pohkeista mahtuvat kumisaappaat edes..

  • Hei tuolla merkillä on eri kokoisia varsivaihtoehtoja! Kannattaa netistä tutkailla niitä mittoja jos vaikka joku niistä sopisikin? :)

 • Jasmin

  miksiköhän olen ajatellut ettei harmaata voi yhdistää harmaan kanssa?! näiden harmaasävytteisten asujen myötä pitää ruveta kehittämään omastakin (runsaasti harmaita vaatteita sisältävästä) kaapista jotain yhtä kivannäköistä:) kiitos inspiraatiosta!

  • Oi harmaa on minusta juuri ihana eri sävyissä yhdistettynä!: ) Ja harmaa kun on niin toimiva perusväri ja löytyy monelta kaapista niin ei toivottavasti tarvitse ostaa mitään uuttakaan! :)

 • Haidi

  Siis niin täydellinen asu! Jotenkin iskee ihan täysin viimeistö yksityisnohtaa myöten, aivan ihana :)

  • Kiitos ihana <3 Sähän olet enemmän hopeaihmisiä? ;)

 • Jade

  Erittäin kaunis ja tyylikäs asu vaikka hyvin simppeli. Sinulta saa niin hyviä vinkkejä ihan arkipukeutumiseen.

  • Voi miten ihana kuulla, että kykenin tällä inspiroimaan! :)

 • Upeat kuvat ja ihana harmaa asu! Olen kyllä kanssasi samaa mieltä noista ylipolvensaappaista, että tuovat kivaa lisälämpöä ja mahdollistaa myös lyhyempien mekkojen pitämisen talvella! Stuart Weitzmanit on haavelistalla, ostin edullisemmat versiot Kurt Geigerilta, mutta ne valuvat ikävästi alaspäin!! :-O En tiedä mikä avuksi :(

  • Voi ei miten harmillista, että valuvat! Koska se nykiminen on ärsyttävää… Muistaakseni jossain joskus törmäsin johonkin kikkakolmoseen miten ne saisi pysymään ylhäällä! En vaan nyt kuollakseni muista! Ootko yrittänyt googlettaa?

 • Saara

  Pidän siitä, että blogissadi näkyy samat vaatteet usein. Esim. näitä kenkiä olet käyttänyt paljon. Monissa blogeissa uusia suosikkivaatteita löytyy jatkuvasti, mutta ne eivät näy kuvissa usein (toki koko elämä ja kaikki asut eivät blogiin päädykään). Tämä on harmillinen ilmiö. Pidän siitä, ettei tässä blogissä vaatteeseen suhtauduta kertakäyttöasenteella.

  • Minä olen sun kanssa Saara taas jälleen samaa mieltä. Koska henk.koht. olen jo tovin kokenut valtavaa materia-ahdistusta enkä haluaisi kotiin mitään lisää :/ Ymmärrän toki niitäkin, jotka valittavat, että jotain vaatetta näkyy liian usein, mutta minä taas mielummin haluan osoittaa blogissa, että suosikkivaatteita käytetäänkin paljon – enkä yritä kaikin keinoin välttää sitä, että sama ei näkyisi blogissa useasti.