CATEGORIES

Kaikki vauvani mun

16.1.2017

Baby’s oufit
jumpsuit KAPPAHL Newbie
beanie GUGGUU / saatu
boots UGG
overalls GUGGUU / saatu

My outfit
beanie UNIQLO
coat ANDIATA / saatu
knit SOFT GOAT / saatu
pants H&M
shoes AF KLINGBERG
bag LOUIS VUITTON keepall

Kolme kuukautta on kulunut siivillä. Juurihan meidän vauva syntyi, mutta silti hän on jo niin ison oloinen! Uhkaavasti näyttää siltä, ettei hänkään vauva ikuisesti ole. Siihen liittyy paljon haikeutta, sillä olen nauttinut vauva-ajasta kovasti. Pienet sormet ja varpaat, pehmeä tuhina, puuterinen vauvantuoksu, suloiset äännähtelyt ja pienen suuri halu olla niin kovin lähellä. Se on niin ihanaa. Valtava helpotus on myös kun lapsi pysyy siinä mihin hänet lasket! :D Tosin senkin kanssa ollaan jo varuillaan, sillä kääntyilyn yritys on alkanut. Raskaus on joka kerta ollut kropalleni haastava rupeama ja jaksaminen on ollut kortilla. Vauva-aika on taas meidän kohdallamme ollut sitä ihanaa aikaa – ikään kuin palkinto siitä kaikesta tsempistä. Elämä kolmen lapsen äitinä ei ole tuonut arkeen mitään suurempia muutoksia. Enemmän elämä meillä muuttui yhdestä lapsesta kahteen siirryttäessä, kuin kahdesta kolmeen. Siihen vaikuttaa varmasti se, että kuopuksemme on hyvin tyytyväinen ja iloinen vauva.

Kolmannen myötä aika on vaan entistäkin enemmän kortilla. Blogin ylläpito alkaa olla melkoinen haaste. Päivieni pitää olla melkoisen aikataulutettuja ja suunniteltuja, että kaikki onnistuu. Siksi tuossa hiljattain päätin, että tulevaisuudessa blogissa tullaan näkemään enemmän tällaisia kuvia, missä olen lasteni kanssa. Tyylipainotteisella linjalla aion jatkaa jatkossakin, mutta lasten mukana olo asukuvissa antaa teillekin entistä realistisemman kuvan arjestani. Koska sitä arkeni on – erittäin lapsien täyteistä. Harvoin liikun missään, etteikö joku lapsistani olisi mukana, mutta asukuvat otan yleensä niin, että käyn siskoni kanssa ne nappaamssa hetkellä, kun mieheni voi katsoa lapsiemme perään. Nyt tulevaisuudessa yritän ottaa kuvia sellaisinakin hetkinä, kun olemme vain oman perheemme kesken. Se miten tyylijuttujen kuvaaminen kolmen kanssa onnistuu jää nähtäväksi, mutta yritetetään nyt ainakin! :)

47 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Taija

  Jonkin toisenkin blogin kommenttiboksiin ihmettelin joskus, että miksi pitäisi yrittää ylläpitää sisältöä joka ei ole omaa arkea. Ihan luonnollinen suunta blogillesi kuvata asuja ja muita kuvia niin että ne on todellisesta arjesta ja lapsien kanssa! Minusta tuntuu jotenkin irralliselta sisällöltä käydä kuvaamassa asuja jotka nimenomaan käydään erikseen kuvaamassa, ilman että niitä on välttämättä edes päällä ollut… Miksi tehdä niin jos elämä ei ole enää sitä pukeutumista ja asun yksityiskohtien viilaamista muutenkaan. :) Sun blogin parasta antia on ehdottomasti aina ollut se miten se kasvaa sun mukana. Huippu blogi! Luen aina vaan, vaikka ei itsellä lapsia olekaan :)

  • Siis juuri täysin näin – en minäkään näe mitään järkeä ylläpitää sisältöä joka ei olisi todellista! Omat asuni ovat aina sellaisia mitä olen käyttänyt – mutta harvemmin pystyn kuvaamaan niitä kun ne ovat olleet päällä. Koska vaadin kuviltani melkoisen paljon, niin kuvaan näitä asuja yleensä sitten myöhemmin siskon kanssa hetkellä, kun mies voi katsoa lapsia. Koska kun ympärillä on kolme lasta ja kuvaajana henkilö joka ei ole tottunut järjestelmäkameraan, tulee tilanteesta helposti aika kuormittava :D Eli siis teoriassa ajatus on minusta kovin hyvä, että jos mieheni voi auttaa kuvien ottamisessa ja lapset ovat siinä tilanteessa mukana – mutta se tulee viemään moninkertaisen ajan siihen nähden, että siskoni vain napsaisi kuvat, kun olemme kahdestaan. Mutta se taas antaa minulle työaikaa sellaisina hetkinä, mitä ei muulloin olisi. Mutta tämäkin on kehityskaari! Ehkä jos vaan jaksamme pitää lehmän hermot mieheni kanssa kuvatessa lapsiemme ollessa ympärillä niin työskentely nopeutuu ja sekin löytää oman rutiininsa. Koska jo ihan pelkästään kolmen lapsen kuvaaminen ja linssin takana ammattikuvaaja niin se on… Noh… Haaastellista! :D Toivottavasti tämä sekava selitys avasi vähän sitä miksi kuvia joutuu ottamaan “irrallaan”? :) Ja kiitos ihan huimasti! <3 Kiitos niin paljon, että olet ollut seuranani niin pitkään ja niin kauniisti kannustat eteenpäin! <3

 • aadaa

  Hei huippu uudistus! Olenkin kaipaillut lasten näkymistä blogissasi kun olen ajatellut että todellisuus siellä kuvien takana on varmasti hieman äänekkäämpi ja loskaisempi ja mutaisempi.. :D Itselläni on myös kolme lasta, 4v,2v ja 5kk vanhat. On kummallista, miten olen joskus oikein hankalana päivänä ajatellut, että siellä se Hannakin jaksaa poikiensa kanssa. Että varmasti silläkin on muutama pölypallero nurkissa ja puklut rinnuksilla :D Jotenkin kummallista miten voi saada fiktiivistä vertaistukea vaikkei tuntisi lainkaan koko ihmistä :).

  On ihanaa nähdä, että jaksat ylläpitää omia naisellisia juttuja lapsiperhearjen kanssa. Joskus itsestäni tuntuu, että joissakin piireissä omasta hyvinvoinnista huolehtiminen olisi jotenkin lapsilta pois tai että olisi jotenkin vähemmän äiti, jos on jaksamista panostaa myös omaan tyyliin, pukeutumiseen ja ulkonäköön. Olen asiasta täysin toista mieltä ja mielestäni on niin virkistävää nähdä, etteivät muillakaan naisellisuus ja äitiys ole toisiaan poissulkevia asioita.
  Itse olen kokenut, että vaikka muista näyttäsikin, etten ole uhrautunut 100% äitiyteen, ja ainoastaan lapsille, olen silti lapsilleni maailman paras äiti tällaisena, vähän hömppänä kaikesta kauniista innostuvana :)

  Kiitos blogistasi, kuten jo sanoin, se on toiminut useasti “vertaistukena” ja inspiksenä! :)

  • Hei meillähän on ihan sama vene soudettavana! :D ja siis voi härregyyd noiden pölypalleroiden määrää ja vaatekaappien räjähdysherkkää tilaa :D Voin sanoa, että tällä hetkellä aika on ihan olemattomissa ja juuri eilen puhuin ystäväni kanssa miettin, että miten saisin arkeni entistä toimivemmaksi niin, etten olisi koko ajan ihan stressissä siitä, että on niin paljon tehtävää. Joten kiitos ja kumarrus, että ihan sama tilanne täällä :/ Meillä nimittäin ainut hiljainen hetki pitkään aikaan oli kun oltiin kaikki influenssassa. Great. Niin ihana kuulla, että olet saanut paljon vertaistukea täältä! Se tuntuu todella hyvältä kuulla <3 Ja todellakin – ei saa itseään unohtaa myöskään. Meillä on monta roolia ja ollakseni hyvä äiti, haluan olla myös hyvinvoiva nainen.

 • Laura

  Aika menee niin nopeasti eteenpäin.. huh hyvä jos itse pysyy mukana. :) Ihana pötkylä (sydän) en osaa tässä uudessa koneessa laittaa sitä sydäntä.. :I :D opettelua opettelua.. ahahha
  Mahtava uudistus, jään innolla odottamaan! :) Ihania kuvia.!!!

  • Voi kiitos Laura! :) Mukava kuulla!

 • meow

  Ihania kuvia ja muutos on erittäin tervetullut <3 Ihan ymmärrettävää, että sisältö muuttuu elämänmuutosten myötä :) Ehdin jo kappaleen alussa säikähtää että olet lopettamassa kokonaan mutta onneksi ei !! :)

  • Kiitos kovasti! <3 Täällä nyt arki kaipaa nyt hieman muokkausta jotta pystyisin töitäkin tekemään. Tällä hetkellä todella kiven alla aika… Meidän nuorin kun nukkuu upeasti yöt – mutta päivisin ei nuku kovin pitkiä toveja :/

 • A

  Tosi mukava muutos kun itsekin olen pienen pojan äiti ja toista pukkaa ? hei oletko muuten käyttänyt tota keepallia hoitolaukkuna? Minkä kokoisena sulla on se? 45, 50, 55? ?

  • Onneksi olkoon!! <3 Joo olen käyttänyt! Siellä on kaikki tarpeellinen kulkenut mukana. En ihan varmaksi osaa sanoa kokoa, mutta uskoisin, että kyseessä on 45 tai 50 koko? Juurikin sopivan kokoinen, koska meillä on sellainen isompikin damierina ja se on mminusta liian iso tällaiseen käyttöön.

 • Maija

  Ihanaa että näkyy sitä “oikeaa elämää ja arkea”. :)

  • Ihana kuulla! <3 Yritän saada onnistumaan – koska kolmen kanssa se voi olla myös täysi katastrofi! :D

 • Saara

  Sinulla on paljon pitkäaikaisia lukijoita, myös meidän lukijoiden elämä on muuttunut matkan varrella ja näin ollen on vaan mahtavaa, jos bloginkin sisältö matkustaa samassa tahdissa. On hienoa nähdä kuvia joissa lapset on mukana ja asuja, jotka palvelevat lapsiarkea. Sellaista sisältöä ja inspiraatiota me monet juuri kaipaammekin. Ja ymmärrän halusi pitää yllä ammatillista tyyliä, mutta jos kiire tuo rosoa viimeistelyn sijaan, niin voin vannoa että se vain lisää kiintymystämme blogiisi. Tuo kuopuksesi on kasvanut hienosti, miten ihanat lapset teillä onkaan! ?

  • Se on kyllä totta. Minusta on niin ihanaa, että täällä blogissa on niin paljon kanssasisaria, jotka ovat matkanneet kanssani hyvin samanlaisessa rytmissä! Mikä vertaistuki! Joten ehdottomasti yritän tätä lasten kanssa kuvaamista – mutta kuten tiedätte – se voi olla jopa vaativempi ja erittäin aikaavievä yritys! :D VArsinkin kun en halua että lapset näkyy _ihan selvästi_ edestä päin. Lapset saavat näkyä profiilista, kauempaa, hieman epätarkkoina jne. Niin, että lapsieni kasvot eivät kuitenkaan ole niin selvinä, että heidät välittömästi meidän lapsiksi tunnistaisi, jos kadulla vastaankävelisivät. Toki he nyt niin pieniä, että he aina meidän kanssaan – mutta ymmärrät varmaan pointtini :D Ja kyllä – luottoni teihin lukijoihini on valtava – enemmän mietin, että miten noi meidän kuvaussessiot kolmen kanssa onnistuu! :D :D Voi näyttää aika, kröhm, hasardilta :D

 • Aivan ihanat kuvat, voi miten pikkuinen hän vielä kuitenkin on. <3 Idea tästä, että asukuvissakin näkyisi enemmän lapsia, on aivan ihana. Otan lämmöllä tämän muutoksen vastaan. Sisustusjuttuja olisi myös kiva nähdä, miten kotimme on esim. muuttunut lasten myötä, miten säilytätte lelut ja lasten vaatteet jne.

  • Kiitos kovasti! <3 Ja mukava kuulla, että tämä "muutos" olisi näin avosylin tervetullut! :) Ikävä kyllä juurikin sisustusjutut (jo koti muutenkin) junnaa täysin paikallaan. Hädin tuskin kerkeän pitää samalla tavalla kotia yllä kuin ennen. Tosin se on hyvä postausaihe! Tuskin äitinä olen yksin tämän kanssa :D Koska juurikin se lasten vaatekaapin siistinä ja järkevänä pito on oma hommansa! :)

 • Haidi

  Ihania kuvia jälleen kerran! Jotenkin aina niin sööttejä nämä kuvat missä olet poikien kanssa tai ylipäätään perheenne kanssa :) innolla jään odottelemaan millaisia kuvia uudet kuvaus hetket tuovat mukanaan <3 kuvasi ovat aina upeita ja lapsien kuvista välittyy aina niin hyvin se fiilis!

  • Voi kiitos ihana Haidi! <3 Ja joo – minäkin odotan "innolla" mitä niistä tulee :D :D Saa nähdä oliko ideani susi jo syntyäessään :D

   • Haidi

    Haha ei varmastikkaan ollut! Ehkä se on se juuri sopiva helpotus ja balanssi blogin ja perheen välille tai sopivasti uutta suuntaa :)

 • Oi mutta nämä kuvathan ovatkin aivan ihania! ♡♡♡ Pidän blogeissa muutenkin enemmän aidosta fiiliksestä, joten iso tykkäys pienelle suunnanmuutokselle tai viilaukselle :) Kuvat voivat silti olla upeita, vaikka eivät olisikaan Voguen sivulta repäisty.

  Ihanaa iltaa ja uutta viikkoa ♡

  • Voi kiitos Ansku. Merkitsee minulle paljon, kun pitkäaikaiset blogissani mukanaolleet antavat tukensa <3 Samaa sinne!

 • Saila

  Ihaillen olen minäkin seurannut sitä, miten jaksat perhe-elämän lisäksi pitää blogisi laadukkaana ja maanläheisenä. Olen nyt kahdesti ollut samaan aikaan kanssasi raskaana, joten blogillasi on erityinen paikka sydämessäni :D Kuopuksemme on nyt 2 kk ikäinen ja on hurjasti arki muuttunut kahden lapsen kanssa, saa kyllä aikatauluttaa ja suunnitella melko hyvin! Mutta onhan se ihanaa, pienet poikani pitävät elämän kiireisenä ja kliseisesti sanottuna rakkaudentäyteisenä! Tsemppiä sinne kaiken pyöritykseen :)

  • Hei ihanaa! <3 Paljon onnea siis sinnekin! Kiitos myös niin kovin kauniista sanoistasi! Niin ihana kuulla, että siellä on kanssasisaria jotka ymmärtävät millaista on tätä venettä soutaa :D Mutta juuri niinkuin sanoit. Vaikka on "kiirettä" niin se on se oma suurin unelma, joka pitää kiireisenä <3 Ei tätä mihinkään vaihtaisi. <3 Kaikkea hyvää ja rakkaudentäyteisiä hetkiä teille sinne myös! <3

 • Anonymous

  Huippuidea❤️Olenkin toivonut tällaista muutosta, kiva nähdä lapsiperheen arkea, samaa mitä itselläkin:)

  • Kiva kuulla! :) Teidätte siis varmasti – että helppo tai rauhallinen kuvaushetki ei ole edessä :D

 • Josefiina

  Ihanaa! Juuri tällaista lähestyttävämpää, vaikkakin yhtä tyylikästä, inspiraatiota olen myös äitinä kaivannutkin! :)

  • Voi miten kiva kuulla! Nimittäin niitä ainakin yritän tehdä – saas nähdä mitä tulee… Te äidit tiedätte.. :O :D

 • rosa

  Aivan ihana ratkaisu<3 sitä paitsi siinäkin tyylisi tulee esille. Naisellinen "hömppä" on kivaa silloin tällöin mutta eiköhän noissa kuvissa ja aiheissa ole enemmän sisältöä!:D jatka samaan linjaan!

  • Voi kiitos paljon Rosa! Todella mukava kuulla, että idea saa paljon kannatusta! Minä kun olen kolmen äiti, niin se olisi kiva näkyä paremmin blogissakin! :)

 • Iina

  Kiitos rehellisestä postauksesta! Itselläni on kaksi lasta. Toinen on jo koululainen ja toisen kanssa olen vielä kotona. En kirjoita blogia,mutta silti päivät tuntuu olevan täynnä tekemistä ?
  Realistiset asukuvat on enemmän kuin tervetulleita, että “keep them coming!”
  Ja tsemppiä arkeen!

  • Joo siis herttinen. Päivät on niin täynnä ja omaa pinnaa saa jatkuvasti olla helläämässä- että tätä jaksaa. Koti on niin kroonisessa sekasorron vallassa että kauhistuttaa! :O Kiitos paljon ja tsemppiä sinne myös! :)

 • N

  Oonkin pari kertaa miettinyt että oot kyllä oikein supernainen, kun saat kolmen lapsen kanssa ajan riittämään vielä näin hyvään ja ajatuksella tehtyyn blogiin. Itsellä teidän nuorimmaista kolme päivää vanhempi poika, ja tuntuu että päivät vaan humahtaa ohi :D Ja btw, tuo sun takkiiiiiiii…!!<3

  • Voi kiitos kovasti kauniista kohtelisiaisuudesta! Mutta pakko todeta, että aikaa on hyvin vähän. Siksi tuntuu että blogi ei oikein kehity – kun kaikki menee blogissa taas vähän niinkuin rutiinilla nyt. Postausten määrä ei millään yllä siihen aikaan mitä se oli ennen lapsia – mutta onneksi sen tuntuu kaikki ymmärtä än. Ja voi että! Teilläkin pikkuinen siellä! <3 Päivät kirjaimellisesti hurahtaa ohi:/ Ja kiitos! takki on uusi ja Andiatalta saatu, mutta että miten pidän siitä! Tuo pituus Suomen talvessa on MAHTAVA!!

 • Aura

  Ihania kuvia, lisää vaan tällaisia <3 Teidän pienin on niin suloinen pikku pötkö toppavaatteineen! Ihana myös toi Andiatan takki, niin täydellisen mittanen? Syksyllä kävin kaikki kaupat läpi pitkän takin toivossa enkä siltikään löytäny ihan niin pitkää kun olisin halunnut.

  • Hetkinen – ehditkö nähdä meidän pientä ollenkaan? Vai olinko viimeisilläni raskaana kun viimeksi nähtiin?! Aika menee niin siivillä että en pysy perässä! :/ Ja tuo takki on IHANA! Sitä on mustanakin Stcokalla vielä jäljellä. Ja vitsit tuo pituus on MAHTAVA Suomen talvessa!!

   • Aura

    En ehtinyt muuten nähdä! Tuletteko koko konkkaronkka lauantaina peliin??

    • Yritetään tulla! :) Vähän on vaan säätöä kun esikoisen omat futistreenit on 11.30 saakka niin tullaan jotenkin sitten sieltä suoraan! <3 Toiv. nähdään siellä!

     • Aura

      Uh, teille tulee vauhdikas aamu. Joo toivottavasti nähdään!?

     • Jee! :)

 • Ihanat kuvat! <3

  • Kiitos ihana <3

 • tiinuliinu

  Mun korvaan kuulostaa ainakin hyvältä “uudistukselta”. Teidän pojat on niin suloisia ja saa vähän inspiraatiota omanki sällin pukemiseen :)

  • Voi kiitos paljon! <3 Toivottavasti saan kuviin jotenkin vangittua meidän sen "ei koskaan hiljaista ja paikalla vietettyä hetkeä" meiningin :D Still-kuvassa vähän eri :D

 • Riikka

  Voi mikä ihana pikkuinen! Kunpa meillekin joskus olisi muutama tuollainen :) Ja mua ei ainakaan haittaa yhtään nähdä enemmän teidän poikia, vaikuttavat ihan mainioilta tapauksilta snapchatin perusteella! :D

  • Voi kiitos! Ja toivon koko sydämestäni teille sitä samaa, mikäli se toiveissa on <3 Ja ihana kuulla että on tervetullutta! Meidän pojat on tosiaan ihan mainioita tapauksia… Videolla pääsee vielä oikeuksiinsa :D

 • Jade

  Voi teidän pienintä… Ja kuule ihan kaikki kuvat sinun blogissasi ovat ihana, olivat ne sitten lapsista, kodista, jalkapallosta, villapuserosta, kahvikupista, koruista, puiden lehdistä tai ihan mistä vaan. Sinulla vain yksinkertaisesti on niin hyvämielen blogi ihanine kuvineen.

  • Voi että! Kiitos Jade niin kauniista ja kannustavista sanoista! Nyt on ollut niin kiireinen elämänvaihe, että ei oikein ehdi pysähtyä ja miettiä blogin kehitystä ja kaikki menee vähän niinkuin rutiinilla. Mutta ehkä ihan hyvä niin – tässä hetkessä ainakin :) Siksi ehkä tämä “uudistus” voisi tehdä hyvää :)