CATEGORIES

Talviballerina kaupungilla

18.1.2017

beanie J.CREW
coat ZARA
knit SOFT GOAT CASHMERE / saatu
skirt *TFNC / saatu
bag YSL
shoes CHRISTIAN LOUBOUTIN

Muistanette postauksen parin viikon takaa, missä ihastelin hollantilaisen bloggaajan talvista ballerina-asua ja sen vaaleanpunaista vekkihametta. Inspiroiduin siitä niin kovin, että halusin itsekin jäljitellä jotain saman tyylistä. Täydeksi yllätyksekseni sain hiljattain lahjan postissa Zalandolta. Postipakkauksesta löytyi juurikin tuo ihailemani hamonen metallinhohtoisena pinkkinä! Miten kaunis! Valtavat kiitokset Zalandolle ilahduttavasta lahjasta! *Kyseistä hametta on edelleen myynnissä, ja nyt vielä 50% alennuksella! Heti ensimmäisen tilaisuuden tullen vetäisin hameen päälle. Minkä määrän spontaaneja ja kauniita kehuja se saikaan täysin vierailta ihmisiltä. Pakko taas todeta, ettei me suomalaiset todellakaan olla niin hiljaista ja juroa kansaa kun meillä on tapana miettiä! Viimeaikoina olen pistänyt merkille, että vaikka matkataan vuoden pimeimmässä ajassa, niin ihmiset ovat olleet poikkeuksellisen valoisia. Jopa joulun alla Stockan ruuhkarumbassa rattaiden kanssa sain todistaa kasan ystävällisiä eleitä ja tekoja tuntemattomilta. Ihmiset spontaanisti tarjoutuivat nostamaan vaunut kanssani portaat ylös, ovia pidettiin auki ja hississä varmistettiin että mahdun varmasti sisään. Todella lämmittäviä ja ihania pieniä tekoja. Ja sitä tämä hamekin on: ihana väripilkku muuten harmaan vuodenajan keskellä.

pictures by my husband

15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Laura

  Upea asu ja ihana tuo hame :) <3 Joo ei olla, itselleni usein tulee mieleen että pitäisi uskaltaa sanoa vieraillekin ihmisille mitä miettii , tuli mieleen tapaus jossa näin raskaana olevan naisen ja hänellä oli niin kaunis masu mutta en sitten viitsinyt sanoa -todella ärsyttävä piirre minussa… :(
  Ehkä joku päivä rohkaistuu.. btw nyt toimii < kun ipadillä on , jostain syystä en vaan läppäristä osaa laittaa (hp spectre) , pitääpä googlettaa :) :D

 • rauni

  tuo viides kuva on upea, kuin suoraan jostain muotilehdestä! miehesihän on ihan huippukuvaaja. yritän tunnistaa taustaa mutta en keksi, missä se on otettu?

  • Kiitos! Mieheni kuvaustaitojakin upeampaa on kärsivällisyys!! :D Tuo kuva on Hernesaaresta otettu. Käytiin siellä hoitamassa asioita niin otettiin samalla kuvat!

 • Voi, miten kaunis asu! Tuo vaaleanpunainen pukee sinua kauniisti!
  Ja ihanaa nähdä lapsiasikin kuvissa <3

  • Voi kiitos kovin! Minäkin olen täysin hullaantunut tuohon pinkkiin! Metallinhohto tuo niin kivan lisän! <3 Ja tosiaan, kolmen lapsen äiti olen ja sen moni myös tietää, niin olisi kiva että se myös näkyisi <3

 • Haidi

  Ei miten täydellinen asu! Ja hitsi miten hyvältä hame näyttääkin sun päällä :) ja täältäkin pisteet miehen kuvaustaidoille!

  • Kiitos ihana Haidi! Kiva kun pidät <3 Ja suuremmat pisteet kuvauksestakin mies saa kärsivällisyydestä! :D

 • Anonymous

  nailed it!

 • Anonymous

  Hame on niin ihana!

  Ja aivan mahtavaa, että kokemuksesi Stockan hisseiltä on tuo! Itse olen valitettavasti jouluruuhkassa (ja muulloinkin) todennut, että täysin liikuntakykyisen näköiset
  ihmiset varaavat hissit, eivätkä todellakaan anna tilaa rattaille, hö. Ehkä pitää vielä antaa yksi mahdollisuus ihmisille Stockalla!

  • Eikö olekin! Tuo metallinhohto on aivan ihana lisä!!
   Ja hei jos koskaan tulee ongelmia tai liikut ruuhka-aikaan niin suosittelen käyttämään vaunuhissejä. Niitä on kaksi kappaletta. Toinen aleksanterinkadun sisäänkäynnin läheisyydessä (biotherm piste) ja toinen espan puoleisella sisäänkäynnillä. Ne on priorisoitu vaunuille ja liikuntarajoitteisille. Muiden hissillä matkustavien on annettava aina tilaa heille. :) Mutta siis mä tosiaan jouluna kokeilin onneani keskihisseillä ja ajattelin, että tuhoon tuomittu. Eka vuoro jonka katsoin näytti olevan ihan täynnä, mutta minua jonkin verran vanhempi nainen huudahti että tänne vaan – mahtuu mahtuu – me teemme tilaa! Ja niin se tila sitten löytyi! :O Kiittelin hyvin yllättyneenä ja toivottelin iloiset joulut – tuli niin hyvä mieli.

 • Iava

  Ihana hame! :) Liian usein näin talvella tulee laitettua mustaa/harmaata tai jotain muuta yhtä pirteää väriä päällensä :/ Täytyy alkaa vähän skarpata ja etsiä ne vaatekaapin väripilkut käyttöön. :) Pakko vielä kehua miestäsi, hän on näemmä todella hyvä kuvaaja!

  • Kiitos – eikö olekin ihana tuo metallinhohto! Minä olen viimeaikoina juurikin syyllistynyt tuohon mustaharmaaseen menoon, joten tämä hame on ihana lisä! Ja hän on todella hyvä ja niin kiltti! :D Koska mä olen melkoisen tarkka kuvista sekä vaativa… Se että hän jaksaa kuunnella vaatimuksiani kuvien suhteen on itsessään jo täysi kymppi! :D <3

 • Tämä on ihana, itse keinahtelin siinä uuden vuoden aattona:
  http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi/2017/01/13/milloin-viimeksi/

  Kauniit kuvat! Mielestäni tämän mittainen hame on hirveän vaikeaa yhdistää talvitakkiin ja kenkähommakin oli vähän haastava tämän mitan kanssa, mutta esimerkiksi väri on niin täydellinen! <3 Hyvää keskiviikon jatkoa Hanna!

  • Hei ihanaa että sinäkin sait omasi! <3 Ja hei saman asian kanssa itsekin painin. Avokkaat olisivat niin nätit, mutta näillä miinusasteilla ei millään tapaa järkevät. Ehkä keväämmällä sitten! :) Ja neuleenkin piti olla sopivan ohut, että sen sai kivasti tuonne alle taitettua. Ja kyllä – ihan täydellinen väri! <3 Samaa sinulle!