CATEGORIES

Tyylikäs kokoharmaa oloasu

5.2.2017

coat CLUB MONACO
knit ANDIATA / saatu
pants ANDIATA / saatu
scarf BALMUIR / saatu
shoes ADIDAS
bag CHLOÉ
sunnies CÉLINE

Kun pääsen kotiin vaihdan aina välittömästi mukavat kotivaatteet päälle. Minulle kotiasu on verkkahousut, gina tricotin tankkitoppi sekä isohko ja pehmeä villapaita. Mutta kotiasu todellakin näyttää kotiasulta. Se ei ole tyylikästä nähnytkään, enkä se päällä lähtisi lähikauppaa pidemmälle – Minä kun nautin pukeutumisestakin. Mutta hiljattain sain Andialta lahjan, josta tuli kertaheitolla arkeni suosikkiasu. Merkin Stefina-neule ja siihen kuuluvat Steffe-housut ovat 80% viskoosia, 15% polyamidia ja 5% elastaania, mikä tekee sekotteesta ihanan rennon mutta siistin päällä! Niin pehmeä, mutta silti oloasuksi ryhdikäs kauniin värinsä ja kankaan rypistymättömyyden ansiosta. Ihan täydellinen asu myös esimerkiksi matkustukseen!  Tässä asussa hengaan kotona lähestulkoon nyt koko ajan. Kun olen parittanut sen ryhdikkääseen takkiin olen voinut hyvin käväistä kotiasussa hoitamassa nopeita asioitakin. Joten jos oloasusi kaipaa päivitystä niin käyhän Andiatalla kurkkaamassa.

Kuvat Kira Kosonen

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Iina

  Mä oon tilannut Vimmalta kasan leggareita niin oon sitten”muodikas” kun pyyhällän lähikauppaan legsut jalassa ja pitkä toppatakki päällä :) Ja kyllä ne kivan näköiset ja tuntuiset kotivaatteet piristää omaakin mieltä!
  Kyllä mäkin tykkään laittaa vähän siistimmältä vaatteet päälle jos tiedän että olen liikenteessä pidempäänkin kuin 10minuuttia.
  Vielä kommentoidakseni tuota sinun asua että on kyllä upea! Kehtaa lompsia vaikka pidemmän reitin kautta kotiin lähikaupasta ;)

  • Joo minullakin taitaa juontua siihen, että sitä tykkääkin pukeutua ja siksikin eri tilanteisiin on eri vaatteet? Enpä ole edes asiaa miettinyt, jotenkin tullut niin jostain selkäytimestä. Ja kiitos! Mä tykkään tästä asusta ihan hurjasti!

 • JohannaN

  Apua miten ihana asu! Ja miten tyylikäs, oloasuksi. Tuollaisella kyllä kelpaisi lähteä ihan vaikka kaupoille. :) Nyt alko itseäkin himottamaan tuollainen setti ;)
  Ihanaa alkavaa viikkoa Hanna! :)

  • Siis tää on niin ihanaa matskua, että ihastut välittömästi kun saat päällesi. Hävettää sanoa, mutta mä suorastaan asun tässä asussa (nytkin päällä)… :D Sitä samaa sinne!

 • Haidi

  Nonyt on kyllä tyylikäs kotiasu! :) täällä kotiasuna toimii pitkät yöhousut ja rento college paita. en kyllä pahaksi laittaisi tuollaista harmaata upeuttakaan missä kehtaisi kotoa poistua ;D

  • Tämä on ihan älyttömän ihana! Mulla nyt ihan koko ajan päällä. <3

 • Carina

  Hei! Rakastan tuota laukkua <3
  Anteeksi, voi kuulostaa hieman oudolta, mutta haluaisin kysyä että miksi kotiasussa ei voi lähteä lähikauppaa pidemmälle ja mitä väliä et ei näytä tyylikkäältä? Ymmärrän kyl et ei tietenkään aina halua kulkea niin :D Mä en vaan ite ymmärrä sitä kun monet aina puhuu, että esim ei voi mennä keskustaan lökäreissä. Ja itse siis pukeudun siisteihin vaatteisiin useimmiten, mutta kyllä mä voin kulkea esim. Stockalla ihan vaikka niissä lökäreissä, ei mua haittaa :) Mutta tämä siis hyväntahtoinen kommentti ja mun mielipide, haluaisin vaan kuulla mielipiteen asiasta, mikä on ihmetyttänyt :D

  • Mulla tulee jo ihan lapsuudesta, että kaikille vaatteille on aika ja paikka. Kotona on oloasut, Treenikamat salilla, mutta kaupungille lähtiessä laitetaan siistimpää päälle. Se viestii siitä, että haluaa pitää itsestään huolta. Ei tarvitse olla viimeisen päälle tietystikään huoliteltu, mutta tietynlainen yleisilme olisi suhteellisen siisti. Nämä juontuvat minulle käytöstapojen joukkoon :o Miksiköhän? Kotoa opittua? Ja siis en missään nimessä mitenkään pahalla ota! :) Mielenkiintoista aina kuulla eroava mielipide niin sitä joutuu itseäänkin aika-ajoin haastamaan, että tosiaan, miksi mietin näin? :)

   • Carina

    Varmasti kotoa tullut tuo, eikä siinä tietenkään mitään väärää :)
    Mutta tuohon haluan puuttua, kun sanoit: “se viestii siitä että haluaa pitää itsestään huolta”, niin itse kyllä pidän itsestäni huolta vaikka kuljenkin välillä treenivaatteet päällä kaupungilla :D Tiedän sen itse, eikä mun mielestäni sitä tarvitse muille todistella vaatteiden avulla :)
    Tuo (pitää itsestään huolta) on mielestäni vähän sellanen syyllistävä/loukkaava lausahdus, jota monet käyttää. Itse tyyliini kuuluu välillä hameet ja korkkarit, toisena päivänä saatan mennä ilman meikkiä verkkareissa. Viihdyn molemmissa tyyleissä mainioisti!
    Tottakai tietenkin peruskäytöstapoihin kuuluu, että esim. hienompaan ravintolaan ei mennä verkkareissa, mutta nämä ovat aika itsestään selviä varmasti!
    Joo tämä on kyllä mielenkiintoinen aihe! :) Ja kiitos kun vastasit kommenttiini, nopeastikin vielä :)

    • Ihan mielenkiintoista tosiaan! :) Hyvin pitkälti tämä johtuu omasta tyylistä! Ja siis ei missään nimessä ole tarkoitus loukata tai syyllistää – se on vaan omaan tyyliini johdonnainen.Koska minun tyylissäni tietyt vaatteet kuuluvat tiettyihin paikkoihin. Ei tulsi mieleenkään arvostella kaupungilla muiden pukeutumista. Toki jos silmään osuu yhdistelmä josta pitää toisen päällä ja siksi kiinnittää huomion – niin saatan hihkaista, että “onpa ihana se ja se”. Jos oma tyyli ja mistä tykkää on verrahousut niin ei sitä pidäkään mitenkään todistella kellekään! :) EI kuule mitään ja kiitos kauniisti esitetytstä eriävästä (jos se nyt edes oli eriävä :D ) mielipiteestä! :)

     • Carina

      Näin just! Tärkeintä olisi, että kaikki pukeutuisi juuri niin miten itsestä tuntuu. Eikä miettien muita. Monesti vaan kuulee että on se ajatus (liittyy taas näihin verkkareihin:D) ettei kaupungille voi lähteä verkkareissa koska hävettää, vaikka ei todellakaan tarvitse :)
      Ihanaa & aurinkoista päivänjatkoa!