CATEGORIES

Metallinen vekkihame

3.2.2017

coat BALENCIAGA
knit JOSEPH
skirt *TFNC / saatu (nyt -60%)
boots CHRISTIAN LOUBOUTIN
bag CHANEL
stockings NORLYN

Muotiviikot ovat parhaillaan käynnissä Köpiksessä. Täältä pohjolasta muotikansa lennähtää seuraavaksi New Yorkiin, mistä matka käy vielä Lontooseen ja Milanoon, ennenkuin muotiviikot päättyvät helmi/maaliskuun vaihteessa Pariisiin. Erinäisten somevaikuttajien ja muotisivustojen Snapchatit sekä Instagram-storyt ovat täyttyneet suunnittelijoiden muotinäytöksistä. Niitä voi pitää silmällä, jos haluaa tietää millaista muoti tulee taas loppuvuodesta olemaan. Köpiksen muotiviikkoja sivusta seuranneena olen huomannut, että metallinhohtoisia vekkihameita on näkynyt paljon yleisön joukossa. Kultaa, hopeaa ja jopa tuota metallinhohtoista pinkkiä. Joten jos seuraavan talven muotituulet ei vielä kiinnosta, niin antauduhan tämän hetken vietäväksi ja kurkista josko hohtava vekkihame sopisi sinunkin talvivaatetustasi piristämään.

Kuvat Elisa Lepistö

15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ihana hame! Ja näyttää tosi kivalta neuleen kanssa :)

 • Siiri

  Ihana hame! Ja laukku! Mikä tuo on malliltaan? olen kovasti ostamassa ensimmäistä chaneliani ja vielä arvon mallin kanssa. Ehdottomasti haluan double flap bagin kultaisilla yksityiskohdilla mutta se koko… :D mitä tuohon sun mahtuu? :) oi että sitä hetkeä kun saan omani!!

  • Voi kiitos! Hei tuo on 2.55 double flap bag caviar nahalla ja koko on medium. Arkikäyttöön ihan liian pieni, mutta iltalaukuksi ja pienelle tavaralle nappi. Tuo on ensimmäinen Chanelini, mutta ylivoimaisesti parhaiten säilynyt. Esim musta 2.55 single flap bag lampaannahalla on kulunut ihan älyttömästi… Mutta se onkin isompi malli ja sitä olen myös käyttänyt huimasti enemmän. Ja muakin vielä himottaisi chanel kultaisilla yksäreillä… Ehkä vielä joskus jos raaskin, nimittäin nuo hinnat on niin sairaasti nousseet! Viimeksi kun sisko kävi Chanelilla sain kuulla, että tuon kuvassa näkyvän laukkuni hint aon miltein triplaantunut!! :/ Toivottavasti saat pian omasi! on se vaan klassikko!

 • primrose

  Ihana asu! Tykkään hurjan paljon ja vetäisisin itsekin päälle vaikka saman tien. Nahkatakkia tosin ei omasta kaapista löydy (täytyy taas tänä keväänä pitää silmät auki, koska vuosienkaan etsinnän jälkeen se oikea ei vain ole vielä tullut vastaan) mutta vaaleanpunainen (sifonki)hame ja neule kyllä löytyy. Kiitos inspiraatiosta! Tosin mun täytyy vähän odottaa oman version pukemista, koska tällä hetkellä vauvamasu rajoittaa aika tehokkaasti päälle mahtuvia vaatteita. :)

  • Hei ihanaa, etät kykenin inspiroimaan! Varsinkin tuo raskausajan pukeutuminen ja sen haasteet tuoreessa muistissa.. :/ Voimia kovasti loppuun ja niin paljon vielä onnea iloisen uutisen johdosta <3

 • Minna

  Seuraan pääsääntöisesti hieman “ikääntyneempiä” ruotsalaisia bloggareita, ihan puhtaasti siksi, että oma ikänikin lähentelee viittäkymmentä, mutta myös siksi, että heillä on pukeutuminen ja tyyli todellakin hallussa. Siellä on Hermekset, Chanelit, Louboutinit, Guccit,Valentinot, Missionit ja Celinet yhdistettyinä ihan tavallisiin ketjumyymälöiden vaatteisiin (Zara, H&M, River island yms.) ja asukokonaisuudet ovat aina ihan viimeisen päälle chic. En nyt väitä, etteivätkö suomalaiset keski-ikäiset bloggarit osaisi pukeutua, mutta kaikki ovat kyllä liian konservatiivista ja varman päälle pelaavaa. Kaupunkikuvassa onneksi näkyy välillä tyylinsä vankasti tuntevia ja samalla trendeillä leikkivä aikuisiakin naisia.

  Ja sitten olet sinä! Sinua seuraan, koska olet paitsi aivan uskomattoman mukavan oloinen, ystävällinen, luonnollinen, rakentava, tyylikäs ja ah niin ihanan rohkea pukeutuja. Myös sisaressasi ihailen tuota uskallusta tarttua trendeihin ja yhdistää ne omaan tyylinsä.

  Kiitos blogistasi ja oikein ihanaa viikonloppua!

  • Voi miten kauniita sanoja. Kiitos kovasti, että näet minut noin kauniisti, vaikka “pinnallista” muotiblogia kirjoitankin. Ja voi että, ihana kuulla, että kykenen inspiroimaan! Oma tyyli kun on rungoltaan klassinen, mutta minusta on ihanaa piristää sitä hetken trendeillä ja tuoda sitä vaihtuvuutta. Kiitos niin kovasti kun seuraat <3 Aivan ihanaa viikonloppua!

 • Aura

  Ihan super kiva toi hame? Yritin muuten suunnatan Kuumaan tänään sun suosituksesta, mutta paikka oli ihan täynnä! Ja sain järkättyä aikataulut eli huomenna nähdään??

  • Kiitos ihana! Ja joo hei se on iiiihan täyttä normibrekuaikaan! Kello 11:oo jälkeen yleensä vähän helpottaa! Ja hei me ei ikävä kyllä tullakaan kukaan peliin, ei mieskään, koska menemme hautajaisiin… Toivottavasti näemme seuraavassa pelissä <3

   • Aura

    Pitää seuraavaksi yrittää sillon? Voi ei, osaanottini! Varmasti seuraavassa sitten ❤️

    • Kiitos <3 Ja viikon päästä sitten toivottavasti! <3

 • On kyllä kaunis asu ja upea hame. Ja itse asiassa juuri eilen pähkäilin, että jokohan ottaisi Balen bikerin talviteloilta pois, kun pakkasta ei juurikaan ole ja neuleen kanssa bikerilla pärjäisi jo oikein hyvin…

  Ja voi hyvänen aika, näinköhän tämä mustan rakastaja, anti-hameihminen joutuu lähtemään hamekaupoille…

  Mukavaa viikonloppua Hanna!

  • Kiitos! minustakin se on aivan ihana vaatekappale muuten klassisen kaapin lisäksi! Sopii niin hyvin juurikin mustan ja valkoisen peruskappaleiden pariksi! Ja hei mulla ei ollut yhtään kylmä tuossa villapaidassa ja bikerissa! Biker on tosiaan hyvin paksu biker… Joten ota kaapista ihmeessä! Ja hei metsästysonnea hamemetsälle! :) Samaa sinulle Mari! :)

 • Tämä on kyllä niin kiva hame ja lohdullista, että on sinullakin “rypyssä”. Voi hurja mikä keli Helsingissä on keskellä talvea, me olemme nauttineet talvesta, auringosta ja lumesta hiihtolomalla ja nyt pitää lähteä ajelemaan etelään, toivottavasti Tampereella on vielä lunta.

  Hyvää viikonloppua Hanna ja perhe! :)

  • Kiitos Katja! :) Ja joo! Tosiaan löytyy hyvät rypyt hameesta! :D Pitäisi pestä ja silittää huolella, että lähtisivät. Sinullahan oli tuo sama hame? Ja tosiaan täällä on ollut ihan kevään tuntua ilmassa, mutta eilen kesken kuvausten alkoi tuprtuttaa lunta oikein huolella! Turvallista ajomatkaa ja aivan ihanaa viikonloppua teille! :)