CATEGORIES

Armeijanvihreä pusero

31.10.2010

Pakkomielteeni vihreään jatkuu…

Pidän kovasti tästä maskuliinisesta vihreän sävystä. Näin syksyllä se tuo juuri sopivasti väriä olematta liian värikäs.
Armeijanvihreää sävyä näyttää olevan juuri nyt myös vaatekaupat pullollaan ja kuvista päätellen moni muukin on tähän syksyiseen väriin hurahtanut:


Olen etsinyt jo jonkina aikaa armeijanvihreää puseroa ja se löytyi kuin löytyikin Suomesta! 

Tästähän voisi jopa kehitellä Lauren Conrad copycatin.

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Cava

  Aijai kun onkin kaunis pusero! Sopii nätisti <3

 • Jaspe

  Hih, olin juuri postauksen alkuosan luettuani tulossa jo kommentoimaan että löysin lähes identtisen paidan kuin Laurenilla ihan juuri Gina Tricotista ja se on ihana! Hyvä valinta ;)

 • Rimpsukaisa

  Lauren Conradilla kiva yhdistelmä mutta toi jumpsuit näyttää katukuvassa harvan päällä muuta kuin naurettavalta :) Tosin minä olenkin muotijunasta pudonnut kotiäiti,kiva kuitenkin käydä kurkistelemassa mitä nyt on tapetilla,kiitos inspiraatiosta,blogiasi on kiva lukea.

 • JT

  Toi paita on tosi nätti! Mulla on käynyt ihan samoin ton vihreän kanssa.. :D-J

 • mirana

  Iida, Paubellan blogista löytyy varmaan etsimäsi postaus : http://paubellaswardrobe.blogspot.com/2010/09/bagpod.htmlMiekin alan kokoajan enemmän ja enemmän innostumaan vihreästä!! :)

 • Mongusti

  Olet taas NIIN kauniina!! :) Näytät niin häikäisevän upealta:) Sulla on hiuksetkin aina niin nätisti.:) Jaksatko kihartaa ne joka päivä?Ida taidat löytää etsimäsi Paubellan blogista!! :) Hän joskus postasi "kansiosta" jonka voi siirtää laukusta toiseen:)

 • Mrs. V

  Iida,Gina Tricotista löytyy!!:)Ikävä kyllä mulla ei ole hajuakaan tästä kansion tapaisesta jutusta!:) Eli ei silloin postaustakaan ole ainakaan minun blogissani, toivottavasti löydät siis etsimäsi:)

 • Iida

  Apua ihana toi jumpsuit!Toi sun paitas on myös aivan täydellinen! Täytyisi itsellekkin käydä tuommoinen metsästämässä.Muistatko, että ootko tehnyt semmosta postausta, jossa "esittelet" laukun sisälle laitettavan kansion tapaisen? Eli ei aina tarvitsisi etsiä sitä kalenteria jokaisesta laukusta sen kuin vain nappaa sen "kansion" mukaansa ja laittaa toiseen laukkuun ja sieltä sitten löytyy kaikki tarvittava, ainakin toivon mukaan? :DOon yrittäny sitä nyt blogistas ettiä, mutta en oo löytäny. :(