CATEGORIES

Moderni kauluspaita

28.2.2017

coat ANDIATA / saatu
shirt LINDEX / saatu
jeans GINA TRICOT
necklace THOMAS SABO / saatu
shoes AF KLINGBERG
bag YSL

Tämän kevään trendit tuovat tullessaan paljon uudistettuja klassikoita. Ajattoman trenssin lisäksi arkinen kauluspaita on saanut uusia moderneja muotoja. On lisättyä röyhelöä, mekoksi venytettyä pituutta sekä koristeellisia hihoja. Erittäin inspiroiva trendi niille, jotka kaipaavat toimistopukeutumiseen uutta twistiä.

Kuvat / Kira Kosonen

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Linnea

  No perskule! Hieno juttu. Pesulaan vieminenkin on kyllä hyvä huomio :) Kiitos vastauksesta!

  • Toivottavasti saat upeasta takistasi mahdollisimman paljon käyttöä! :)

 • Linnea

  Moikka!

  Mulla on tuo sama takki kaapissa ja oon täysin rakastunut siihen. Mua vaan harmittaa etten ole uskaltanut käyttää sitä, koska pelkään että se menee pilalle (koska vaalea) tai menee rikki. Oon huomannut että olet ahkerasti käyttänyt takkia joten pakko kysästä miten takki toimii arjessa? Meneekö helposti likaiseksi yms? Kiitos vastauksesta etukäteen :)

  • Se on ihana! Ja tiedätkö lasten kanssa olen joutunut moneen kertaan kyykistymään ja olen pelästynyt, että nyt meni takki kunnolla laikaiseksi (koska stadin loskakadut), mutta vielä on pysynyt ihan puhtaana! Eli siis oikein hyvin toimii arjesas! Aina kylmempinä päivinä isken sen päälle kaupungille kun lämmittää niin hyvin! Ja alle voi piilottaa helposti kotivaatteetkin! :D Ja hei jos menee likaiseksi – aina voi viedä pesulaan! :)

 • Haidi

  Näitä erilaisia kauluspaitoja on ollu mielenkiintoista hypistelllä kaupoissa! Paljon on vaihtiksia sen tavis paidan kaveriksi :)

  • No kyllä! Kaikki röyhelöt ja muhkeat hihat! Ihanaa!