CATEGORIES

Hattaraneule

3.3.2017

knit SAMSOE & SAMSOE / *similar here
striped tee &OTHER STORIES / *similar here
leather pants SAMSOE & SAMSOE / *similar here
necklace THOMAS SABO
shoes AF KLINGBERG

Olen todella iloinen, että Samsoe & Samsoe avasi oman liikkeensä hiljattain Helsingissä. Täällä kylmässä pohjolassa kun on aina tarvetta lämpimille ja laadukkaille neuleille. Tämä hattaranpinkki neule osui silmääni miltein välittömästi kun liikkeeseen ensi kerran astuin. Miten herkullinen pari mustalle ja muille hieman ronskimmille vaatekappaleille. Ja jokin minua viehättää erityisesti pinkin ja mustavalkoraidan yhdistelmässä. Siinä klassinen ja ehkä vähän kovahko kappale saa kontrastia tyttömäisestä hempeydestä. Pastellinsävyt ovat tasaisin väliajoin muodin aallonharjalla. Jälleen tänä keväänä pinkki ja huurteinen vaaleansininen dominoivat karkkivärejä. Tänä keväänä tulen käyttämään paljon tämän tyylisiä asukokonaisuuksia, kuten aikanaan vuonna 2014 (tässä postauksessa) haaveilin. Nyt on kaapissa nimittäin vaaleansininen, kuin myös vaaleanpunainen kevättakki.

Pictures / Karoliina Jääskeläinen Valoon Photography

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • susanna

  Upean hattaraneuleen lisäksi huomion vei tällä kertaa kotihoodit ja yksi sen upeimmista paikoista <3 Ihanaa että olette valinneet sen tällä kertaa kuvauspaikaksi!

  • Tapiola on minunkin vanha asuinpaikka. Sekä rakkaat isovanhempani asuivat siellä koko äitini ja meidän lapsuuden, joten Tapiolalla on erittäin rakas paikka sydämessäni. <3

 • Laura

  Hei,

  kiitos ihastuttavasta blogistasi! Näytät todella kauniilta ja neule pukee sinua hyvin. Toivottavasti en ole liian tungetteleva, mutta olisin kiinnostunut kuulemaan mitä kokoa neuleesi on? Entä onko kyseessä nor:n lyhyempi vai pidempi malli? Haluaisin tilata neuleen verkosta, sillä Samsoen omassa myymälässä malli oli kuulemma myyty saman tien loppuun (en kyllä yhtään ihmettelin miksi), mutta koko hieman arveluttaa, sillä aikaisemmin oma kokoni on vaihdellut merkin vaatteissa XS ja S välillä. Taidan olla kanssasi melko samankokoinen, joten jos vain viitsit kertoa kokosi niin siitä olisi suuri apu minulle. Kiitos jo näin etukäteen, jos haluat vastata kysymyksiini :)

  • Hei tottakai! Koko on S! Samsoen koot ovat todellakin aika runsaita! Ei kuule mitään ja toivottavasti tämä auttoi eteenpäin! :)

 • Ulla

  Kivat kuvat ja todella hyvän näköinen asu :)

  • Kaikki kiitos kuvista Karkille <3 Ja tämä taitaa olla hetken lempiasuni. Käyän kovin paljon!

 • Samaa olin tulossa kommentoimaan kuin Mari, että vaaleanpunainen neule mustien nahkahousujen kanssa näyttää tosi hyvältä! Upea asu! :)

  • Minäkin poidän tuosta kombosta ihan hurjasti! :) Kiitos kovin! <3

 • Jestas miten hyvin sopii tuo pinkki mustiin nahkahousuihin.. Todella hyvä look!!

  Ihanaa viikonloppua Hanna.

  • Eikö?! Niin minustakin! Kiitos kovasti ja sitä samaa! :)