CATEGORIES

Raitarakkautta

14.3.2017

college GINA TRICOT
top CUBUS
leather pants SAMSOE & SAMSOE
necklace THOMAS SABO
bracelet HÈRMES

Rakastan klassista ja yksinkertaista raitaa. Mustaa ja valkoista, paksuna ja ohuena, mustalla tai valkoisella pohjalla. Raidat ovat taas yksi tämän kevään trendiprinteistä, mutta hekilökohtaisesti ajaton raita kuuluu aina omaan tyyliini. Viime viikot olen suorastaan asunut erilaisissa raitapaidoissa, joita olen yhdistellut nahkahousuihin ja vaaleanpunaisiin vaatekappaleisiin. Yllä olevaa asua olen käyttänyt mm. paljon vaaleanpunaisen takin kanssa. Jalkaan vain valkoiset superstarit mustilla raidoilla, niin tämä äiti on valmiina päivään! Kun vaatekaapista löytyy hyvin istuvat nahkahousut (nämä Samsoen ovat niin mukavat päällä!) ja klassinen raitapaita, löytyy kaapista aina jotain tyylikästä, siistiä ja särmikästä päälle pantavaa.

Kuvat Kira Kosonen

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Petteri

  Kummat on muuten kivemmat ja istuvammat päällä tiukkamallisina; aidot nahkahousut vai tekonahkaiset?

 • Petteri

  Tosi kivat ja tiukat nahkahousut, onko nuo aitoa nahkaa vai polyuretaania?

  • Kiitos. Aitoa nahkaa.

 • Laura

  Inspiroit kyllä pukeutumaan minua, kiitos siitä. Olen vähän aristellut nahkahousujen kanssa mutta aina niitä ihailen muilla. Olisiko sinulla vinkkiä hyvistä “feikki”nahkapöksyistä millä voisi vähän edullisemmin kokeilla onko se minun juttu?! Feikkinahkahousuista tulee ekana mieleen sellaiset hiostavat lateksityyppiset kauhistukset..

  • Miten ihana kuulla! Kiitos! Nahkahousut ovat minusta aivan ihana pari muhkeiden neuleiden ja naisellisten puseroiden pariksi. Ja hei Zarassa on yleensä hyvoä tekonahkahousuja! Niistä ehkä kannattaa lähteä kokeilemaan! :)

   • Laura

    Kiitos sulle :)

 • Minna

  En tiedä mistä johtuu, harvinaisen harmaasta talvesta vai omasta lisääntyneestä kärsimättömyydestä, mutta kaivoin kaikki raidalliset vaatteeni esille jo hiihtolomalla (yleensä olen ottanut niitä esille vasta kesäksi). Itselleni tuo mustavalkoraita on ollut vieras, mutta tein itselleni (huh taas uusi piirre liian pitkästä talvesta) sellaisen pitkähihaisen mustavalkoraidallisen paidan jossa on massiiviset kellohihat ja se nappaa ihan kivasti.

  Tuo sinun kombosi on taas todella kiva, täytyypä apinoida ;)

  • Raidat on vaan ihanan raikkaita, mutta silti se ihana ainainen musta tuo hyvää turvaa! :D Ja apinoimaan kuule vaan – iloinen olen jos voin inspiroida! <3

 • Jenni

  Onko nuo Delta legginssit? Saanko (jälkeen kerran ;) ) udella, että onko millaista mitoitusta? Onko vyötärö kovinkin napakka? Todella hyvältä näyttää sinun päälläsi :)

  • Nuo ovat ihan housut, ei legginsit. Mutta en ole 100% onko niiden nimi Delta? Itse ostin ne Stockalta joten en ole varma nimestä :/ Mitoitus on Samsoen tapaan aika reilua. Minulla päällä koko S. Kiitos! Toivottavasti löydät omasi! :)

   • Jenni

    Kiitos paljon :)

 • Haidi

  Ihanan tyylikäs asu! Raitarakkaus on täälläkin koettu ja raitapaitaa löytyy kaapista jos jonkinnäköistä :D

 • Duube

  Hei! Tyylikäs asu!
  En tiedä oletko tehnyt postausta vaatetuksesta imetykseen liittyen, sellaiseen saattaisi olla kysyntää muutenkin. Itselläni laskettuaika lähenee kovaa vauhtia ja ihan pelkissä imetystopeissa kulkeminen seuraavan vuoden tuntuu aika tylsältä ratkaisulta. miten sinä ratkaisit tämän?

  • Hei itse en koskaan ole käyttänyt imetystoppeja – en ole kokenut niitä tarpeelliseksi. Jotain vinkkejä imettävän pukeutumiseen löytyy raskausajan pukeutumisen postauksista. Mutta minä käytän alla pitkää trikootoppia, jossa on sen verran iso kaula-aukko, että reunan saa vedettyä rinnan alle. Päällä neule tai mikä tahansa muu väljempi paita, jonka saa vedettyä vuorostaa ylös. Toimii loistavasti! Ainut mitä olen käyttänyt on imetysrintsikat – muuten normaalit vaatteet käyvät! :)