CATEGORIES

Nahkatakkinen tyttö

20.3.2017

biker BALENCIAGA
top ZARA
jeans H&M
bag CHANEL
shoes AF KLINGBERG
necklace THOMAS SABO

Kevään merkki on nahkatakki. Itsekin vedin omani päälle viime keskiviikkona kun aurinko paistoi ja lämpöasteet hellivät. Tämä nahkarotsini on tosin vähän paksumpi, mikä tekee siitä loistavan Suomen säihin. Pehmeää tyttömäisyyttä kova nahkatakki saa vaaleanpunaisesta kellohihaisesta paidasta. Parhaalta nahkatakki minusta näyttääkin muiden naisellisten vaatekappaleiden parina. Kuten kevyiden maksimekkojen tai liehuvien hameiden seurana.

Kuvat / Kira Kosonen

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Eerika

  Tässä ois vihdoin täydellinen biker jacket??Saako Suomesta jostain tai nettikaupasta, josta vois tilata? Mikä on koko, normiluokkaa?

  • Omani on Harvey Nicholsilta! Kyseinen biker on klassikko, joten siellä samaista takkia oli vielä ainakin jokin aika sitten saatavilla! Koko on ehkä aavistuksen verran piukempaa! Italialaiset! :D Suomessa ei tietääkseni kukaan myy balnciagan nahkatakkeja? Jos jostain kannattaa vastaavia katsoa niin ehkä Kaarina k?

 • Vaaleanpunainen paita tuo kivaa pehmeyttä nahkatakille. Omistan itse useammankin mustan nahkatakin, mutta jostain syystä ne ovat jääneet vähälle käytölle. Tämä tyyli toimii kuitenkin hyvin. Onnea ehdokkuudesta Hanna. :)

 • Näyttääpä nahkatakki taas pitkän talven jälkeen ihanalta! Myös tuo paitasi on aivan upea! Tyylikäs kokonaisuus :-)

 • Henrika

  Kiitos nopeasta vastauksesta :) Kyllä näistä oli jo apua! Itse asiassa Petit Bateu-merkkiin törmäsin illalla googlaillessani ja se kyllä otetaan ohjelmaan ;) ja laitan muistiin tuon tavaratalonkin. Kiitos vielä ja mukavaa loman jatkoa!

 • Henrika

  Moi Hanna! Lueskelin postaustasi shoppailuvinkeistä Amsterdamiin, mutta haluaisin kysyä sinulta, että osaatko suositella lastenvaatekauppoja/-merkkejä Amsterdamissa :)? Olen lähdössä sinne ensimmäistä kertaa toukokuun alussa :) Kiitos jo etukäteen!

  • Uih! Apuva. Olen ollut Damissa lasten kanssa kaksi kertaa joten en ole ihan hirmuisen perehtynyt, mutta suosittelisin ainakin kurkkaamaan ranskalaisen Petit Bateau-merkin! Ainakin ennen P.C. Hooftstraatin kulmilla oli yksi. meidän poikien keltaiset sadetakit on sieltä! Kannattaa ehkä kurkistaa myös Bijenkorf-tavaratalo. Sieltä löytyy monia merkkejä saman katon alta, mitä Suomesta ei välttämättä löydy! Toivottavasti nämä jo auttavat? Ihanaa matkaa!! Dami on IHANA! <3

 • aila

  Miten sä sait survottua nuo puseron hihat tuonne takin hihoihin ? Ja oikeesti…nahkatakkinentyttö, silmiä särkee…: D

  • Voi ei niitä tarvinnut survoa ollenkaan! :) Ja ai kamala, oonpa sekaisilla silmillä tämän kirjoittanut. Anteeksi etten ole huomannut lyödä välilyöntiä tuossa välissä! jäänyt oikoluvut väliin.

 • Toimiva asu! Zaran paita on tosi kaunis, oon tykästynyt tollasiin kellohihoihin ja Ginasta löytyikin jokin aikaa sitten vähän saman tyylinen paita keltaisena :)

  • Kiitos! Ja voi että miten ihanalta keltainenkin versio kuulostaa! :)