CATEGORIES

Uusi uimapuku

29.3.2017

swimsuit *MOSCHINO SWIM / saatu

Olen viime vuosina alkanut suosia uimapukuja. Ennen rusketusrajat minimoivat bandeau-malliset bikinit ovat olleet minulle se ainoa oikea vaihtoehto, mutta viime vuosina jokin klassisissa uimapuvuissa on alkanut viehättää. Erityisesti kokomustat ja -valkoiset klassisen leikkauksen omaavat mallit ovat olleet minun mieleeni. Mutta sitten törmäsin tähän printilliseen uimapukuun. Pohja on klassinen ja valkoinen, mutta sen pirteä hotpinkki teksti sekä flamingot ovat ihanan eloisa lisä aurinkoloman uimapuvulle. Raikkaalta se näyttikin tuona yhtenä päivänä, kun saimme nauttia melkein koko päivän Dubain normaalisti kuumana porottavasta auringosta.

Kuvat Metti Forssell

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Minka

  Hei vau! Malliesimerkki miten upealta uikkarissa voi näyttää kolmen lapsen jälkeen! ?? Toi uimapuku on tosi kiva – uskaltaako sen kanssa uida vai näyttääkö valkoinen kaiken läpi? :D sormet syyhyten mietin nimittäin tilaamista tulevan kesän reissuja ajatellen!

  • Kiitos kovasti kauniista sanoistasi! Ja hei tuo on ihan mahtava valkoinen, koska on sen verran paksua kangasta, että ei kyllä näy mitään läpi vaikka kastuukin! Eli testattu on eikä näykynyt mitään läpi! :D

 • Johanna

  Jotenkin kummasti mun uimapukumaulle käynyt samoin ? Tuntuu sopivammalta liikkua reteästi (lue pyllistellen ja taivutellen) lasten perässä hieman peittävämmässä kokouikkarissa kun pienissä biksuissa. Ja ei tuo mahanahkakaan ole useamman lapsen jälkeen enää samassa kunnossa kun 6 kesää sitten ? Olen myös innostunut vielä mammaystävällisemmästä tankini-mallista, tuntuu vielä mukavammalta (lasten perässä) kuin perusmalli joka kiinni haaroissa ja hartioilla ?

  • Kyllä :D Kun sitä juoksee, kumartelee hyppii, pomppii, sukeltelee niin jotenkin tuo uikkari on turvallisempi ja menossa mukana paremmin pysyvä vaihtis! :D Ja joo voi herttinen ei kroppakaan tosiaankaan ole sama kuin sen 6 vuotta sitten enenne lapsia :D Ja hei joo mäkin tykkään tankineista! Niitäkin löytyy pari! :)

 • Haidi

  Ihanat kuvat ja vitsi olet kyllä hyvässä kunnossa! :) uikkarikin on ihanasti hieman leikkisä flamingoineen.

  • Kiitos ihana Haidi – aina katsojassa <3 JA vitsi että mä tykkäsin noista flamingoista! :D

 • -H

  Niin upeita kuvia – ihana uikkari ja ihana sinä :)

  • Metille kiitos kuvista ja uikkari on minustakin ihana! :) Mutta ihana SINÄ! :)

 • Iina

  Ihanat uikkarit! Ja miten kaunis uikkarin omistaja-hatunnosto :)
  Nimim. omaa rantakuntoa etsiessä.

  • Kiitos! Ja kaikkihan me ollaan “rantakunnossa” :D Kunhan rannalle pääsee niin se on jo oikein hyvä rantakunto! :D mutta mitä siihen fiilikseen omassa kropassa tulee niin siihen minulla on vielä matkaa! Ei mitenkään kilojen suhteen, mutta sen voiman ja jaksamisen suhteen. Kroppa tuntuu olleen vähän niinkuin “lainassa” jo melkein 5 vuoden ajan. Nyt kaipaa vähän lisää voimaa omaan kehoon, lihaksien huoltoa jne, että jaksaisi paremmin pysyä nyt näiden kolmen minityypin perässä!! :D