CATEGORIES

Romanttinen klassikko

20.5.2017

*Kaupallisessa yhteistyössä: KappAhl*

Yhteistyössä KappAhlin kanssa pääsin tutustumaan heidän suurta menestystä nauttineeseen Vintage Stories mallistoon. Kyseinen mallisto on romanttisen boheemi, jossa nähdään paljon pitsiä. Itse rakastan pitsiä. Se on klassikko, jonka avulla pelkistettykin asukokonaisuus saa vaivatta naisellisen pehmeää mielenkiintoa. Mallistossa on laaja valikoima erilaisia pitsitoppeja, paitapuseroja ja tunikoita, jotka toimivat erinomaisesti klassisen vaatekaapin kanssa. Itse ihastuin tuohon roosaan pitsitoppiin, joka toimii loistavasti toppien ja kauluspaitojen päälle puettuna. Raikas ja naisellinen asu kesän kynnyksellä.

lace top KAPPAHL
white top KAPPAHL
pants KAPPAHL
ballerina flats KAPPAHL
earrings KAPPAHL

Mallistossa on myös valikoima romanttisia mekkoja kesän juhlia silmällä pitäen. Tänä keväänä balleriina-kengät nauttivat taas paikastaan trendien aallonharjalla, joten ne eivät ainoastaan ole mukava vaihtoehto vaan myös trendikäs. Balleriinat sopivat minusta upeasti hennon pitsin pariksi ja viimeistelevät kevyen asukokonaisuuden. Pari kertaa olen ennättänyt näissä balleriinoissa ulos astua ja jokainen kerta ne ovat keränneet kehuja. Joten jos kaipaat kaappiisi hienovaraista mielenkiintoa – käyhän kurkistamassa KappAhlin Vintage Stories mallisto.

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ira

  Oletteko muuttaneet?? Aivan ihana upea asunto vaaleine sisustuksineen, ja mikä valo!?

  • Ei!! Hyvin bongattu, mutta tämät on siskoni koti! Hän teki siellä hiljattain täyden rempan ja koska kaikki siellä nyt valkoinen niin ihan TÄYDELLINEN asunto kuvaamiseen :D oon siellä ihan jatkuvasti :D

 • Todella kesäinen look ;)
  Katseeni kiinnittyi myös tuohon upeaan sohvaan, mistä se on?

  • Hei se on siskon uusi sohva! Apua – mikäköhän oli merkki :o Käypä siskon blogissa – sinne varmasti tulossa infoa pian!

 • Haidi

  Ihanan kesäinen ja raikas asu! Täytyykin itsekin käydä katselemassa jos kappahalista löytyisi jotakin ihanaa mekkoa kesän juhliin :)

  • Eikö olekin? :) Ihanan raikas! :)