CATEGORIES

Perheen matkustusasut

18.5.2017

Muutama viikko sitten kävimme äitini, poikiemme Miman, luona Espanjassa. Tällaisten hulivilihurmureiden kanssa matkustaminen on melkoista rumbaa. Pojat ovat jo kokeneita matkustajia ja pakko antaa heille kiitosta (pääsääntöisesti) erinomaisesta käyttäytymisestä lentomatkustaessa. Tosin vaikka pojat käyttäytyvätkin (useimmiten) hyvin, ei siitä silti menoa ja vilskettä puutu. Minulla on oltava tavarat hyvin fiksusti pakattuna, jotta liikkuminen kolmen kanssa lentokentällä erinäisten turvatarkastuten läpi sujuisi mahdollisimman kivuttomasti. Samoin koneessa on oltava varautunut kaikkeen. On vaihtovaatetta, välipaloja, muovipussia likapyykille, leluja ja muuta tavaraa puuhasteluun. Pitänee tehdä oma vinkkilistani lasten kanssa mahdollisimman sujuvaan matkustamiseen. Yksi tärkeimmistä on, että koko perheellä on mukava matkustusasu. Ja mielellään sellaista väriä päällä, missä ei ihan heti kaikki lika näy…

My outfit
sweater GINA TRICOT / saatu
blouse BANANA REPUBLIC
pants KATRI/N
shoes ADIDAS

Biggest brother’s oufit
sweater BENETTON
pants H&M
shoes ADIDAS yeezy / saatu

Middle brother’s outfit
sweater AMERICAN APPARELL
t-shirt BENETTON
pants H&M
shoes ADIDAS yeezy / saatu

Little brother’s outfit
sweater LINDEX / saatu
pants BENETTON

Melkoinen lista jo kun luettelee koko perheen asut. Vaikka on mukavaa päällä haluan kuitenkin, että pojat näyttävät siististi puetuilta. Kun värimaailmat menevät yksiin, on kokonaisuus harkitumman näköinen, vaikka päällä onkin vain peruscollegeasut.

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ihana tuo viides kuva, jossa pojat ovat mietteliään näköisiä! Collegeasu on kyllä hyvä kotiasu myös, kun se on niin mukava – meidän tytön sunnuntain asuna se on ollut! :)

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  • Kiitos kovin <3 Ja kyllä – collegekin voi olla tyylikäs! :)

 • Mimmu

  Aivan ihanat matkustusasut teidän jengillä <3 Kuvista päätellen esikoisenne näyttää hurjan paljon mieheltäsi (voi toki olla että arvioin väärin) :) Onko keskimmäisessä tai nuorimmassa enemmän sinun näköäsi? :) Me ollaan perheen kanssa usein naureskeltu, kun siskoni esikoispoika (saman ikäinen kun teidän esikoinen) on tismalleen saman näköinen mitä siskoni oli hänen iässsään. Jännä, että sitä samaa näköä voi olla niin paljon, vaikka onkin eri sukupuolta :)

  • Hei kyllä! Meistä esikoinen on täysi kopio miehestäni, keskimmäinen nuorimman siskoni näköinen ja nuorin on kuin ilmetty minä pienenä! :D Tätä mieltä ainakin nyt ollaan, mutta tämähän elää ja muuttuu! :) Ja niin hassua miten geenit menevät. Minulla on esimerkiksi paljon enemmän samaa näköä serkkuni kanssa kuin kummankaan siskoni?! :D

 • Oona

  Puet kyllä pojat aina niin kivasti ja coolisti <3

  • Kiitos Oona <3 Juurikin tuollainen tietty coolius on mistä tykkään pojillani. Mukava, leikkisä ja viekkaan cool <3

 • Haidi

  Ihania kuvia ja varsin tyylikkäät collegeasut pojilla päällä :)

  • Kiitos Haidi <3