CATEGORIES

Kontrastia mustavalkoisuudelle

25.5.2017

coat ZARA
blouse GINA TRICOT
pants ZARA
bag YSL
shoes KAPPAHL

Viime vuoden yksiä suosikkikuviani oli Alexan kanssa ottamani kuvat Roihuvuoren Kirsikkapuistossa. Kun kirsikankukat puhkesivat tänä vuonna loistoonsa päätimme Alexan kanssa jatkaa traditiota. Viime lauantaiaamuna suuntasimme jälleen kirsikkapuiden alle yhdessä. Vaaleanpunainen kukkameri on taianomaisen kaunis eikä siihen paljoa muuta tarvita. Kauniit kuvat on taattu. Päälläni oli rennon siisti asu, jonka osa teistä näkikin äitienpäivältä kaksi viikkoa sitten Instagram-tarinani puolella. Viimeaikoina olen viehättynyt erityisesti vaaleanpunaisen ja mustavalkoisen raidan yhdistelmästä. Vastaavan yhdistelmän olette nähneet tässä arkiasussa ja hiljattain esittelemässäni vappuasussa. Hempeän vaaleanpunainen ja selkälinjainen mustavalkoisuus luovat yhdessä kauniin kontrastin asuun.

Kuvat / Alexa Dagmar

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Minua harmitti hieman, että itse Hanami-juhla oli niin suosittu tänä vuonna. Paikalla oli tuhansia ihmisiä, joten kävelemään ei oikein päässyt, eikä nauttimaan itse puista ja kukista piknikin merkeissä :( Näin käy kun tapahtuma kasvaa liian isoksi. Puistohan ei loppujen lopuksi ole niin iso. Taidan tästä lähtien käydä siellä ennen itse Hanami-juhlaa.

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  • Oho! En itse ole koskaan ollut juuri hanamin aikaan koska olen olettanut että silloin paikalla on niin paljon ihmisiä, että väen paljous veisi liikaa puilta nauttimiselta! :O Eikö se ole näin ollut aikaisempina vuosina? Itse tosiaan olen siitä syystä suunnannut paikalle aikaisin aamulla kukinnan ensimmäisinä päivinä. Toivottavasti ensi vuosi on sinulle mieluisampi kokemus!

 • Niin ihania kuvia! Ja toi asu sopii niin hyvin tohon lokaatioon :)

  • Kiitos! Niin minustakin! :)

 • Haidi

  Kirsikkapuukuvat on kyllä vertaansa vailla, niin kauniita <3 ja tuo asu on kyllä niin nappi, valkomusta tuo ihanan kontrastin vaaleanpunaiseen :)

  • Ihan totta! :D Ja kyllä – minusta ne sointuvat niin kauniisti yhteen! :)

 • Sara

  Kuvat ovat tänä vuonnakin huikean kauniita. Tuonne puistoon on itsekin päästävä ensi vuonna.

  Vaaleanpunainen ja mustavalkoiset raidat sopivat loistavasti yhteen. Tällainen asuinspiraatio on ihan parasta. Kiitos siitä, Hanna! ?

  • Voi kiitos! ja kyllä! suosittelen! menen minäkin varmasti! :) Ja voi että ihanaa, että inspiroi! Toivottavasti vanhasta kaapista löytyi uusia iloja! :) EI mitään – kiitos itsellesi!