CATEGORIES

Jokapäivän jumppahousut

26.5.2017

Kuten olen maininnut, meidän perheen arki on hyvin aktiivista. Lähestulkoon päivittäin käydään kävelylenkeillä, pyöräilemässä ja potkimassa palloa puistossa. Tästä syystä käytän lähes päivittäin jumppahousuja. Viimeaikaiseksi lemppariksi on noussut nämä Kari Traan harmaat Kristina-trikoot. Hyvin usein tällaiset vaatteet valikoituvat päälle kun suuntaamme poikien kanssa ulos purkamaan energiaa. Lämpimien säiden saavuttua olen suorastaan asunut näissä. Koska housut ovat vilkkuneet jonkin verran blogissa (tässäkin asussa) ja erityisen paljon omassa Instagram-tarinassa, olen saanut niistä paljon kyselyjä. Kun niitä kaverille tuossa eilen selvitin sain huomata, että ne onkin monesta paikkaa loppu. Koska kysyntä on ollut runsasta, tässä vinkki:

college GINA TRICOT
top PEAK PERFORMANCE
pants *KARI TRAA

Housuja tässä värissä saa vielä ostettua *Booz.comin verkkokaupasta! Ja vieläpä alennettuun hintaan! Alkuperäinen hinta on 64,95e, mutta nyt alennuksen kanssa vain 30 euroa! Samaa mallia on saatavilla myös tumman harmaana *Nelly.comin valikoimassa, myös alennettuun 30 euron hintaan. Kun tuon asukokonaisuuden päälle olen heittänyt kamelitakin ja jalkaan harmaat adidaksen superstar-lenkkarit, on kokonaisuus ollut oikein siisti, mukava ja toimiva arkiasu poikien kanssa Helsingin kaduilla liikkuessa. Ihanat jumppahousut, jotka toimivat loistavasti aktiivisessa arjessamme.

(* affiliate-linkki. Lisää sen merkityksestä “Tietoa bloggaajasta” osiossa)

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Satu

  Kiitos legginsi-vinkistä. Tilasin ne heti tummanharmaina ja tänään tulivat postissa. Ovat aivan ihanat, tosin aika tiukat mulle reisistä ja mietinkin hetken leggarit jalassa että pidänkö vai palautanko. No meidän 1,5-vee ratkaisi tilanteen pyyhkimällä nenänsä niihin :D Räkätahra ratkaisi että housuja ei enää palautella :D Kivoilta näyttävät ja tulevat varmasti tiheään käyttöön! :)

  • Hei ihanaa! Joo ne on hyvin tiukat kyllä! Itselläni M ja ne ovat juuri sopivat eikä tiukat! :O Mutta jep jep – tuttua hommaa. Miksi äiti EI olisi niiskupaperi? :D

 • Nämä perhekuvat ovat kyllä niin suloisia! Kiitos kun olet lisännyt ne blogiin <3 Itse olen huomannut, että vauvan kanssa vietän paljon aikaa myös lattialla, eli minullakin pitäisi olla polvisuojat/laput. Vinkkaa, jos löydät tyylikkäät leggingsit, jossa sellaiset!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  • Kiitos <3 Poikia tosiaan näkyy enemmän – mutta ei kuitenkaan sellaisia ihan selkeitä "katon suoraan kameraan" kuvia. Ja hah! :D Mä vinkkaan jos nään! :D