CATEGORIES

Hetken lempivaate

17.6.2017

jumpsuit MASSIMO DUTTI
bag CHANEL
shoes FLATTRED / saatu
coat BALENCIAGA

Jos minun tulisi nimetä yksi lempivaate täksi kesäksi se olisi varmasti tämä kukkaprintillinen haalari Massimo Duttilta, jonka ostin jo alkuvuodesta. Ihastelin sitä ensimmäisen kerran jo tammi/helmikuun vaihteessa kun se oli juuri saapunut liikkeeseen. Se oli mielestäni niin kaunis, että mallailin sitä kanssanne Instagram-tarinoideni puolellakin. Haalarista inspiroituneena tein pian postauksen trendikkäästä kukkaprintistä, johon lisäsin tuotekuvan tästä kyseisestä haalarista. Se viehätti silmääni silloinkin vielä niin paljon, että päätin lähteä takaisin liikkeeseen ja ostaa kukkahaalarin itselleni. Onneksi! Koska olen käyttänyt tätä haalaria oikein urakalla. Se on ihan äärimmäisen mukava päällä. Vyötäröllä oleva solmittava vyö tuo asuun ryhtiä, mutta kokonaisilme on silti rento. Asu ei rennon leikkauksensa vuoksi kiristä mistään ja se onkin ollut ihanan nopea heittää arjessa päälle. En haluaisi kuulostaa pessimistiltä, mutta tällaiset kevyet pitkähihaiset ja -lahkeiset asut ovat kerraassaan loistavia Suomen kesässä. Kylmemmällä säällä voi päälle heittää vaan nahkatakin ja look on valmis! Arjessa olen käyttänyt haalaria matalapohjaisten nahkakenkien kanssa, mutta haalari sopii loistavasti myös illan cocktail-tilaisuuksiin. Tässä postauksessa asu näkyikin korkokenkien kanssa paritettuna. Täydellisen toimiva ja monipuolinen vaate tämän naisen arkeen. Niin mukava, rento ja helppo, mutta samalla siistin tyylikäs.

Kuvat Karoliina Jääskeläinen Valoon Photography

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • On kyllä upean näköinen! :)

  • Kiitos Taru! :)

 • Sopii sinulle todella kauniisti. Itselle vastaava kuosi olisi ihan liian räyheä, mutta vastaavanlaisia vaatteita on kiva katsella muilla. :)

  • Voi kiitos kovin! Itse olen kovin ihastunut tuohon näyttävään printtiin! :)

 • Haidi

  Haalari sopii kyllä päällesi ihan mielettömän hyvin! Näyttää upealta :) ja rentous on kyllä kesällä valttikortti asua valittaessa.

  • Kiitos! Ja voi että miten pidänkään tästä! Tänäänkin valikoitui päälle kun lähettiin käymään poikien kanssa Oittaalla Angry Birds puistossa! <3