CATEGORIES

Tyhjä taulu

20.6.2017

shirt ZARA
pants KAPPAHL
shoes AF KLINGBERG
bag CHANEL
biker BALENCIAGA

 

Lukko. Ajatuksia vilisee, mutta tovin kirjoitettuani päädyn pyyhkimään kaiken pois. Tätä on kestänyt jo viikon. Ajatuksia pienten sanojen tärkeydestä. Ajatuksia somen sosiaalisuudesta. Ajatuksia suomalaisten vaatimattomuudesta. Kaipuuta olla rohkeampia ja itsevarmempia. Miksi tunnumme asuvan yhteiskunnassa, missä ihannoidaan yksin suorittamista? Miksi on niin vaikeaa pyytää tai vastaanottaa apua? Toiveikkaita ajatuksia yhteisöllisyydestä. Tällä hetkellä mielessä laukkaa joukko postausaiheita, mutta yhdestäkään en saa kunnon otetta. Onko mieli karkaamassa jo kesälaitumille?

Kuvat Karoliina Jääskeläinen Valoon Photography

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Rii

  Yksi postaustoive/vinkki joka olisi varmaan suht helppo heittää sinne suuntaan, olisi listata nämä upeat kuvauspaikat mitä näköjään tunnut jatkuvasti bongaavan :)

  • Hei itseasiassa AINA kun olen liikkeessä pidän ympäristöä silmällä. Missä saisi millaista kuvaa ja mikä ihastuttaa. Eli siis kannattaa vaan pitää silmät auki – niitä on ihan kaikkialla! :)

 • I feel you! Kevät ja alkukesä on ollut niin hektinen päivätöissä ja tuntuu että maailma täytyy saada valmiiksi kesälomaan mennessä, joten jokainen pisara on imetty kuiviin tästä naisesta. Blogin puolelle olisi hirveästi asiaa, pohdittavaa, kerrottavaa, kuvia ja tarinoita, mutta sanat ja niiden looginen järjestys puuttuu. On vain tyhjä taulu, jossa on valtavasti kirjaimia sikinsokin. Ehkä loman tullessa mielikin rauhoittuu ja blogin puolellekin saa jotain kunnon pureskeltavaa.

  Eiköhän se tästä helpota.

  • Hei juuri näin! :D Ihan samoissa meiningeissä. Jotenkin ajatukset juoksevat villeinä mutten saa niitä kesytettyä. Mutta kuten sanoit – kyllä se tästä pian rauhoittuu. Ihanaa juhannusta sinne! :)

 • Anonymous

  Ihan käsittämättömän upea toi kolmanneksi vika kuva! Hienosti asuun valittu miljöö- tai toisin päin :) Oot inspiroiva! Karkaa kesälaitumille ja palaile kun taas ajatus juoksee, täällä me ollaan. <3

  • Kiitos kovasti! <3 Kunnia Karkille taas kuvista <3 Me oltiin niin fiiliksissä kun tämä miljöö löytyi! Ja kiitos – mieli on tainnut tehdä jo varaslähdön! :D

 • Haidi

  Vitsi miten ihanat kuvat :) ajatukset on ehkä jo hieman kesässä ja sen meiningeissä, välillä on vaan blokki ajatuksissa!

  • Ja kyllä :D Jotenkin hirmuisen vaikea nyt rakentaa koherenttia postausta. Mutta – eiköhän se lukko tuosta kohta aukea. Näitä tulee välillä :) Myös tuo reilun viikon sairastelu vei niin mehut, että kestää varmaan hetki että olen taas iskussa :D

 • suklaamuru

  Odottelen tätä postausta, aiheet sen verran osuvia ?

  • Hei ihanaa! Joo paljon olisi ideoita mutta jotenkin en saa postauksen kokonaisuutta tarpeeksi toimivaksi / järkeväksi. Joskus on vaan lukko päällä. Kesälaitumet mielessä ja sitten viime viikon kovat sairastelut päällä niin puhti vähän poissa. Mutta täältä vielä tullaan! :)

 • Tiedän niin tunteen. Välillä on niin paljon asiaa, mutta ei sanoja. Sitten välillä on sanoja, mutta ei yhtään asiaa. Toivottavasti pian helpottaa.

  • No siis juuri näin! :D JA näitä tosiaan tulee joskus. Pieniä “kirjoittajan lukkoja”. Mutta veikkaan myös että viime viikkojen kovat sairastelut myös vieneet mehut sen verran, että vähän puhti pois. Kyllä tämä varmasti taas pian luistaa! :)

 • Katariina

  Heippa! Kuulostaapa todella mielenkiintoisilta aiheilta, mutta ei hätää, jos ajatusten kulku ja kirjoittaminen takkuaa hieman. :) Ehkä mieli tosiaan hamuilee kesälomalle. Oletettavasti miettimäsi aiheet muhivat alitajunnassa mahdollisen tauon/loman aikana, jonka jälkeen saat ajatuksesi paremmin jäsenneltyä. :)

  Ihanaa päivää sinulle! :)<3

  • No kyllä – juuri näin. Ihan hyvä antaakin hieman muhia. Tai jalostaa näitä ajatuksia ehkä muiden kanssa nuotiotulen ääressä juhannuksena… :) Kiitos kovasti ja ihanaa juhannusta sinne! :)