CATEGORIES

Iltakävely kukkametsässä

21.6.2017

My raincoat CUBUS
boys’ raincoats PETIT BATEAU

No rain. No flowers. Eilen illalla lähdimme koko perheen voimin iltakävelylle Haagan alppiruusupuistoon. Äitini vinkkasi minulle ja siskolleni tästä paikasta mahdollisena kuvauskohteena. Miten ihmeessä en ole ennen tästä paikasta kuullut?! Rodopuistonakin tunnettu kukkametsä näytti niin lumoavalta, että halusin viedä sinne koko perheeni ihastelemaan kukkien värikästä loistoa. Varsinkin kun keskimmäinen pikkumieheni on viimeaikoina ollut erityisen ahkera kerämään kukkia äidille <3 Eilinen oli sateinen päivä, mutta kävelymme aikana ehti aurinkokin ilmestyä pilvien takaa. Miten hyvältä tuoksukaan sateen jälkeinen metsä! Ja miten ihanaa on vetää keuhkot täyteen sen raikkautta. Iltareippailu perheen kesken uusissa maisemissa oli virkistävää. Ihasteltiin kauniita kukkia, tarkkailtiin lehtien siimeksessä ruokailevaa siiliä ja kuunneltiin kuorossa laulavia lintuja. Tosin illan edetessä poikien uupumus nosti kierrokset yliväsymyksen puolelle. Käsissä olikin pian kaksi villinä juoksentelevaa mölyapinaa, jotka piti saada nopeasti takaisin kotiin. Suloiset pojat, mutta voi herttinen miten aktiivisia! :D Joten jos et ole vielä täällä käynyt, käyhän nopeasti kun kukat ovat vielä loistossaan. Niin ihanaa, että tällainen puisto löytyy Helsingistä! Taianomainen paikka.

24 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Maija M.

  Mustilassa Elimäellä pääsee ihastelemaan rodoja ja alppiruusuja vielä laajemmalla alueella, muut kauniit puut ja kasvit siihen päälle. Käytiin reilu viikko sitten ja voi sitä kauneuden määrää! <3 Ihanaa kun syntymäkunnassa on joku noin hieno nähtävyys, eikä edes kovin kaukana Helsingistä :) Kukista saa kyllä ihan huikeasti värienergiaa! Lisäksi metsä rauhoittaa aina. Ei ihme, että Japanissa määrätään metsäterapiaa masentuneille. Pitää ensi vuonna käydä ihailemassa myös Haagan alppiruusuja. Ihanaa kun on tuollaisia paikkoja!

 • Lora

  Kaikkien näiden vuosien jälkeen pääsin minäkin ihastelemaan tuota kukkaloistoa, edellisenä vuosina olen havahtunut liian myöhään ja missannut kukat.
  Me pyöräilimme kotoa tuonne ihastelemaan väriloistoa su-iltana…kuten moni muukin :D Teillä oli aika hyvä ajoitus, kun ei näy väentungosta. Sateen jälkeen on varmasti oma ihana tunnelmansa. :) Aivan ihania kuvia, sinulla on niin suloiset pienet pojat.

  On tosiaan niin ihanaa ettei tarvitse lähteä pitkälle nähdäkseen jotain kaunista. Suomen kesä <3

  Tunnelmallista juhannusaikaa!

  • Voi ihanaa että tekin löysitte tienne tänne! Ja tosiaan – oli siellä kyllä jengiä! Mutta sateen aikaan / jälkeen ehkä tosiaan vähän rauhallisempaa. Mutta kyllä koko lähiseutu on selkeästi tähän aikaan siellä liikkeellä kukkien perässä. Eikä ihme. Ihanaa kun on tuollaisia kauniita paikkoja näoinkin lähellä <3 Hyvää juhannusta! <3

 • Jade

  Voi, saat varmasti kaikilta pojiltasi niin paljon suukkoja ettei niitä tarvitse pyytää ? Ja minusta sinulla on niin valloittava hymy, että se valaisee koko Hietalahden ( tämän sanoi muuten mieheni ?)
  Oikein ihanaa Juhannusta koko perheellenne!

  • Se on totta <3 Tuossakin niitä kun tuli oikein sarjatulella <3 Ja tuollaisiin en pysty meidän poikia pakottamaan – se näkyy kyllä sitten heistä selvästi :D Ja voi miten kauniisti sanottu <3 Kiitos niin kovin. Hirmuisen ystävällistä. <3 Ihanaa juhannusta teille <3 Ja vetäisehän hihasta jos täällä törmätään! <3

 • Mervi

  Me käytiin myös miehen kanssa eilen tuolla ensimmäistä kertaa. Oli kyllä upeaa, ja minustakin sade teki kokemuksesta vielä tunnelmallisemman. ? Hienosti vastattu kurjaan, ja aivan turhaan kommenttiin! Positiivisuus rules ;)

  • Eikö ollutkin? <3 Minusta juurikin se sateen raikkaus teki iltakävelystä aivan ihanan! :) Niin harmillista kuin se onkin, niin netissä työtä tekevänä ajottaisilta kurjilta kommenteilta ei voi välttyä. Mutta koen, että juuri he jotka ikäviä kommentteja kirjoittavat tarvitsevat tuplasti enemmän sitä positiivisuutta. Joten hyvällä takaisin. Toivottavasti auttaa! :)

 • Tina

  Mä en ymmärrä mikä tuossa paikassa ihmisiä viehättää. Puskia keskellä synkkää metsää. Taas totean, että Tukholman alueella paljon kauniimpia. Siis ei voi puhua samasta edes, ero niin suuri. Sitten tuo kuva jossa poika pussaa sinua. Kuvaa varten pyydetty, ei näytä yhtään aidolta ja lämpimältä “rakastan sinua” äiti kuvalta. Kolmanneksi kun nyt tässä kirjoittelen niin kannattaisi pistää rahat hampaiden oikomiseen. Sun alahampaat on tosi sekaisin. Aina kun puhut, jään niitä tuijottamaan.

  • M

   Miten joku aikuinen ihminen voi jättää tällaisen kommentin etenkin toiselle naiselle? :O Ärsyttää ja naurattaa samaan aikaan. Kauniita ihmisiä on paljon, mutta se on vielä bonusta, jos on vielä lisäksi aidosti miellyttävä ihminen ;-) Hyvää juhannusta!

   • Se on totta, että on harmillista aina kun toinen yrittää tahallaan aiheuttaa toiselle huonoa oloa – meidänhän kun pitäisi pyrkiä aina päinvastaiseen. Mutta ollaan me se muutos joka haluamme maailmassa nähdä! :) Ihanaa juhannusta ihana M! <3

  • Minusta se oli kaunis puisto! :) Ruotsin vastaavassa en ole ollut mutta tuo oli ihana! :) Kaikki pusut ovat ihania <3 Ensimmäistä pusua ei tuossa hetkessä saatu kuvaan, mutta sitten poika intoutu antamaan niitä oikein sarjatulella – siitä tuo ilme :D Ja voi, olen jo kahteen kertaa oikonut hampaani (perinteiset raudat nuorena ja invisigline aikuisena), mutta ikäväkseni hampaat ovat liikkuneet takaisin. Invisigline tuntui sekoittaneen juurikin niitä alahampaita enemmän! :O Toivottavasti juhannuksesi tuo iloa ja hyvää mieltä arkeen. Niin, että pystyy taas keksittymään niihin asioihin, mitkä on hyviä! :)

   • Aura

    En voi muuta kuin ihailla sun asennetta! ❤️ Mutta hei, ensi kerralla mun pitää kysäistä sulta tosta oikomisesta aikuisiällä. Mulla alkaa hampaat selvästi harottamaan ja oon pohtinu, että mimmosia vaihtoehtoja niiden korjaamiseen olisi! ?

    • <3 Hei siitähän jutellaan ensi kerralla kun nähdään! <3 Eilinen oli muuten huippu! Niin hienosti veti miehesikin <3 Jessss! Ja aivan ihanaa juhannusta teille ja toivottavasti nähdään pian! <3 puspus

     • Aura

      Niin oli!! ?? Ihanaa juhannusta teillekin❤️

 • Haidi

  Haha en kestä miten aidon söpö toka vika kuva on :D ihana! Ja vitsi miten kauniita kukkia. Upean näköinen paikka :)

  • Pojat olivat villillä tuulella! <3 Ja minusta oli ihana paikka! Mutta niin taisi olla monen muunkin – paljon siellä oli vileä iltasellakin porukkaa! :)

 • s

  Kauniita kuvia ja ihanat pojat :) Tänä vuonna en ehdi käymään, mutta parina menneenä kesänä olen ollut ihastelemassa tuota kukkaloistoa. :)

  • Kiitos <3 Pojat ovat tähtiä :D Äänekkäitä tähtiä :D Ja on ihana puisto! Pitääkin käydä vuosittain tästä edes!

 • Jade

  Oi, upeita kuvia olet saanut kameraasi vangittua, ja hienoa kun veit puistoon koko perheesi. Minä olen käynyt siellä 80-luvun lopulta lähtien..

  • Voi että! Hienoa! Minäkin aion käydä täällä vuosittain jos vain mahdollisuus on. Ja kiitos – oli kiva käydä yhdessä reippailemassa uusilla nurkilla :)

 • Johanna

  Huomasitteko siinä vieressä ihan huikea Laajasuon liikuntapuisto? Alppiruusupuiston aidat oli vähän meidän poppoolle vähän turhan rajoittavia mutta vahingossa löydettiin toi liikuntapuisto missä oli tilaa telmiä! löytyi myös se jalkapallokenttä :)

  • HUOMASIN! :D Tai no meidän esikoinen bongasi futiskentän ja olisi halunnut sinne! :D Joten suunnitellaan se aikatauluun seuraavaksi kerraksi! :)

 • Paula

  Onpa kaunista , virittävät jo juhannustunnelmaan!
  Maukasta , iloista ja rentouttavaa jussia!

  • Eikö olekin! :) Ihanaa käydä tuolla iltakävevlyllä. Ilmassa niin paljon happeakin sateen jälkeen että sitä oli ihana vain tuolla hengitellä <3 Kiitos ja sitä samaa! :)