CATEGORIES

Kesälaitumilla

23.6.2017

Tänään meidän perhe suuntaa juhannuksen viettoon pois kaupungin vilskeestä. Nämä ihanan kesäistä Suomi-tunnelmaa henkivät kuvat kävimme ottamassa alkuviikosta Alexan kanssa Helsingin Tuomarinkylässä. On mahtavaa, että pääkaupunkimme ympärillä on näin paljon kaunista ja avaraa luntoa. Rakastan kesäistä Suomea. Tänä kesänä aionkin kuvailla normaalia enemmän luonnonhelmassa, vaikka stadin tyttö olenkin. Kesäinen Suomi on vain kertakaikkisen kaunis. Viime vuonna kävin pikkuperheeni kanssa maakuntamatkailemassa ja teemme saman tänäkin vuonna. Heinäkuussa suuntaamme taas Ähtäriin mökkeilemään rakkaan ystäväperheen kanssa. Sinne ajaessa saa taas ihailla pitkälle kumpuilevia peltoja, punaisia pieniä latoja ylhäisessä yksinäisyydessään, sinisenä kimmaltavia järvimaisemia ja vehreänä hehkuvaa loputonta metsää. Ihanaa juhannusta teille kaikille kauniin Suomi-neitomme luonnonhelmassa!

hat H&M
dress GINA TRICOT

Kuvat Alexa Dagmar

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Hyvää juhannusta! Kauniita kuvia. <3 Mä olen maalla kasvanut ja rypsipelloista muistan ihan järkyttävän hajun. En muista haisivatko ne koko kukinnan vai tietyn aikaa vain, mutta ohi pyöräilessä piti pidätellä henkeä. ?

  • Hei nyt ei vielä ollut mitään hajua! Olisi kyllä varmasti huomattu kun tuossa reunalla tovi ihasteltiin :)

 • Ihania kuvia! Suomen kesä on kyllä kaunis, sitä ei käy kieltäminen!
  https://veeramatilda.blogspot.fi/

  • Eikö olekin! Suomi on vaan <3 Kiitos kuvista Alexalle <3

 • Laura

  Parasta Suomessa, ihanat maisemat kun lähtee autolla lomille. :) <3 Ihanaa ja turvallista juhannusta teidän perheelle! <3

  • No niin on! Suomi on hyvin kaunis maa. Kiitos ja sitä samaa teille Laura! <3 (ja hei mä edelleen mielelläni antaisin sulle sen kukka-asun jos omaasi et ole vielä löytänyt <3 )

   • Laura

    Kiitos paljon! :) Hyvin meillä juhannus meni äitini ja isäpuoleni mökillä. <3
    Ne ovat valitettavasti myyty loppuun, otin yhteyttä gt:hen :( Kiitos anteliaasta tarjouksesta, jos sinulla ei ole oikeasti käyttöä asulle niin kyllä minä otan ihanan tarjouksesi vastaan <3:)

    • Hei mahtavaa! Jos olet joku päivä täällä keskustassa päin niin voin ojentaa asun sulle niin saa enemmän käyttöä! :) Se on kiva, mutta minä käytän nyt enemmän tuota massimon kukkahaalariani. Yritän päästä nyt järkevästi ylimääräisestä pois.

     • Laura

      En osaa sanoa milloin oltaisiin tulossa Helsinkiin päin, puolisolla lomaa vasta elokuun lopulla, katsotaan miten asiat sitten luonnistuu :)

     • Hei kun tuut niin ilmoita! Annan sen sinulle! :)