CATEGORIES

Asu Venetsiassa

1.7.2017

hat H&M
dress H&M
bag YSL
shoes VALENTINO

Venetsiaan oli luvattu aurinkoa ja lämmintä säätä, joten luottavaisin mielin pakkasin mukaan vain kesämekkoja. Se osoittautui erittäin toimivaksi valinnaksi. Minua oli moneen kertaan varoiteltu suurista turistimassoista ja tukahduttavan kuumista labyrintinomaisista kujista, mutta onneksemme täällä sää ja olosuhteet ovat olleet suorastaan ideaalit. On lämmin, mutta ei liian kuuma. Turisteja toki pyörii, mutta ei tarvitse kauaskaan päänähtävyyksiltä vaeltaa jos tahtoo rauhallisia katuja ja hiljaisuutta. Tänään matkaamme jo takaisin Suomeen, mutta blogissa elellään vielä hetki Venetsiassa. Kuvia on tullut otettua ennätysmäärä ja tästä kaupungista riittää kerrottavaa!

19 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Emma

  Upea paikka ja ihania kuvia! Olen ollut kahdesti Venetsiassa ja toinen kerta niistä viimekesänä poikaystävän kanssa päivämatkalla Gardajärveltä. Yhdessä päivässä ei juuri ehdi ja jaksa kuin tärkeimmät nähtävyydet mutta kyllä tuo kaupunki lumoaa aina uudestaan ja uudestaan! ?

  • Se on kyllä totta, yhdessä päivässä ehkä tuntuisi siltä, että vielä olisi niin paljon nähtävää. Kolmannen päivän jälkeen oli fiilis, että oli juuuri sopiva! :) Mutta oli kyllä niin ihana paikka, että mielelläni menisin uudestaan!

 • Haiha

  Minua on aina “pelottanut” se, että kesällä Venetsiassa kuulemma haisee… Pitikö tämä juttu nyt yhtään paikkaansa?

  Sadesäähän liittyvä kysymys, jota onkin pitänyt kysyä jo pitkään: Millaisena olet kokenut Petit bateau -sadetakkisi? Onko se vain “näyttäytymistakki” vai oletko uskaltanut käyttää sitä ihan arjessakin esimerkiksi lasten kanssa? Kuinka helposti takkiin tulee tahroja? Olen kyseisen takin ostamista miettinyt jo pitkään, ja keltainen olisi ihana väri, mutta onko se enää ihana, jos siihen tulee muita värejä… Itse pyrin kuitenkin käyttämään vaatteet loppuun, joten sitten en voisi pitkään aikaan olla ostamassa uutta, jos takissa olisi “vain” tahroja; minulla kun takki tulisi käyttötakiksi. Millainen on muuten takin käyttömukavuus? No, sadetakki hiostaa aina, tiedetään. :)

  • Minä en ollut kuullut tästä etukäteen, mutta huomasin itse pariin kertaan hajuhaitan! Mutta siis kolmen päivän aikana ehkä kolme kertaa jostain nousi epämiellyttävä haju. Joten en sanoisi, että se liiemmin häiritsi.

   Ja hei olen pitänyt ihan hurjasti! Minulle se on ollut puhtaasti ihan sadesään takki. Se on lähes aina päällä kun sataa. Mutta seon vuorensa takia myös hyvin LÄMMIN, ei hiostava! Minulla ei ole vielä siinä tahroja, mutta poikien takissa on. Olen saanut onneksi pahimmat toistaiseksi ihan baby wipseilla pois! :D Se on ihan suosikki sadetakkini koskaan. Käy pitkälle syksyyn ja saa aikaisin käyttöön keväällä vuorensa takia.

   • Haiha

    Kiitoksia avusta! Pitänee siis jatkaa takin metsästystä ja yrittää päättää väri: keltainen vai jokin kausiväreistä, jotka nekin ovat välillä aika kivoja ja tosiaan hieman vähemmän herkkiä kuin keltainen. Keltainen ei vaan taida olla koskaan tarjouksessa… :)

 • Ei auta. Kyllä tonne on vielä joskus päästävä kuvaamaan! Just kattelin muutama päivä takaperin reissuja venetsiaan. Pelkään vaan, että jos pääsen takas Italiaan, en lähde enää koskaan pois. :D

  Näytät muuten ihan pirun hyvältä! ;)

  • KYLLÄ! :D Suosittelen erittäin lämpimästi! Lento niin nopea (n.2h40min) ja lennot sai suhteellisen edullisestikin! Ja ihan validi pelko! :D JA voi kun olet ystävällinen. Kiitos niin kovin ja ihanaa Italian-matkan suunnittelua! ;)

 • Miten ihania kuvia! Olin reissaamassa samana aamuna viereiseltä portilta Brysseliin, ja olin jo tulossa moikkaamaan, kun piti sännätä koneeseen. Seurailin teidän reissua ilokseni Instastoriesista etenkin illalla, kun paluulentoni oli ylibuukattu ja jouduin surkeuksissani jäämään Brysseliin lentokenttähotelliin pelkät kokouspaperit, kännykkä ja lompakko mukanani…! Mukananne oli hauska haaveilla lähestyvästä lomasta itsekin siinä harmitusolotilassani!

  • Voi että! Olisi ollut ihana tavata! Ja harmi että lentosi oli ylibuukattu! :/ Mutta ihana kuulla että instastories ilahdutti! <3 Meillä oli aivan huikea reissu. Toivottavasti sinäkin pääset pian lomalle kauas kokouspapereista! Ihanaa kesää ja toivottavasti törmätään vielä paremmalla ajalla! :)

 • Mä olen tuota sun mekkoa instagramissa ja miettinyt sopisiko vastaava ollenkaan omalle vartalotyypilleni. Se on ihana. <3

  • Hei se on viime vuonna ostettu! Käytin sitä raskaanaollessani! :D Joten eiköhän se kaikille sovi?!?! :D

 • Ihania kuvia ja asu, olet niin upea aina!

  Nyt kun matkanne on ohi ja tykkäsitte, voin kertoa meidän Venetsian reissusta. Siellä oli turisteja, ylihintaista kaikki ja kun gondoliajelu oli tehty, ei mitään tekemistä, 4 päivää oli buukattu. Joten vuokrasimme auton ja ajoimme lyhyen matkan Garda-järvelle ja edelleen vitsailemme, että parasta Venetsiassa oli lähteä pois. :D Näin ne maut vaihtelevat ihmisillä! Tekisi mieli melkein joskus kokea paikka uudelleen, reissusta jo 11 vuotta, toisiko ikä eri fiiliksen reissuun, silloin nuorempana ehkä arvosti eri asioita.

  No, mutta upeita kuvia ja ihanaa että matkanne onnistui! <3

  Katja
  http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi/

  • Hei Katja mä tiedätkö ymmärrän sua ihan täysin… Koska me juuri mieheni kanssa mietittiin, että tehtiin todella oikea veto siinä, että valittiin hotla keskustan ulkoa omalta saarelta, vaikka vain pari päivää kohteessa oltiinkin. Haluttiin, että meillä on se mahdollisuus vetäytyä rauhaan ja olla yhdessä ilman aikataulua ja hirveätä turistimassaa, mistä monet varoittelivat. Mä luulen, että juuri se teki meidän reissusta myös niin onnistuneen. Teki tosi hyvää päästä aina vetäytymään pois siitä Venetsian turistimäärästä kun niin halusi. Venematka kesti hotelille aina 24min, mutta se oli hyvää aikaa soittaa pojille, käydä läpi kuvia kamerasta ja ihan vain istua ja ihailla maisemia. Joten hyvin sama fiilis ja ymmärrän täysin! <3

 • Haidi

  Voi miten kaunis mekko ja sinä! Kauniit ovat kuvatkin :) ihana jos mitään aivan älyttömiä turremassoja ei jokapaikassa ole ollut niin on päässyt vähän paremmin kiertelemään kaupungissa!

  • Voi kiitos ihana! <3 Joo lauantain oli kyllä keskipäivän lähestyessä niin paljon porukkaa jokapuolella, että oli ihana vetäytyä hotelliin (n.20 min veneellä omalle saarelle) nauttimaan rauhasta. Niiden kombo teki lomasta meille täydellisen! Pääsi kiertelemään kesustaa, mutta myös vetäytymään pois kun hulina kasvoi liian suureksi.

 • Näyttää kyllä niin kauniilta ja tunnelmalliselta paikalta. Sanoin miehellenikin eilen katellessa sun instastorya et tuonne mekin joskus menemme :). Ihanaa lomaa sinne!

  • Se oli nimenomaan kaunis ja tunnelmallinen! Varsinkin kun sattui vaeltamaan kujille missä ei muita ollut! Ihana paikka <3

 • JohannaN

  Voi upeus mitä kuvia! Taianomainen Venetsia?