CATEGORIES

Päivän asu – syyssailori

19.11.2010

Tuo Zaran valkoinen pusero, joka minulla näkyy blogin bannerissakin päällä, kuuluu tällä hetkellä lempipaitoihini. Sopii arjen jokaiseen tilanteeseen, vapaa-ajalla kuin töissäkin, hameen tai housujen kanssa.
Niin minun makuuni.
Ostin valkoisen paidan hiljattain Aleksanterinkadun Zarasta ja olisin kovasti halunnut samaisen paidan vielä mustana, mutta kokoa ei ollut jäljellä. Nyt pääsin vihdoin asuinmaani Zaraan etsimään samaista paitaa ja minua onnisti! Vielä löytyi kokoani valikoimasta!
Paidalle löytyy varmasti vielä paljon käyttöä.


Mallistosta löytyi vielä samainen paita punaisena. Lähti muuten mukaan sekin. Sen verran vahvasti olen tähän puseromalliin ihastunut.

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mrs. V

  Jaana,Tiedätkö, ihan oikeessa olet! :D Tuohan on tavallaan kuin musta, käy kaiken kanssa:D en ole asiaa edes ajatellutkaan, vaan tyytyväisenä sitä mukana kiikuttanut kun musta se tuo juuri sopivasti väriä syksyiseen asuun :) Eli nyt vaan metsästämään omaa viininpunaista laukkua!:)satu,Mä olen ihan samaa mieltä!:) Kaikki värit yrittäisin kotiuttaa :D:D Ja että oli kaunis tuo sinun linkittämäsäi paita! Mulle ja!!! :D

 • satu.

  ooi, tosi kaunis! :) rusettihan on juuri paras osa paitaa, ja tämän voisi ottaa vaikka jokaisessa sateenkaaren värissä..löysin jokin aika sitten mangon valikoimista hiukan samaa tyyliä yhden "kamelin" värisen paidan joka on myös aika ihana, haavelistalla tosin vielä. tämmöinen:http://hyvinkulutettupaiva.blogspot.com/2010/10/kaikki-ihan-camelina.html

 • Jaana

  Mä oon aivan head-over-heels rakastunut tuohon sun uuteen laukkuun. En oo ennen aatellutkaan, että tuollainen viinipunainen on kuin musta; sopii oikeastaan aivan kaikkien värien kanssa yhteen =)

 • Mrs. V

  M, Kauneus on katsojan silmissä!:)Joten kiitos itsellesi ystävaällisyydestä!:)We inspire us,Käy ihmeessä kurkistamassa jos Zarasta vielä löytyisi!:) Coraline,Voi toivottavasti niitä olisi tullut lisää. Mustat oli tosiaan reilu kk sitten loppu, mutta valkoisia silloin kyllä riitti…Cava, Se on jalo taito, ihailla jollakin jotain sellaista, mitä ei kuitenkaan itsellään näkisi. Se on erilaisuuden arvostusta <3 Minun mielestäni ainakin:D Kävin kurkkaamassa tämän iloisen ja energisen tytön blogia ja että oli kauniita koruja!MAria,ehkä oli tilapäisesti loppunut? en tiedä ikäva kyllä Suomen tilanteesta, mutta toivottavasti saat vielä omasi! Ja kiitos kaunis kauniista sanoistasi…Elina, Mä olen ehdottomasti sitä mieltä, että jokaisen tytön kaapista olis hyvä löytyä ydhet hyvät mustat sukkahousut. Tarpeeksi paksut, jotta ei näy läpi eikä rikkoudu yhtä helposti. Saa näin helposti monista muista vaatteista ympärivuoden käytettäviä!:) Mä nimenomaan rakastan tuota rusettia?nauhaa. Sen avulla saa paitaan erilaista tuntua kun sen sitoo eri tavoin!:)

 • Catherina

  Kiitos vinkistä! Olenkin ihastellut tuota bannerissa olevaa paitaa. Tänään heti aamusta käväisin Zarassa ja pari kipaletta oli vielä jäljellä, ja omaa kokoa kaiken lisäksi. Ei tarvinne sanoa, että mukaan lähti (mustana). ;)Todella kaunis, tyylikäs, naisellinen ja aikuismainen paita. Tykkään! Vähän vaihtelua peruspaitoihin ja paitapuseroihin yms.

 • Elina

  upean näköiset sukkikset! täytyisi ehkä pikkuhiljaa investoida kunnollisiin, koska alkaa menemään hermo noihin jatkuvasti rikkoutuviin/venyviin kappaleisiin.ja tuo pusero on kaunis. ihailin sitä aiemmin punaisena Zarassa, mutta jotenkin tuo kaulan rusetti/huivi oli häiritsevä – ilman sitä paita varmasti olisi lähtenyt mukaan!

 • Maria

  Ihana asu ja eräs jälleen niin hehkeänä! Tuo paita on ihana, miksihän en ole itse sitä Zarasta bongannut…

 • Cava

  Tosi kaunis asu ja todella kaunis sinä <3 Laukku sopii sulle täydellisesti, itselleni en voisi sitä kuvitella – se vaatii arvoisensa kantajan :) Tsekkaa muuten tuon We Inspire Us:n blogi, jos et ole vielä katsonut, aivan ihana mun mielestä!

 • Coraline

  IHANA PAITA!:) Itse olen juuri käynyt Zarassa ja metsästänyt tuon tyylisiä paitoja, enkä kyllä noita nähnyt ;< olisin myös tahtonut joka värissä!:)

 • WE INSPIRE US

  nice =) haluan Zaran puseron! Se on niin tyylikäs ja täydellinen naisten pusero =)toivottovasti mä voin löydä sen =)

 • M

  Voi, olet todella kauniina ! Ja asuvalinta taas niin onnistunut ! Ihan mahtava olet.:)