CATEGORIES

#LETSWOW

17.8.2017

*Kaupallisessa yhteistyössä Lidlin kanssa*

Viime viikolla Kaupunkikissa -postauksessa näitte pilkahduksen Lidlin tulevasta vaatemallistosta. Päivän asussa näitte muutamia Esmara by Heidi Klum -malliston tuotteita, jotka saapuvat myyntiin Lidlin myymälöihin ympäri Suomea syyskuun 18. päivä. Kyseessä on hyvin mittava muotikampanja, jonka tavoitteena on tuoda huippumuoti kaikkien saataville. Mutta kuinka mittavasta kampanjasta onkaan kyse?

coat Esmara by Heidi Klum / LIDL
dress ZARA
shoes Esmara by Heidi Klum / LIDL
bag CHANEL

Maailmankuulu huippumalli ja Muodin Huipulle -ohjelmastakin tunnettu muoti-ikoni Heidi Klum on suunnitellut Lidlille oman malliston, jossa näkyy hänen kädenjälkensä. Laajaan mallistoon sisältyy runsaasti toimivia perustuotteita kuin myös wow-efektin luovia statement-kappaleitakin. Tämä mallisto nostaa Lidlin vaatetarjonnan uudelle tasolle. Kaikki Lidlissä asioineet voivat varmasti yhtyä erinomaisen hinta-laatusuhteen kuoroon. Nyt tätä samaa menestystä jatketaan vaatteidenkin puolella.

Ensi kuussa julkaistava laaja mallisto on ilahduttavan monipuolinen. Vaatteiden lisäksi mukana on asusteitakin. Päälläni näkyvät mustat nilkkurit tulevat varmasti olemaan yksiä himotuimpia tuotteita. Klassisen tyylikkäät nilkkurit ovat aitoa nahkaa ja istuvat jalkaan kuin unelma. Uskomattoman hyvä lesti ja käyttömukavuus. Toinen tähtivaate on päälläni näkyvä takki, joka on 100% mokkanahkaa. Viime vuonna Lidlin kashmirvillaneuleet myytiin ensimmäisenä myyntipäivänä loppuun. Sama tulee varmasti käymään tämän malliston suosituimpien tuotteiden kohdalla.

Itsekään en ole ihan koko mallistoa nähnyt, mutta ensi kuun alussa matkaan Lidlin kanssa New Yorkin muotiviikoille Esmara by Heidi Klum -muotinäytökseen, jossa kyseinen Heidi Klumin suunnittelema mallisto julkaistaan. Varmasti unohtumaton matka tiedossa, josta tulette kuulemaan niin blogin kuin Instagramini puolella.

*Esmara by Heidi Klum -mallisto tulee myyntiin Lidl -myymälöihin ma 18.9.2017

Kuvat Kira Kosonen

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • No wow! Lanseerauspäivä on kirjattu kalenteriin, joten kiitos siitä vinkistä! :) Ihanaa reissua Nycin muotiviikoille! Tulee varmasti huikea reissu! Itse olin kaupungissa joitain vuosia sitten samaan aikaan ja näinkin Heidi Klumin tulevan MK:n näytöksestä :)

  • Kiitos kovasti! Tulee varmasti unohtumaton reissu ja ihan mahtavat reissukaverit sinne lähdössä! :)

 • Haidi

  Vitsi tässä mallistossa on kyllä tosi kivan näköisiä vaatteita ja asusteita! Ehkä niiden perässä matkaan viimein Lidliin ?

  • EIkö?! Veikkaan, että muutama muukin! :D

 • K

  Tosi kivan näköinen takki! Mutta mun mielestä on harmi, että siihen on valittu käyttää eläinten nahkaa :(

  • Minustakin! Ja itse olen lihansyöjä – joten osaltani nahan käyttö tuntuu hyväksyttävältä. Ymmärtääkseni tekonahkatuotteiden valmistaminen on epäekologisempaa kuin aitojen nahkatuotteiden.

   • K

    Haluan vastata tohon ekologisuuteen, toivottavsti et ota tätä pahalla, koska takoitus ei ole hyökkäys =). Tämä perinteinen tekonahka on epäekologista siitä syystä, että sitä tehdään öljystä eikä se maadu. Ekologisempia vaihtoehtoja onneksi kehitellään jatkuvasti. Toisaalta oikean nahan tuotanto vie paljon energiaa (karjankasvatus ja nahan käsittely) joka kuluttaa maapalloa omalla tavallaan hirveästi. Cowspiracyssa oli hyvin selitetty toi nautojen ympäristövaikutus, jos olet kiinnostunut! Tosi hyvä dokumentti ja löytyy netflixistä.

    • Maija M.

     Onneksi on Stella McCartney! Merkin Falabella-laukut tehdään täysin maatuvasta polyesteristä! Onneksi on myös ekologisia ja supertyylikkäitä ei-nahkatuotteita. Ostin oman Falabellani kaksi vuotta sitten ja olen edelleen supertyytyväinen siihen. Mun rakkain laukku <3

     • Ihanaa kuulla, että olet löytänyt luottomerkin itsellesi! Se on tärkeää :)

    • Hei kiitos Katriina! Siis en missään nimessä ota pahalla. Aina hyvä olla mahdollisimman tietoinen asian monista eri puolista ja oppia lisää! Joten kiitos sinulle tästä! :)