CATEGORIES

Puutarhajuhla

16.8.2017

Viikonloppuna juhlimme isäni syntymäpäivää perheen voimin. Illan päätteksi kokoonnuimme vielä isäni ja äitipuoleni luokse nauttimaan kauniista kesäillasta. Synttärikakun ja jäätelön tuoma sokerihumala nosti poikien iltavillin asetta korkeammalle tasolle. Mutta sainhan mä hetkeksi heidät napattua yhteisiin perhekuviinkin. Lopputulos oli aika elämänmakuinen.

dress DRYLAKE / saatu
top J.CREW
bracelets PEACHBOX & SYSTER P / saatu

Loppuun haluan vielä onnitella ihanaa isääni ja niin äärimmäisen huolehtivaa ja läsnä olevaa poikieni mufaa hänen syntymäpäivänsä johdosta. Ollaan niin onnekkaita kun meillä on tuollainen supermufa arjessamme. Aina olet tarjoamassa apuasi ja hetkeäkään epäröimättä valmiina katsomaan yksin kaikkia kolmeakin kerralla jos tilanne niin vaatii.  Meidän pojat lupaa pitää sinut liikkeellä ja kunnon ylhäällä, jotta voidaan nauttia monista muistorikkaista vuosista lisää. Hyvää synttäriä isä!

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • i

  Kyllä isovanhemmat ovat parhautta. Omatkin vanhempani hoitavat mielellään poikaamme ja se on kyllä ihanaa. Varsinkin pojalle,joka niin rakastaa isovanhempiaan :)

  • Isovanhemmat ovat kyllä niin kultakimpaleita!! <3 Niin iso voimavara lapsillekin kun on paljon rakastavia ja turvallisia aikuisia ympärillä <3

 • Haidi

  Niin ihania kuvia, jotenkin koko valkoinen toimii tosi kauniisti :) elämänmakuiset kuvat on yleensä niitä parhaita <3

  • Kiitos ihana Haidi. Ja niin minustakin. Ne on aitoja <3

 • Haha, mahtava tuo viimeinen kuva. Se on muuten just noin, kun yrittää lasten kanssa ottaa kuvia :D.

  <3 Hannele

  • Näinhän se on :D Sainpahan kainalokoukulla hetken keskimmäisenkin paikoilleen :D