CATEGORIES

Hihat hulmuten

22.8.2017

blouse GINA TRICOT / saatu
leather pants SAMSOE & SAMSOE
bag YSL
shoes FLATTERED / saatu
necklace THOMAS SABO

Elämme elokuun loppua. Koulut ovat alkaneet ja syksyn voi aistia ilmassa. Vaatekauppojen täyttyessä syysvaatteista on voinut aloittaa mukavan muhkeista asukokonaisuuksista haaveilun. Kuun vaihteessa toteutan kattavamman syystalven trendikatsauksen. On ollut ilo huomata, että moni hetken trendi jatkaa suosiotaan vielä pitkälle ensivuoteen. Trendinä selvästi on, että trenditkin ovat pitkäkestoisempia. Yksi näkyvimpiä kevät / kesän trendejä on ollut koristeelliset kauluspaidatja puserot röyhelöineen ja rusetteineen. Klassikkoja modernilla tvistillä. Siinä trendi, jonka suosio jatkaa trendien aallonharjalla. Itse olen täysin hullaantunut tähän sinaapinkeltaiseen puseroon, jonka näyttäviä kellohihoja koristaa nätit pienet rusetit. Sopii loistavasti oman klassikkojen varaan nojautuvan kaapin kaveriksi. Kuvissa näkyvässä asussa kävin illallisella ystävien kanssa. Mustat nahkahousut tuovat hempeään puseroon kontrastia. Toimistollekin asu muuntuu helposti vaihtamalla nahkahousut suoriin housuihin. Arkeen asu taas saa veikeää 70-luvun henkeä yhdistämällä paidan sinisiin farkkuihin. Joten pidäthän kiinni kaappisi hurmaavan hulmuavista hihoista. Niille löytyy vielä käyttöä!

Kuvat Metti Forssell

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Josefiina

  Heippa!
  Pakko kysyä saatko pyöritettyä työhommat ja kaiken kolmen lapsen ollessa kotona? Vai käyvätkö lapsenne jossakin kerhossa, päiväkodissa tms? Itsellä lähimmät tukiverkot kolmen tunnin ajomatkan päässä ja näin ollen lastenhoitoapua ei ole tarjolla. Siihen päälle miehen hankala reissutyö ja pari koiraa, niin aika piippuun olen itseni vetänyt. Nyt vanhempi lapsi aloitti päiväkodin 3 x vko, ihan sen vuoksi että saisin jossain välissä hieman hengähtää. Ja nyt asiasta onkin kauheat tunnontuskat itsellä. Sitä haluaisi vaan pitää lapset omien siipien suojassa.

  • Voi apua – en enää mitenkään! Jos kaikki pojat ovat samaan aikaan kotona (kävelemään opetteleva 10kk, 3-vuotias uhmaaja ja ikiliikuja 5-vuotias) niin ei mitään saumaa minun tehdä töitä. Viime kuussa tilanne oli juurikin tuo ja kyllähän jotain töitä sain tehtyä – mutta silloin kun pojat olivat päikkäreillä tai nukkumassa. Aika puhki olin kun arki on todella aktiivista ja sitten kun lapset nukahtavat ja voisi viimein levähtää niin siitä seuraavat 5 tuntia menee yömyöhään koneella. Ja meillä siis nyt vanhemmat kaksi veljeä tarhassa ja rakastavat sitä ja kavereiden kanssa leikkimistä. Sitä ennen olleet puolipäiväisinä ja vain 4 päivää viikossa. Mutta nyt ei kyllä enää meidän arki pyörisi ilman tarhaa. Ymmärrän hyvin tuon halun pitää “omien siipen suojassa”, mutta itse olen kokenut sen vain hyvänä, että heillä on arjessa muitakin aikuisia näin jo vähän vanhempana kuin vain minä ja mieheni. Me äidit vaan koemme syyllisyyttä ihan kaikesta! Halu tehdä kaikki, mutta oma rajallisuus on ymmärrettävä. Minulla työ on levähdys hetki. Olen onnekas, että saan tehdä nyt tässä kiireisessä elämänvaiheessa tällaista työtä, joka on hyvin joustava.

 • Erppa

  Sulle sopii kyllä todella hyvin keltainen. Ihastelin aiemmin sitä flow-asua, lisää aurinkoa vaatekaappiin vaan!

  • Voi kiitos kovin! Itsekin pidän keltaisesta kovasti! Keltainen ja punainen ovat suosikkini. Ja smaragdinvihreä! :)

 • Haidi

  Ihanat kuvat ja asu! Keltainen sopii sulle kyllä tosi hyvin :) leveitä hihoja olen paljon ihaillut muitten päällä, mutta itselleni ne ei vain jotenkin istu.

  • Voi kiitos ihana Haidi! Se on vaan hyvä tietää, mikä on itselleen ja mikä ei. Tyylivarmuutta :)

 • LindaJ

  Pakko kommentoida, että olet kyllä aivan mielettömän kaunis! Vaikuttaa että sinun kauneus on myös sisäistä, arvostan kun jaksat aina vastata lukijoille ystävällisesti ja asiallisesti, jopa ilkeisiin kommentteihin. Moni bloggaaja voisi ottaa sinusta mallia :)

  • Voi että olet ystävällinen! Kaunis kommenttisi kertoo enemmän sinusta kuin minusta <3 Kiitos, että luet.