CATEGORIES

6 tapaa venyttää kesämekon käyttöaikaa

5.9.2017

Vaikka kesä on virallisesti ohi ei se tarkoita vielä sitä, että sinun tulisi luopua kesämekoistasi. Ihanien kukkaisten kesämekkojen käyttöaika saattoi jäädä monella tämän viileän kesän aikana hieman vähemmälle, joten lisäkäyttö on varmasti toivottua. Tummat kukkakuosit jatkavat syystalvenkin yli trendien aallonharjalla, joten tässä kuusi helppoa vinkkiä miten saat pidennettyä ihanien kesämekkojen käyttöaikaa.

dress GINA TRICOT / saatu
vest ZARA
shoes STEVE MADDEN
bah YSL

1. Pitkät liivit
Liivit tuovat lisälämpöä, mutta paljastavat kuitenkin mekon kauniit kukkakuosiset hihat.

2. Ylipolvensaappaat
Jokasyksyinen trendi on ylipolvensaappaat eikä syyttä. Ne suojaavat jalkoja syksyn viimoilta ja näyttävät erityisen hyviltä juuri hameiden ja mekkojen kanssa. Tykkään kun paljasta ihoa pilkahtaa ihan aavistuksen verron mekon helman ja saappaan välistä.

3. Sukkahousut
Läpinäkyvien sukkahousujen lisäksi mustat sukkahousut ovat oiva tapa saada jaloille lisälämpöä ja näin pidentää mekkojen käyttöaikaa. Kun lisäät mustien sukkisten jatkoksi mustat nilkkurit luo se vision loputtoman pitkistä sääristä. Jos et ole vielä kokeillut merinovillaisia sukkahousuja, tee se tänä syystalvena. Niin pehmeät ja ihanat päällä!

4. Neuleet
Heitä kesämekon päälle muhkea ja lämmittävä neule! Trendikäs kietoo sen ympärille vielä näyttävän vyön korostamaan uumaa.

5. Huopahatut
Huopahattu ei juuri niinkään lämmitä, mutta ne tuovat kesämekkoihin välittömästi syksyisemmän fiiliksen.

6. Nahkatakki
Vaatekaapin klassikko nahkatakki näyttää eritysen hyvältä hempeiden kesämekkojen parina. Sen rosoinen kontrasti kesämekon kanssa luo kauniin tasapainon.

Seuraavien viikkojen aikana tulen näyttämään muutamia päivän asuja missä kesämekot ovat saaneet lisäaikaa mainitsemieni vaatekappaleiden avulla. Nämä kuvat ovat lämpimästä Espanjasta, missä pärjäsi vielä pelkällä kesämekollakin. Liivi ja mokkanilkkurit toivat asuun kuitenkin syksyn tuntua.

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Merinovillaisia sukkahousuja pitää kokeilla – mistä olet sellaisia löytänyt? Lisäisin vielä listaan, että poolopaidan voi laittaa hihattoman kesämekon pariksi ?

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi

  • Voi että miten hyvä lisäkohta! Kyllä – poolopaita! Ja hei Stockalta löysin omani aikanaan! Hitsi nyt en pääse tsekkaamaan merkkiä! :/

 • Eemmsse

  Hei Hanna!
  Mistä hankit merinovillaiset sukkikset tai onko sulla jotain lempimerkkejä suositella? :) Ihanaa NYCiä!

  • Stockalta! Nyt en ole kotona että pääsisin tsekkaamaan joten en ole varma merkistä :/

 • Saija

  Mistä ja miltä merkiltä olet löytänyt merinovillaisia sukkahousuja? Itse rakastan merinovillaisia vaatteita. Toki myös cashmir on ihanaa, mutta paljon herkempää jatkuvaan käyttöön

  • Hei Stockalta! En muista merkkiä mutta kannattaa sieltä käydä kysymässä!

 • Haidi

  Kaunis mekko ja kivoja niksejä käytön pidentämiseen :) merinovillaiset sukkikset voisi itsekin laittaa testiin!

  • Kiitos taas ihana <3