CATEGORIES

Esmara by Heidi Klum

8.9.2017

*Kaupallisessa yhteistyössä Lidlin kanssa*

Eilen pääsimme osallistumaan Heidi Klumin Lidlille suunnitteleman Esmara by Heidi Klum -malliston muotinäytökseen. Kuhina kävi tapahtumapaikan edessä kun kutsuvieraat olivat näyttävästi pukeutuneet malliston vaatekappaleisiin. Olisi voinut luulla, että itse muotinäytös tapahtuikin jo tilan edustalla. Mikä määrä upeita vaatekappaleita! Olen hyvin vaikuttunut malliston laajuudesta. On toimivia peruskappaleita, kuin myös liikenteen pysäyttäviä wow-elementtejäkin. Mutta suosikkikappaleistani kuulet vielä myöhemmin.

Ikävä kyllä itse tapahtumassa ei saanut kuvata kuin kännykällä, mutta Instagram-tarinoitani seuraavat saivat palasen malliston sisällöstä ja tapahtuman tähtiloistosta. Heidi Klumin lisäksi bongasin myös muotiguru Nina Garcian ja huippusuunnittelija Zac Posenin. Muotinäytöksen Lidl oli toteuttanut leikkisän hauskalla tavalla. Halli oli lavastettu kaupaksi jonka keskellä meni kaksi liukuhihnaa. Niiden päällä malli toisensa perään liukui tilan halki Esmara by Heidi Klum asussaan.

Alimmaisessa kuvassa Metti, minä, Linda, sisko ja Julia olemme kaikki stailanneet asumme  Esmara by Heidi Klum -malliston vaatekappaleita käyttäen. Itselläni on päällä tumman harmaat strech farkut sekä mustat mokkanilkkurit. Juuri niitä toimivia peruskappaleita, joille löytyy arjessa runsaasti käyttöä. Metin, Lindan ja siskon päällä näette malliston muutamia wow-kappaleita. Kuten Metin leopardimekko, Lindan leohousut ja siskon päällä oleva metallinhohtoinen biker. Itse fiilisten erityisesti myös tuota Julian päällä nähtyä vaaleaa mokkahametta.

Reissu on ollut ihana, josta erityisen huikean on tehnyt upea matkaseura. Paljon on naurettu ja jokaisesta hetkestä nautittu. Kiitos Lidl, että järjestitte tämän unohtumattoman matkan! On ollut ilo olla mukana.

*Esmara by Heidi Klum -mallisto tulee myyntiin Lidl-myymälöihin ma 18.9.2017

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Anonymous

    Itsekin eilen katselin ensin teidän insta storyjä ja sitten Nina Garcian, hänen tyylikirjat on ihan omia lemppareita :) ihanat asut olette mallistosta stailanneet ja mielenkiintoisia kappaleita tulossa! Saa nähdä saako itseään Lidliin tutkimaan mallistoa, ainakaan ennenkuin kaikki on loppu :D

    • Sama! pidän Nina Garciasta kovin! Ja hei mallisto lanseerataan maanantaina, joten olehan valmiina! <3