CATEGORIES

Bye bye New York

10.9.2017

top BANANA REPUBLIC
pants BANANA REPUBLIC
bag YSL
shoes DIOR

Neljän aivan mielettömän Nykissä vietetyn päivän jälkeen olen päässyt turvallisesti, mutta aikaeron väsyttämänä kotiin. Reissu oli unohtumaton ja siitä otettiin kaikki irti. Herättiin heti kuudelta auringonnousun aikaan ottamaan kuvia ja nukkumaan mentiin vasta hieman ennen keskiyötä. Kamera on täynnä toinen toistaan ihanampia kuvia (reilusti yli tuhat kuvaa on tullut otettua), jotka pitää kaikki vielä käsitellä. Koneella on kasoittain materiaalia, jonka palan halusta teidän kanssanne jakaa. Tänään kuitenkin hetken hengähdän ja rutistan perhettäni, jota oli valtaisa ikävä. Viimeisten vuorokausien aikana ei ole ihan hirveän paljoa ennättänyt / tohtinut nukkua, joten tämä päivä menee vielä vain poikiani haliessa ja nauttimalla kotona olemisesta. Mieletön reissu, jota heti huomisesta lähtien pääsen kanssanne purkamaan. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Pic by Metti Forssell edit by me

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anette

  Ihana Hanna! <3 Nauti perheesi kanssa olosta kaikessa rauhassa, kyllä me lukijat hetken taukoja kestetään! <3 Yhdessäolo kun tuntuu vieläkin ihannemmalta hetken erossa olon jälkeen niin siitä täytyy saada nauttia kaikessa rauhassa! Olen niin fiiliksissä kun näin instan puolella ensimmäisen kerran että lähdet nykiin. sillä olen itse menossa sinne parin viikon päästä. En ole paljon ehtinyt nykiä suunnitella kun isoin aika vierähtää Kanadassa, joten ihanaa oli saada inspiraatiota sinulta nyt nykiä varten! :)

  • Kiitos ihana <3 Niin teinkin. Olin tosin aikaerosta ja mittavasta univajeesta niin sekaisin että nukahtelin pitkin kämppää vähän väliä :D Kiitos miehelleni siitä, että niin saatoi tehdä ja nyt ollaan niin nopeasti takaisin rytmissä <3 Ja hei ihanaa matkaa! Niin upea paikka! Kurkkaahan siskoni vinkit! Niitä oli tosi paljon ja loistavia sellaisia!

 • Haidi

  Taaskun ihasteli ihanaa paitaa niin eikäs se ollut Banana Republic :D teidän hotellissa oli kyllä ihan mielettömän upeat maisemat ?

  • No kyllä <3 Me vielä oltiin Metin kanssa kahdessa eri hotlassa ja molempien näkymät oli kyllä mielettömät.

 • Emmi

  Vau, miten upeita kuvia ja ihanaa, että teillä oli onnistunut reissu! :) Jään innolla odottamaan tulevia postauksia, jotka eivät varmasti ainakaan helpota matkakuumetta lemppari kaupunkiini!

  • SIis apua. Mä vasta tulin ja haluaisin mennä uudestaan :D