CATEGORIES

50 Bowery

11.9.2017

Nykissä yövyimme ensimmäiset kaksi yötä hotellissa nimeltä 50 Bowery. Viime vuonna valmistunut hotelli on saanut nimensä osoitteestaan. Chinatownin sykkeessä viihtyvän hotellin sijainti on hyvä. Kävelymatkan päässä on trendikkäimmät ruokailupaikat ja mm. näyttävä Brooklyn Bridge, minne minäkin bloggaavien ystävättärieni kanssa reippailin auringon noustessa. Parasta hotellissa oli kuitenkin sen kattoterassi, missä aamupala tarjoiltiin.

knit Esmara by Heidi Klum / LIDL / saatu
skirt LIDL Esmara bu Heidi Klum / LIDL / saatu
shoes FLATTERED
bag YSL

Suorastaan henkeäsalpaavat näkymät. Eipä sitä kovin paljon näyttävämpiä näkymiä voi aamukahvinsa viereen saada. Hotellin huoneet olivat myös erinomaiset. Todella hyvän kokoisia ja niistä löytyi kaikki perus tarvittava (myös vaatehöyrytin!). Omasta huoneesta avautui upeat näkymät Midtownin puolelle. Kiitollisuutta tuntien sitä nukahti katsellen Empire State Buildingin valoja. Ainut miinus hotellissa oli se, ettei sen ravintolaa oltu saatu vielä valmiiksi. Ei mahdollisuutta huonepalveluun tai väsyneen ja aikaerossa saapuvan matkailijan ruokailuun hotellilla. Tästä syystä myös aamupala oli hyvin rajallinen, mutta kyllä onneksi juuri ne perustarvikkeet löytyi. Joten kunhan ravintola vain avataan, tämä hotelli tulee varmasti nauttimaan turistien suosiota jatkossakin.

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Toi mokkahame on niin kiva, mutta mulle ei ikänä sovi ton malliset hameet. :( Mul on niin pieni vyötärö ja leveä lantio, et tollaset nousee aina korviin ja pikkarit näkyy koko kansalle haha!

  • Sulla kuulostaisi oleva todella kaunis vartalo! :O Mutta ymmärrän hyvin dilemman :)

 • Fanny

  Hei, minkä kokoiset sun Clubmasterit ovat?

  • Hei ikävä kyllä en osaa sanoa kokoa koska nuo on ystäväni Metin lasit mitä lainasin auringonpaisteessa kun omat jäivät huoneeseen! :) Eli Metti osaa tähän vastata! :)

 • Noi Nycin maisemat, voi aaah! <3 Ihanan näköinen hotelli. Katselin teidän reissua instasta ja tuli jäätävä ikävä Nyciin ja siitä se ajatus sitten lähti – oli pakko varata matka Nyciin! Hihhh ;)

  • :D IHANAA! Iloista Nyki-reissun odotusta! <3

 • Aura

  Oon ollut ihan fiiliksissä, kun oon seurannut sun matkaa instastorysta! Ollut varmasti niin makee reissu ja tännekin on iskenyt semmonen matkakuume. Ihan pakko päästä nyciin?

  • Siis ai että miten ihana reissu oli! haluan mennä takaisin Mikan kanssa! <3 Sinne tekin seuraavaksi yhdessä? <3 Toivottavasti nähdään pe? <3

   • Aura

    uskon! <3 mä lähden perjantaina vuorostani pariisiin!! mutta voitaisi vaikka yrittää järjestää joku yhteinen kotikatsomo, kun on noita vierasreissuja ;)

    • OI IHANAA! Unohtumatonta Pariisin-matkaa ja järjestetään kisastudio kun tuut takas! <3

 • i

  Oih minulla niin hinku sinne! Vanhempani asuivat monta vuotta Yhdysvalloissa meidän lasten jo opiskellessa,mutta onneksemme pääsimme sinne usein. Varsinkin NYC tuli tutuksi ja gaah mikä paikka. Meillä on nyt kova halu lähteä taas sinne mieheni kanssa,mutta emme oikein tiedä jakasaako sinne lähteä vilkkaan taaperon kanssa. Mitä mieltä itse olet? Tuliko siellä sellainen fiilis,että jaksaisit lähteä sinne lastesi kanssa tässä vaiheessa kun he ovat pieniä?

  • Voi miten ihana kuulla! On kyllä upea paikka. Itsellä niin pitkä väli tullut edelliseen käyntiin että katsoin kaupunkia ihan uusin ja erilaisin silmin. Täytyy todeta, että meidän lapsikatraalla (erityisesti kun niin monta ja nuoret iät) niin ei ehkä nyt olisi houkuttelevin mennä juuri Nykiin, mutta sitten kun he ovat vähän vanhempia! Yhden kanssa kyllä voisin helpostikin lähteä! :)

 • Onhan noi maisemat aika eeppiset. <3

 • Haidi

  Mielettömät aamupala maisemat teillä ollut ja vitsi miten ihanan asun oletkaan kasannut! Nyt iski mielenkiinto neuletta kohtaan :D

  • No siis oli kyllä mielettömät! <3 Ja noi neuleet ovat munkin lempparit <3