CATEGORIES

7 suosikkivaateliikettä Jenkeissä

13.9.2017

Yhden Los Angelesissa asutun vuoden jälkeen minulle muodostui vahvat suosikit paikallisista vaatemerkeistä. Ostin silloin oikeastaan vain jenkkimerkkejä, koska eurooppalaiset merkit olivat tuonnin, tullin ja verojen takia huomattavasti kalliimpia kuin Euroopasta ostettuna. Nyt Nykissä käydessä ehdimme Metin kanssa reilun tunnin verran nipistää aikataulustamme, jotta pääsimme nopeasti nämä muutamat liikkeet kiertämään. Tässä alle listattuna 7 suosikkivaateliikettä, joissa suosittelen Yhdysvalloissa ollessa vierailemaan.

shirt H&M
pants ZARA
shoes FLATTERED
bag YSL

1.J.CREW
Rentoa arkipukeutumista. Ihania farkkuja, college-paitoja ja denim-takkeja. Myös mahtavia asusteita. Olen ostanut lempihattuni heiltä ja nyt tuli ostettua kauniit ja näyttävät korvakorut. Tyylillisesti kalifornialainen bloggaaja Sincerely Jules on hyvin heidän näköisensä. Ei ihme, että he tekevät paljon yhteistyötä keskenään.

2.BANANA REPUBLIC
Heiltä olen löytänyt toimivimmat puserot (100% polyesteri ei ole aina pahasta!) sekä ihanimmat neuleet. Muutama suosikkini on heiltä ostettu, kuten tämä beige ja tämä harmaa korkeakauluksinen yksilö. Myös siistit suorat housut ovat heidän vahvuutensa. Olen kaivannut omaan vaatekaappiin siistejä suoria housuja, jotka löytyivät nyt tältä reissulta.

3.CLUB MONACO
Heiltä löydät todella tyylikkäitä vaatteita arkeen kuin töihin. Astetta ylellisempi merkki kuin kaksi aiemmin mainitsemaani. Harkittuja materiaaleja, upeita viimeistelyjä ja näyttäviä leikkauksia. Heiltä löytyy myös monia kauniita kesämekkoja. Erityisen paljon pidän merkin neutraalin pehmeästä sävykartasta. Valtaosa on valkoista, harmaata ja beigiä. Minulta löytyy mm. merkin poncho, jota olen käyttänyt usein keväisin ja syksyisin.

4.ANTHROPOLOGIE
Itse en ole vaatteita kyseiseltä merkiltä löytänyt (vaikka niitäkin on), mutta erityisesti heidän piensisustustavarat ovat makuuni. Parasta ovat koristeelliset ja kuvioidut tyynynpäälliset sekä pienet kultaiset koriste-esineet.

5.BCBGMAXAZRIA
Jos on juhlia tiedossa, suosittelen kurkkaamaan BCBGn valikoiman. Valtava valikoima näyttäviä ja laadukkaita mekkoja jokaiseen juhlaan. Mm. tämä blogissa nähty pitsimekko on heiltä.

6.DVF
Rakastan merkin erinomaisesti istuvia ja vuodesta toiseen toimivia kietaisumekkoja. Heidän paljon käyttämä silkkijerseykangas on taivas maan päällä. Niin pehmeää, mukavaa ja kestävää! Jos et ole kyseistä kangasta koskaan käyttänyt niin suosittelen pitämään silmällä. Se on hyvin arvokasta erinomaisen laatunsa vuoksi.

7.ANINE BING
Ja voi että miten pidänkään tanskalaisen bloggaajan Anine Bingin tyylistä. Minun girl crush. Hänen nimeään kantava merkki on täydellinen sekoitus skandinaavista minimalismia ja Kalifornian rentoutta. Omasta vaatekaapista löytyy merkin armytakki ja musta pusero.

Tällä kertaa löytöjä tein Club Monacon, J.Crewn ja Banana Republicin mallistoista. Ne esittelen myöhemmin, mutta palasen saitte jo tässä edellisessä postauksessa.

Kuvat Metti Forssell

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • i

  Omiin lemppareihin kuuluvat myös J.Crew, Anthropologie ja BCBG. Nykyään Anthropologie on ehkä vähän liian boheemi omaan makuuni,mutta rakastan heidän kesämekkoja!J.Crewlta tilaan myös joskus Suomeenkin, mutta toimutuskulut ovat aika hintavat. Anthropolgie ja Anine Bing toimittavat myös Euroopan sisällä, valikoima tosin on suppeampi.Jotenkin Club Monaco ja Banana Republic eivät kolahda, en sitten tiedä mikä siinä on. Täytyy kuitenkin joskus kokeilla heidän housujaan,kiitos vinkistä!

  • Minulla aivan sama juttu! Anthropologie itselle hieman liian boheemi, mutta juurikin kevyistä kesämekoista voisi tehdä löytöjä! Ja hei tosiaan Anine Bingiltä voi tilata hyvin SUomeen, koska heillä on myös losin lisäksi tehdas / toimisto Turkissa, minkä vuoksi ei tule kovia lisäkuluja päälle. Mutta hei Zalandon valikoimissa on myös jotain banana republicia, j.crewta ja club monacoa! :) Mutta hei tosiaan – katsele housuja seuraavalla kerralla jos innostuisit? :)

 • Haidi

  Shoppailu kuvat Nycin kaduilla on jotenkin niin toimivia :D nin cliseitä kun onkin niin tykkään kuvista! Ja jos ikinä jenkkeihin pääsen matkustamaan niin täytyy näitä liikkeitä käydä katsomassa :)

  • Haahhaha :D Kliseisiä, mutta ihan oikeasta tilanteesta! :D Osan ostoskassien sisällöstä näittekin siinä postauksessa missä ihastelit niitä bananan kamoja <3 Joo ja käy! <3

 • Omat ehdottomat suosikkini Pohjois-Amerikan merkeistä ovat Banana Republicin Petite mallisto ja LuluLemon! Myös J. Crew ja Club Monaco on listalla, joskin kahta ensimmäistä eivät tule ihan hetkeen päihittämään.

  • Ja hei jooo!!! Jos urheiluvaatteita etsii niin ehdottomasti LuluLemon!