CATEGORIES

Mekkosyksy

27.9.2017

Normaalia koleamman kesän takia mekkokelit jäivät tänä vuonna vähemmälle. Vaikka sää ei optimaali kevyille kesämekoille ollutkaan, ei niitä kannata vielä kaapin perälle jättää. Muutaman viikon takaisessa postauksessa listasin vinkkejä kesämekkojen venyttämisestä syksyyn. Nyt loppuviikon ajan demonstroin eri tapoja asustaa kesämekko syksyyn sopivaksi.

Nämä kuvat on otettu Espanjan-matkaltamme viime kuussa. Mekossa on paljon syksyn trendien elementtejä, kuten tummalla pohjalla kukkivat ruusut ja niiden hehkuva punainen väri. Huomisessa postauksessa näette samaisen kesämekon Suomen syksyyn asustettuna.

dress GINA TRICOT / saatu
shoes FLATTERED / saatu
bag YSL

Loppuviikon postauksissa näkyvät mekot ovat kaikki sellaisia, jotka löytyvät kivijalkaliikkeistä nyt. Sama pätee tähän mekkoon. Antaa syksyllä helmojen heilua!

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ihana mekko! Heh, taisit juuri auttaa mua valitsemaan, laitanko viikonloppuna eräisiin juhliin yksivärisen vai kukallisen mekon – ehdottomasti jälkimäisen. :D

  • Ihanaa jos pohdinnat ratkesivat! :) Hyviä juhlia! :)

 • Jaana

  Ihana mekko. Sinulle sopii kyllä loistavasti tuo punainen väri. Olen ihastellut noita kenkiäsi tosi monessa postauksessa. Ne ovat varmasti hyvän tuntuiset, kun löytyvät jaloistasi niin monen postauksen kuvissa. Menin jo Flatteredin nettisivuilta katsomaan näitä, mutta ajattelin kysäistä sinulta ennen tilausta, että miten näissä koot vastaa – ovatko normaalikokoisia, vai pitäisikö ottaa isompaa/pienempää ? Itselläni on normaalisti kaikissa kengissä 39. Juuri tuota samaa kenkämallia katselin, mikä sinullakin on näissä kuvissa (löytyy näemmä aivan ihana viininpunainen värikin!!!!).

  • Moi Jaana! <3
   Ne ovat olleet ihan lempparini tänä kesänä. Niin nopeat ja helpot vetää jalkaan. Flatterediltä minua aikoinaan neuvottiin ottamaan kahden koon väliltä se pienempi koko… Koska itse mietin 39,5 jalkana otanko 39 vai 40. He sanoivat että nahka tulee venymään niin paljon käytössä, että koko 39 on ehkä parempi. Tein kuten he minua neuvoivat ja ensimmäisellä käyttämällä kengät olivat todella kovat ja skidisti pienen tuntuiset jalassa. Sain rakkulankin (minulle tulee niitä todella helposti). Mutta kun laitoin rakkolaastarit jalkaan oli päivän päätteeksi kenkä jo muotoutunutkin jalkaani. Siitä eteenpäin ne ovat olleet yksiä mukavempia kenkiäni. JA APUA! Miten ihanalta kuulostaa tuo viininpunainen!!! Pakko mennä kurkkaamaan!!

 • Haidi

  Onpas ihanan syksyisen värinen mekko! Itse elän läpivuoden hameissa ja syksyn tullen neulemekoissa :)

  • Mekot ovat ihania! Varsinkin syksyllä – tekevät kerrospukeutumisesta ihanan sensuellia!