CATEGORIES

Pink teddy

13.11.2017

coat GINA TRICOT
top GINA TRICOT
belt ANDIATA
leather pants SAMSOE & SAMSOE
shoes CHRISTIAN LOUBOUTIN
bag YSL
sunnies GUCCI / saatu Solaris Instrumentarium

Minua on aina viehättänyt vaaleanpunaisen ja mustan yhdistelmä. Synkän ja kirkkaan värin kontrasti asussa on minun mieleeni. Tässä vastakohtaisuudet saavat vielä lisäsyvyyttä kun kova nahka kohtaa pehmeän teddyn. Pidän hurjasti näiden kokonaiskuvasta. Mutta itse asu kokonaisuudessan ei sitten loppujen lopuksi ollutkaan täysin mieleeni. Halusin ainaisen mustan neuleen sijaan kokeilla vähän jotain erilaista ja yhdistin kellohihaiseen harmaaseen paitaan tuon näyttävän mustan keitaisuvyön Andiatalta. Vaikka pidän molemmista kappaleista itsessään niin jotenkin omaan tyyliin tässä on vähän liikaa kaikkea. Olisi sittenkin pitänyt valita päälle se tuttu ja turvallinen musta neule. Pitäisi aina muistaa, että jos asu epäilyttää ovesta ulos lähtiessä – kannattaa sitä fiilistä kuunnella.

Kuvat Metti Forssell

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Leena

  Millon oot ostanu takin? Ihanan hattara! ?

 • Laura

  Voih! Ja minä tulin juuri kertomaan että ihana yhdistelmä tuo paita ja vyö :) Värikokonaisuus juuri minunkin makuuni. Ymmärrän kyllä silti fiiliksesi asun suhteen; jos joku ei natsaa, on olo epämukava.

  • Voi ihana Laura! Kiitos! Ja kyllä – kyse tosiaankin siitä, että jos olo on epämukava niin sitten kannattaa jättää välistä koska se oma fiilis näkyy. Mutta ah tuo värimaailma – love it <3 IHanaa päivää! <3

 • Nette

  Tuo on niin totta, epämukavassa asussa ei ole mukava olla! Oma fiilis on tärkeintä asussa, se näkyy päällepäin. <3 Mutta pakko sanoa, että näytät kyllä upealta tässä asussa ja näissä kuvissa! Ja loistava asuyhdistelmä, uskon että moni sai näistä kuvista asuinspistä. :)

  • Voi kiitos Nette! Minulla oli koko ajan vähän epämukava olo tuossa – joten ei jatkoon! :) Mutta toivottavasti joku muu sai siitä inspiraatiota! :)

 • Aura

  Aivan ihana toi pörrötakki! Niin söpö?

  • Eikö ole ihana! <3

 • Haidi

  Takki ja housut antavat kyllä ihanan kontrastin toisiinsa! :) kauniit kuvat jälleen kerran. Ja niin se pitäisi aina luottaa siihen omaan intuitioon.

  • Se on juuri näin – tällaisissa asioissa varsinkin kannattaa mennä ihan sillä ekalla fiiliksellä. Ja kiitos – minäkin pidän siitä kovin!