CATEGORIES

Sykähdyttävät sukkahousut

23.11.2017

*Kaupallisessa yhteistyössä Norlynin kanssa*

Me suomalaiset rakastamme mustaa, mutta kokomusta voi helposti olla myös tylsää. Mikä avuksi kun pikkujoulukausi on vilkkaimmillaan eikä jokaiseen tilaisuuteen halua (eikä kannata) ostaa uutta mekkoa? Monen kaapista löytyy todennäköisesti se luotettava pikkumusta. Kuuluisa Little Black Dress – LBD. Se on syystäkin luottomekko, sillä asusteita vaihtamalla siitä on moneksi – arkeen ja juhlaan. Juhlakauden alla moni leikittelee näyttävillä korvakoruilla, värikkäillä kengillä tai laukuilla, mutta yksi erinomainen tapa saada asuun ihan uutta mielenkiintoa on yhdistää siihen kuvioidut sukkahousut.

coat ZARA
knit SOFT GOAT CASHMERE
skirt ZARA
stockings NORLYN Harlequin
shoes CHRISTIAN LOUBOUTIN

Yllä näkyvässä asussa kävin työtapaamisessa Helsingin keskustassa. Kyseessä on siis arkiasu, mutta asteen juhlavamman asusta saa kun vaihtaa nilkkurit avokkaisiin, mustan neuleen mustaan silkkipuseroon ja nappikorvikset näyttäviin riippukorvakoruihin. Kuvioidut sukkahousut toimivat molemmissa tilanteissa.

Että pidänkin näistä Norlynin Harlequin-kuviollisista sukkahousuista. Hyvin tyylikäs kuvio olematta yhtään liikaa. Kyseiset sukkahousut ovat 50 denierin paksuiset, joten ne ovat mukavan napakat ja tuovat kivasti myös lämpöä. Kyseessä on kausimallisto, joten kannattaa pian hankkia omansa, mikäli haluaa lisätä vaatekaappinsa monipuolisuutta tyylikkäästi kuvioiduilla sukkahousuilla. Harlequin-kuvion lisäksi Norlynilla on nyt myös Diamond– sekä ZicZag– kuviot, jotka tuovat yhtälailla mukavaa vaihtelua perusmustaan asuun – niin juhlassa kuin arjessa. Ennen sukkahousukaupoille suuntaamista lue myös listaamani neljä pointtia, mitkä kannattaa pitää mielessä uusia sukkahousuja ostaessa. Nämä sukkahousut ja muut Norlynin uutuudet löydät kaikista hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Hyvin monipuolinen asuste, jonka avulla olemassa oleva vaatekaappi saa helposti uutta syvyyttä ja mielenkiintoa.

Kuvat Metti Forssell

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Olen niin samaa mieltä. Sukkahousuilla saa helposti uutta eloa asuun kuin asuun. Oli sitten kuviolliset tai värilliset. Molempia käytän useinkin, kun tavanomaiset kyllästyttää. Värilliset kuviosukkahousut ehkä se näyttävin vaihtoehto. Löytyy vaatekaapista kyllä. Talvellakin mustien sijaan mieluummin kuviosukkahousut. Vai miltä kuulostaa esim. viininpunaiset tai sinapinkeltaiset palmikkosukkahousut?

  Hienoja kuvia. Kuvaaja varmaan ammattilainen…..?

 • Josefiina

  (Nyt en ole varma katosiko mun ensimmäinen yritys kommentista kokonaan! Mut varuiksi uudestaan :D)
  Heippa! Menee ohi aiheen mutta kiinnostaa miten teit imetyksen suhteen kun kävit microbladingissä? Itsellä olisi sama edessä. Olitko jonkun aikaa imettämättä vai miten teit. Tekijöiltä saa hieman erilaisia ohjeistuksia vaikka samat tuotteet käytössä.

 • Anonymous

  Nyt menee asian vierestä, mutta muistan postauksesi kulmien microbladingistä. Vaikuttaako se imetykseen? Olen ymmärtänyt että kaksi paikkaa, jotka tekevät samoilla tuotteilla, antavat eri ohjeistuksen. Toisella ei saa imettää kahteen päivään ja toisella ei mitään ”sääntöjä”. Miten sinä teit? :)

 • M

  Tämä tulee nyt vähän out of nowhere, mutta mitä sun mustille Louboutinin mokkanilkkureille on käynyt? Olen kuolannut niitä niin monta vuotta, että olen jo alkanut kaipaamaan niitä! :D

  • Ne mokkanilkkurit HAJOSIVAT! korko lähti irti! :/ Siitä taitaa nyt olla pari vuotta aikaa…

 • Onpa sievät! Mä olen niin hametyttöjä että sääret on aina talvella samaa väriä, eli mustiin villasukkiksiin pakatut. Mutta tämmöisiä voisi kyllä kokeilla.

  Ihanan hyväntuuliset kuvat! :)

  • Kiitos Salla kovasti – itsekin pidin näistä kovin <3

 • Haidi

  Sukkikser on kyllä niin paras tuoda vähän eloa asuun ja mielenkiintoista yksityiskohtaa :) vaikka usein jalkaan valikoituu ne perus mustat hillitty kuviokin on joskus kiva twisti!