CATEGORIES

Raitarakkautta

2.2.2018

Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, on sivuraidalliset housut nyt ihastukseni kohde. Oma klassinen tyyli saa huomattavaa lisäpuhtia sporttisesta sivuraidasta. Kokomusta asu ei ole enää tylsä. Tämän vaatekappaleen ympärille toteuttaisin mielelläni vanoja kunnon Rytky Remix-postauksia.

hat JUICY COUTURE
cashmere polo knit ANDIATA basics / saatu
pants HUGO BOSS
shoes CHRISTIAN LOUBOUTIN
bag YSL

Eilesessä postauksessa jaoin vinkkini siitä mistä kyseisiä housuja nyt saa. Pinterestin Sporty Trousers -taulultani voit käydä hakemassa lisäinspistä housujen yhdistelyyn. Itse aion ainakin vielä leikitellä punaisen college- ja valkoisen kauluspaidan kanssa.

Kuvat Alexa Dagmar

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Emmi

  Kokomustan ystävänä monetkaan trendit ei itsellä käyttöön pääse, mutta tämä trendi kolahtaa ja varmasti aion metsästää itselleni mahdollisimman pian tän tyyliset housut piristämään synkkiä asuja. Kiitos inspiroivista postauksista aiheeseen liittyen :)

  • Eikö olekin kiva! Itsekin olen ihan intoutunut! <3

 • E

  Hei ihana Hanna! Halusin kirjoittaa siihen “Esittele itsesi”-postaukseen mutta en löytänyt sitä enää, niin tulee tähän! Halusin niin kovin välittää sen sinulle, miksi luen blogiasi, sillä koen että se on paljon enemmän kuin kauniit kuvat ja visuaalisuus – vaikka sekin on minulle mieleistä luettavaa ja katseltavaa. Mutta se syy, miksi aina palaan tänne ja luen, on joku niin suuri ihmisyyden ja hyvyyden voima, joka täällä leijailee. Tuntuu aina vähän kevyemmältä kun saa avata tämän sivun, sinun sivun, ja kokea yhteenkuuluvuutta ja arvokkuutta jota välität tekstiesi ja kauniiden sanojesi kautta meille lukijoille. On sellainen olo, että kaikki järjestyy. Olen niin monesti miettinyt kirjoittavani sinulle kiitokset siitä, että kirjoitat ja teet tätä, että olet. Koska olen saanut täältä niin paljon. Paljon lohtua, paljon iloa ja palan kauneutta pimeyden keskelle, missä itse on taivaltanut. Valtava kiitos Sinulle kaikesta tästä. Olet huikea. <3

  • Voi ihana olet! Kiitos niin suuresti että käyt täällä ja niin kauniisti blogini näet! <3 Nuo mainitsemasi asiat ovat hurjan tärkeitä minulle ja olen suunnattoman otettu, jos koet pystyväni tuollaisiin asioihin vaikuttamaan <3 Olen niin otettu ja kiitollinen, että olet seuranani. Olet huikea <3

 • Saara

  Muuten, blogisi bugaa usein niin, että uusimman postauksen alle ei pääse rullaamaan. Eli uusimman postauksen alle ei tule sitä lataamista esittävää kuvakettakaan, vaan postauksen jälkeisen mainoksen jälkeen sivu ikään kuin vaan loppuu. Tätä esiintyy sekä tietokoneella että mobiilissa ja eri verkoilla selatessa.
  Ja hieno asu! Hyvää viikonloppua!

  • Kiitos Saara hurjasti tästä infosta! Todella tärkeää huomata tällaiset bugit. Kiitos valtavan paljon kun raportoit asiasta – laitan samantien eteenpäin! Saanko vielä kysyä että mitä internet selainta käytät ja mikä kone sinulla on? :) Kiitos ja sitä samaa! <3

   • Saara

    Bugi on mielestäni esiintynyt työkoneella, kotikoneella ja kännykällä. Eli tietokoneina ainakin Lenovo ja Mac, puhelimena Samsung. Selaimena siis ainakin internet Explorer, muista en pääse nyt tarkastamaan, enkä muista mitkä oli käytössä. :)

    • ihan VALTAVA kiitos Saara vielä että palasit kertomaan lisää! <3 Tämä nimittäin auttaa hurjasti tarkentamaan sitä, että onko kyse vaan selaimesta / konetyypistä vai niinkuin tässä tapauksessa kaiken kattavassa bugissa :O Kiitos HURJASTI – pistän eteenpäin! :)

 • Haidi

  Ihanan asun olet kasannut housujen ympärille! Raita tosiaankin piristää asua omalla tavallaan. Collegen kanssa tehtyä asua odotellessa :) vaikka trendi itsellä meneekin ohi, on niitä aina muilla ihana ihailla!

  • No se on juuri näin. mullakin pitkä lista trendejä mitä ihailen muilla mutta en vaan päälläni näkisi. :)