CATEGORIES

Pastellipuku

9.2.2018

Tällä viikolla olen listannut trendejä normaalia enemmän. Alkuviikosta esittelin teille saapuvan sesongin trendivärit, jotka keväisen tuttuun tapaan ovat hempeät pastellisävyt. Poikkeuksellisen paljon on näkynyt laventelin värisiä neuleita ja huurteisen sinisiä housupukuja. Olen jo vuosia rakastanut vaaleansinistä MOB-takkiani, mistä syystä päätin kokeilla päällä jäistä pastellipukua.

coat ZARA
suit jacket H&M / saatu
suit pants H&M / saatu
shoes CHRISTIAN LOUBOUTIN

Pidän vaaleansinisestä väristä, mutta ihan ei tuo asu tuon kauluspaidan kanssa toiminut. Tai se on ihan ok – mutta kaipaisin ehkä vähän lisää kontrastia. Kun ilmat sen sallivat niin käyttäisin pukua mielummin mustien avokkaiden ja mustan pitsikauluspaidan kanssa. Tämän asun kanssa sopisi myös ne hetken trendikengät – eli valkoiset nilkkurit. Ne toisivat tähänkin asuun raikkautta, mutta itse en ikävä kyllä kyseistä trendikenkää fiilistele. Valkoinen kenkä kun menee niin nopeasti likaiseksi ja epäsiistin näköiseksi, etten näe hankintaa kannattavana, mutta hauskaa vaihteluahan se asuun toisi.

Kuvat Kaisa Turunen

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Itse olen jo niin vanha, että olen nähnyt nuo valkoiset kengät muodissa useamman kerran ja aina vaan ne ovat musta ihan hirveät. Tai sitten se on se karmaiseva muisto rippikuvasta: valkoiset kengät, vaaleansininen vekkihame ja valkoinen pitsipusero ja vuosihan oli siis 1982 :)

  • Minäkin muistan kerran todistaneeni. Mutta tykkään edelleen valkoisista avokkaista :/ Ne näyttävät minusta upealle kesällä vaaleiden revittyjen farkkujen kanssa – joten poikkeuksia mieltymykseenikin on. Ja tiedätkö – ei tuo sinun kuvailemasi asu edes kuulosta kauhealle?! :D

   • Minullakin on parit valkoiset ballerinat, mutta valkoiset saappaat on mulle ihan nounou :)

    • Hei ihan sama juttu! :D

 • Ninni

  Musta on hienoa että kuljet “omiapolkujasi”. Muoti ja sen tuulethan ei voi olla kun makuasioita, hyvä että et lähde valkoisten saappaiden remmiin. Se jos joku niin tulee olemaan hetken trendi jolle muutaman vuoden päästä kauhistellaan.

  • No se on juuri näin ja jokainen poimii muodin seasta juuri ne itseään puhuttelevimmat jutut! :) Ja siis samaa mieltä – olen huomannut että omassa tyylissä merkkaa paljon se uskonko, että käytän niitä vielä vuoden päästä.

 • Ihana tämä! Sanoisin myös, että vaaleansininen sopii navy-sinisien kanssa ja kontrastia siihen tuo taas musta nahka!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  • Hei muuten aivan totta – vaaleansinen ja tummansininen ovat oiva yhdistelmä!

 • Saaramaria

  Tosiaan kameli tai viininpunainen vois toimia hienosti tuohon, kaunis väri ja upeat valkotaustaiset kuvat!

  Tosi hienoa lukea näitä sun ajatuksia myös käytännöllisyydestä ja käytettävyydestä, tärkeää on myös se, että toteat, ettet hetken trendeihin lähde, jos kyseessä ei ole itselle erityisen mieluinen ja samalla pitkäaikainen hankinta. Blogeissa tämä on mielestäni aika harvinaista, ja siksikin tärkeää. Kiitos että tuot toisenlaistakin näkökulmaa. Olet hieno esimerkki, miten voi yhdistää hetken trendit ja maltillisen ostokäyttäytymisen esilletuonnin. Kaikkea ei tarvitse kuvata itsellä päällä.

  • Kiitos Saaramaria – ihanaa kun jaksat lukea tekstinikin kuvien seasta <3 Ja tosiaan tässä kolmen lapsen äitinä on käsillä semmoinen tavaraähky, että en osta juurikaan mitään, ellen usko sille olevan käyttöä vielä seuraavina vuosina. Toki on hutiostoksiakin, mutta tähän pyrin. Ei vaan jaksa yhtään enempää tavaraa! :D

 • Nette

  Miten sä saatkin kaikki vaatteet näyttämään niin hyvältä?! :D Voin kuvitella tuon asun päälleni, ja ei – ei pukisi yhtään, eikä näyttäisi hyvältä. Mutta sinulla tämä(kin) asu näyttää upealta! Vautsi. Ihana piristysruiske. :)

  • Kauneus on katsojassa! :) Varmasti näyttäisi vähintään yhtä hyvältä sun päälläsi! <3

 • mini

  Voisin kuvitella myös viininpunaista tai kamelinruskeaa yhdistettäväksi vaaleansiniseen.

  • Hei ihan loistava huomio tuo kamelinruskea! Menee itsellä kokeiluun! <3

 • Henna

  Kaksi kuukatta kotiaikaa jäljellä ja työt kutsuvat. Piti tulla kurkkaamaan vinkit ja in-jutut täältä, koska vaatekaappi todellakin kaipaa päivitystä! Kasaat aina niin mahtavasti tämän hetken jutut yhteen, etten edes muualta tyyliasioita etsikään. Ekologiset vaatemerkit kiinnostaa kovasti ja olisi hienoa jos jostain löytäisi juttua enemmän näistäkin. Vinkiksi ;)

  • Voi että! <3 Kaksi kuukautta! Osaksi haikeaa, mutta toisaalta myös erittäin odotettua :D uusi ihana vaihe <3 Ja hei ihana kuulla että olet pitänyt näistä! Tämä on ollut varsinainen trendiviikko :D Näitä kollaaseja tykkään itse tehdä ja niistä inspiroituu itsekin ihan uudella tavalla. Yritän pyrkiä siihen, että tekisin yhden trendikollaasin per viikko. Ja hei loistava vinkki! Kiitos!