CATEGORIES

Vyötetty ruuturouva

12.2.2018

Maanantai ja uusi viikko edessä. Tuleva viikko tulee olemaan melkoista härdelliä. Mieheni on melkein koko viikon poissa koulutuksessa ja omakin kalenteri täynnä työmenoja. Onneksi juurikin se lapsiarjen ja omien töiden kauhun tasapaino on se, mikä auttaa jaksamaan. Nuorin poikamme kun on vielä kotona, minkä takia kaiken järjestämisessä on aina lisähaastetta, mutta ei mitään mistä ei pärjättäisi. Tällä viikolla on paljonkin kivoja ja hieman erilaisia työjuttuja edessä. Edessä on mm. uuden Siskot-ohjelman pressi. Maaliskuussa Avalla starttaa Siskot-sarja, jossa sukelletaan kahdeksan julkisuudesta tutun suomalaisnaisen ja heidän siskojensa maailmaan. Ohjelmassa sisarukset käyvät läpi yhteistä taivaltaan ja miettivät muun muassa sitä, missä asioissa he poikkeavat toisistaan – ja missä asiassa he ovat hyvin samankaltaisia. Minua ja siskoani Kiraa pyydettiin mukaan ohjelmaan ja nyt kevään aikana saattekin nähdä meidän tarinamme. Sarjan tekemisessä oli mukana myös nuorin siskomme Nelli, äitimme sekä muutamat lähimmät ystävämme ja sukulaisemme. Itselle kyseinen kokemus oli melkoisen tunteellinen, joten jännityksellä odotan miltä lopputulos näyttää.


cashmere polo ANDIATA basics collection / saatu
pants SAMSOE & SAMSOE
blazer ZARA
hat JUICY COUTURE
shoes CHRISTIAN LOUBOUTIN
belt H&M

Kuvissa näkyy kaksi vaatekappaletta missä olen suorastaan asunut viimeaikoina: mustat nahkahousut ja musta kasmirvillainen poolopaita. Niin mukavat, mutta samalla tyylikkäät vaatekappaleet, jotka kulutan varmaan vielä puhki. Yksi hetken suosikkitrendejäni on klassinen ruutukuosi, joka on helppo yhdistää tähän arkiunivormuuni. Näyttävät vyöt ovat olleet myös pitkään pinnalla ja tuovat kaunista tiimalasimuotoa asuun. Niinkuin olen useasti sanonut: Muoti on minusta silloin parasta, kun vanhan yhdistelyyn saa uusia ideoita.

Kuvat Kaisa Turunen

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Pink

  Ai elämä sä oot niin upea nainen ?

  • Tämmöiset on aina katsojassa. Kiitos upeus <3

 • Katsoinkin näinkö äsken kasvosi ohjelman mainoksessa! :)

  • Siellä oltiin! :)

 • E

  Odotan innolla ohjelman alkamista ja teidän jaksoa! Tsemppiä kiireiseen viikkoon <3

  • Kiitos <3 Aina itseäkin jännittää mikä on päätynyt jaksoon ja miten leikkaus vaikuttaa yleiseen fiilikseen :D <3

 • Laura

  Upeita kuvia! :) Ja en malta odottaa heidän jakson näkemistä.

  • Kiitos kuvista Kaisalle ja mä tiedän että mun on kuitenkin taas vaikea kattoa /kuunnella itteeni :D

 • Haidi

  Vitsi jään kyllä mielenkiinnolla odottelemaan teidän jaksoa :) varmasti antaa taas ihan uusia juttuja teistä! Ja ihanan asun olet kasannut tämän trendin ympärille, kuvissa on on jotenkin kiva fiilis.

  • Kiitos Haidi taas tuesta <3 Ja mäkin pidän tästä kovin. Trendikäs mutta ajaton :)

 • Aura

  en malta odottaa, että ohjelma alkaa! ihan huippua, että olette mukana siinä <3

  • Ihana Aura <3 Mäkin jännään miltä lopputulos näyttää. Leikkauksilla ja muilla myös paljon vaikutusta niin jännä nähdä mikä päätynyt jaksoon ja mikä ei :)