CATEGORIES

Pullat uudistuneesta Ekbergistä

15.2.2018

Kävimme laskiaistiistaina ostamassa laskiaispullat uudistuneesta Ekbergistä. Vaikka mediavirrasta on saanut lukea vanhan asiakaskunnan tyrmistyneitä kommentteja niin omakohtaisesti täytyy sanoa, että pidin legendaarisen konditorian päivittyneestä ilmeestä. Se oli valoisa ja raikkaampi, mutta edelleen tunnistin hyvin paljon vanhoja elementtejä. Edustan tietysti nuorempaa sukupolvea, mutta sukuni juurien ollessa vahvasti Helsingissä on Ekbergilläkin lämmin paikka sydämessä. Ymmärrän toki, että näinkin historialliseen kohteeseen koskeminen nostattaa tunteita. Muutos on aina enemmän tai vähemmän haastavaa. Mutta uskon myös, että aika ajoin on pakko uudistua ja sopeutua hetken haasteisiin. Elämässä kun ainoa pysyvä asia on muutos. Toivonkin, että tämän muutoksen myötä tämän perinteikkään konditorian löytää myös nuorempi asiakaskunta ja saisimme nauttia Ekbergistä vielä pitkälle tulevaisuuteen.

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Haidi

  Täytyy sanoa, että tämä uusi ilme uppoaa kyllä minuunkin :) vaikka vanhassa oli toki oma fiiliksensä. Täytyykin käydä testailemassa tämä uudistunut ilme ihan livenä!

  • Eikö! Minäkin pidän paljon tästä uudistuneesta ilmeestä. Raikas, mutta samalla arvokas!

 • Jade

  Minäkin pidin Ekbergin uudistuneesta raikkaasta ilmeestä joka mielestäni olikin tehty juuri sopivasti vanhaa kunnioittaen. Muistan kuinka Kävin Mummini kanssa jo pikkutyttönä 70-luvulla (ja vähän isompanakin) Ekbergillä lauantaisin päiväkahvilla, ihania muistoja ?

  • Minä olen samaa mieltä! Itsekin pikkutytöstä asti käynyt ja itseasiassa kun omille muutin 18-vuotiaana niin muutin suoraan Ekbergin viereiseen rappuun. On siis itselle ainakin legendaarinen paikka ja toivon että se säilyy kaupunkikuvassamme vielä pitkään <3

 • Mm

  Juurikin noin, olen kanssasi samaa mieltä! Tuntui pahalta Ekbergin puolesta, että tuli niin rajua arvostelua ja jotkut muutoksesta suuttuneet ilmoittivat, etteivät enää tulee ikinä käyttämään konditorian palveluita. Uudesta tilasta tuli valoisa ja kaunis, kuitenkin muistuttaa selkeästi vanhaakin Ekbergiä. Ja ihanat tuottethan ovat samoja, niin hyviä kaikki! Myös minä toivon konditorialle onnea ja menestystä!

  • Olen samaa mieltä. Oma suhtauminen asiaan kun on, että välillä on pakko uudistua. Tässäkin on kyseessä konditoria – ei museo. Vanhoja elementtejä näkyy silti, mutta nyt sisään astuessa yleinen ilme on kuitenkin raikas ja kutsuva. Huikeat vanhat tuotteet ja nyt löytyy uusiakin. Toivon samaa!

 • Näyttääpä kauniilta, aivan henkii eurooppalaista tunnelmaa! Täytyypä käydä vierailemassa. Muutos on usein vain hyvästä.?

  • Olen samaa mieltä! Juuriki henkäys eurooppalaista kahvila/konditoriakulttuuria ja sekä muutos ja uudistuminen on väistämätöntä elämässä jos haluaa pysyä mukana.