CATEGORIES

Talviasun runko – 3 x luottovaate

21.2.2018

Viimeisten viikkojen aikana olen listannut paljon trendejä. Sen vastapainoksi jaan nyt kanssanne hetken luottovaatteeni, jotka valikoituvat päälle monta kertaa viikossa. Seuraavat vaatekappaleet ovat talvigarderoobini runko. Ne ovat klassisen ajattomat, mukavat päällä ja niin yksinkertaisen tyylikkäät, että ne on helppo yhdistää myös hetken trendivaatteiden kanssa. Suosikkivaatteitani tällä hetkellä ovat musta kasmirvillainen pooloneule, pehmeät nahkahousut sekä mustat nahkanilkkurit.

GET IT FROM
Blazer ZARA
Polo knit *ANDIATA
hat *A+MORE
leather pants *SAMSOE & SAMSOE
ankle boots *ALEXANDER WANG

Olette nähneet jo useampia asuja, missä minulla on asun pohjalla mustat nahkahousut ja musta poolo. Näitä ajattomia elementtejä on helppo maustaa hetken trendeillä. Niiden päälle kerrostamalla saa hetkessä modernimman ilmeen. Koska kyseessä on vaatteet mitä käyttää jatkuvasti ja toivottavasti vielä monien vuosien ajan, suosittelen panostamaan ja valitsemaan laatua. Oma pooloneuleeni on suomalaisen Andiata-merkin ja on 100% cashmiria. Hyvin mukava ja lämmin päällä. Vaikka se on lämmin, on se samalla myös ihanan kevyt. Pooloneuleen päälle sujautat helposti myös vaikka silkkisen spagettiolkaimisen kesämekon. Näin saa kesämekkokin lisäkäyttöä talvisäällä.

Omat täydelliset nahkahousut ostin aikanaan Stockalta. Ne ovat tanskalaisen Samsoe&Samsoe-merkin. Kyseisen housun nahka on hyvin pehmeää ja miellyttävän paksua – lämmittävät mukavasti pakkaskeleilläkin.

Kenkäpari mitä käytän useiten on nahkaiset mustat nilkkurit paksummalla korolla. Niillä kävelee helposti pidempiäkn matkoja, korko ei jää kiinni stadin moniin mukulakiviin ja hillitty korko tuo kaivattua ryhtiä asuun. Oma luottoparini on AF Klingbergin, mutta erittäin hyviltä näyttävät myös nuo Alexander Wangin vastaavat.

Siinä kolme hetken suosikkiani. Melkein jokaiseen päivän asuuni tällä hetkellä valikoituu joku näistä elementeistä.

*mainoslinkki

 

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Haidi

  Täällä samoja elementtejä. Talven käytetyin neule on hennesin mohair villainen kamelinvärinen ihanuus. Jalassa taas aina matalat mustat korkonilkkurit :) jalassa tosin sukkikset eikä housut ;>

  • Sä olet kyllä ihanan lojaali hameihminen <3 Tulihan sulle se Norlynin lähetys? <3

   • Haidi

    Ne vaan tuntuu niin omilta :) ja hei tuli, kiitos siitä <3 100 denierin sukkiksista tuli uudet lempparit! Ihanan lämpöiset ja pehmeät :)

    • Mahtavaa! :) <3