CATEGORIES

Kashmiria ja melkein kyyneleitä

7.3.2018

Eilen kävin pressimatkalla Tukholmassa tutustumassa ruotsalaisen Soft Goat -merkin kevätmallistoon. Rakastan kashmirvillan pehmeyttä ja materiaalista tehdyt neuleet kuuluvatkin arkipukeutumiseni peruspilareihin. Kashmirvilla kun säilyy pienellä rakkaudella ja huolenpidolla vuosia loistavassa kunnossa. Sen lisäksi materiaali pitää lämpimänä talvipakkasilla ja hengittää ihanasti myös kesäpäivinä. Pastellinsuloinen kokoelma oli saanut inspiraationsa Kaliforniasta ja siinä näkyikin ihanasti kultarannikon aurinko ja herkkuliset jäätelövärit. Vaikka normaalisti suosinkin hyvin klassisia ja perusleikkauksen omaavia neuleita, niin nyt olen totaalisen ihastunut olkapäät paljaaksi jättävin off-shoulder-neuleisiin. Soft Goatin kevätmallistossa löytyi myös vastaava malli ja monessa eri värissä. Voit katsoa mallin vielä tämän aamun aikana Instagram-tarinastani.

Me and my beautiful blondes <3

Oli kertakaikkisen ihana matka, mutta paluumatkalla kohtasimme harmillisia ongelmia. Lentokoneemme pääsi matkaan puolituntia myöhässä ja reilun puolentunnin lennon jälkeen kuulutettiin, että palaamme takaisin Tukholmaan koneen teknisen vian vuoksi. Meillä oli laput korvilla emmekä kuulleet kuulutusta, joten yllätys oli melkoinen kun kuulimme pian laskeutumisen jälkeen olevamme vielä Tukholmassa reilun tunnin lentämisen jälkeen. Kyllä siinä pääsi melkein kyynelkin kun oli niin odottanut pääsevänsä peittelemään lapset sänkyihinsä, mutta pettyneenä tiesi menevän vielä jokunen tovi ennenkuin kotiin pääsee. Jouduimme jäämään lentokentälle odottelemaan, että lentöyhtiö Norwegian järjestäisi toisen koneen paluuta varten. Loppujen lopuksi pääsimme palaamaan Suomeen viisi tuntia myöhässä aikataulusta, mutta onneksi kuitenkin turvallisesti ja kaikki päättyi hyvin. Iloksemme sitä matkasi ystävien kanssa ja harmillinen tilanne saatiin nopeasti käännettyä huumoriksi. Our plane had no left philangie. :D

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • ?

  Ihana että muistat Rachelia!!?team Jennifer?

  • Todellakin! :D

 • Pauliina

  Olen hankkinut kaksi Softgoat -neuletta tämän talven aikana ja olen totaalisen ihastunut niihin! Koko ajan tekee mieli hankkia lisää, valinnanvaikeus vain iskee! :) Mikäköhän vaaleanpunaisen sävy sinulla on päällä noissa kuvissa?

  • NO EIKÖ! Sama ongelma! :D Ja hei se on se vaalein! Juuri kehuin merkin perustajallekin kuinka täydellisen sävyn he ovat valinneet. Kaunis puuteripinkki! <3 Rakastuin siihen niin että ostin sen mukaan <3 Pitääpä kysyä jos saisi teille joskus jonkin kamppiksen ja alekoodin hankittua! <3

   • Pauliina

    Alekoodi olisi loistojuttu, käyttäisin aivan varmasti! Olisi ihanaa ostaa kevääksi vaikka juuri puuterinsävyinen neule <3

    • Minäpä kysyn jos vielä se olisi joskus mahdollista! :) <3

 • Satu

  Upeita naisia ja kauniita paitoja. Tuo Metin paitamalli näyttää juuri sellaiselta mistä olen haaveillut, osaatko sanoa mikä Soft goat paidoista se on? Kiitos tuhannesti :)

  • Voi ei! En ikävä kyllä muista nyt mikä tuo malli oli! Olisikohan se se missä selässä on sellaiset isot rusetit? <3

 • Hanna J

  Hei Hanna,
  kiitos vastauksestasi!
  Yksi kysymys vielä: olivatko koot “normaalit” eli jos käytän M niin neuleet ovat normaali M.
  Terveisin Hanna

  • Valtaosassa neuleita kyllä! Mutta jos epäilet niin suosittelen menemään koon isommaksi! Koska runsaat neuleet ovat aina plussaa! :) Poikkeuksena omaan kokoon niin itse valitsisin tuosta off-shoulder mallista L-koon vaikka S on normikokoni. Se oli turhan nafti – pidän rennommasta tyylistä neuleissa :)

   • Hanna J

    Kiitos tiedosta tosi paljon!
    -Hanna

 • Hanna J

  Hei Hanna,
  kauniita kuvia ja huikeita neuleita?
  Olisitko ystävällinen ja ilmoittaisit mistä ko. neuleita voi hankkija.
  Saako mahdollisesti Helsingistä?
  Aurinkoista päivää?
  Terveisin Hanna

  • Moikka! Toki! Eli siis merkki myy ainoastaan verkossa – sillä tavoin he pystyvät pitämään arvokkaiden kasmirvillaneuleiden hinnat mahdollisimman edullisina. Eli siis suosittelen katsomaan Soft Goatin oman verkkosivun! :)

 • Hanna J

  Hei Hanna?
  Kauniita kuvia ja hurmaavia neuleita.
  Mistä ko. neuleita voi ostaa?
  Kiitos etukäteen tiedosta!
  Mukavaa päivää!
  Terveisin Hanna

 • Haidi

  Ihania kuvia ja se off-shoulder-neule oli ihana! Joskus kun viimeksi aikoja sitten malli oli muotia asuin näissä neuleissa, mutta nehän on tietysti konmaritettu kaapista aikoja sitten :D ja onneksi olitte porukalla liikkeessä niin tilanteeseen löytyi huumoria ja oli seuraa kenen kanssa odotella konetta :)

  • Kiitos ihana! Ja se on ihan huikea! Itse tilasin sen vielä mustana ja se sopii loistavaksi käytettävänä myös kauluspaidna päällä! <3 Ja kyllä – onni onnettomuudessa :)