CATEGORIES

Mihin haluan vaikuttaa?

8.3.2018

Tänään juhlitaan kansainvälistä naistenpäivää. Olen kolmen sisaruksen perheestä, minulla on laaja ihana oma ystäväpiiri ja työni takia saan olla päivittäin suuren naisjoukon kanssa tekemisissä. Tämä päivä sai minut miettimään blogini syvempiä tarkoitusperiä. Kun minulla kerran on näin mahtava alusta vaikuttaa, niin mitä minä haluaisin sillä tehdä? Mitä asioita haluan blogissani tuoda esille? Millaiset asiat ovat minulle tärkeitä? Mihin haluan vaikuttaa?

hat KN COLLECTION
coat ZARA
knit SOFT GOAT
shirt H&M
pants ANDIATA
shoes ADIDAS
bag YSL

Empowered women empower women. 

Blogiani pidempään ja tarkemmin seuraavat tietävätkin, että minulle blogini merkittävin tekijä on keskustelu teidän kanssanne. Vaikka luokittelisin blogini tyyliblogiksi, tahdon kuitenkin antaa paljon enemmän kuin pelkkää muotia, tyyliä, trendejä ja kauneutta. Tyyli kun yltää ulkoisia asioita paljon laajemmalle. Se on tapa miten puhumme toisillemme, otamme toisia huomioon ja mietitään asioita toisenkin kannalta. Rakastan käsitellä aiheita, jotka herättävät tunteita. Haluan lempeästi herätellä miettimään, josko omaan näkemykseen olisi toinenkin kulma. Toivon, että käsittelemilläni aiheilla pystyisin haastaa jokaisen omia ajatusmalleja ja sitä kautta laajentamaan kokonaiskuvaa. Tuoda esiin erilaisia tyylejä ja tapoja toimia – yrittää auttaa meitä ymmärtämään toinen toisiamme paremmin.

Toivon, että blogini kautta pystyisin tukemaan yhteisöllisyyden tunnetta. Haluan haastaa ihmisten halua ymmärtää muita, nähdä asioita avarakatseisemmin ja sitä kautta myös löytää se rauha omasta itsestään. Harvoin asioissa on oikeaa tai väärä. Tuo suunnatonta rauhaa ymmärtää, että me kaikki olemme keskeneräisiä. Siksi on tärkeää kuunnella, pohtia muitakin näkökulmia ja tarvittaessa jopa muokata niitä omia toimintamalleja. Haluan, että blogini on paikka, missä toisten ymmärtäminen ja kannustaminen on avainasemassa. Sanotaan, että nainen olisi naiselle susi. Itse en tätä allekirjoita. Jos niin miettii, tulee sitä helposti itse myrkyttäneeksi oman ympäristönsä. Haluan painottaa yhdessä tekemisen ja toisten tsemppaamisen tärkeyttä. Pidemmälle pääsee aina toisia auttaen ja lämpimästi kannustaen. Kaikki tarvitsevat apua joskus. Anna sitä toiselle, koska varmasti tulee päivä, että sinäkin tarvitset apua.

Haluan toivottaa teille kaikille valtavan ihanaa naistenpäivää ja kiittää teitä siitä, että niin aktiivisesti osallistutte blogini vallitseviin keskusteluihin. Teidän tyylikkään käytöksenne takia tämä suuri toive on mahdollista. Asioista ei tarvitse olla samaa mieltä, mutta toista tulee kunnioittaa. Te osoitatte sen kauniisti päivä toisensa jälkeen kommenttiboksissa. Kiitos, että olette osa Strictly Stylen yhteisöä ja olette mukana tukemassa tätä sanomaa.

Real queens fix each other’s crowns 

Kuvat Metti Forssell

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Saaramaria

  Tämä. Juuri tämä.
  Mä olen aina halunnut olla joukkuepelaaja, oikeasti ja kuvainnollisesti. Kukaan ei pärjää yksin, ja arvokkainta, mitä voit tehdä, on auttaa myös muita eteenpäin.
  Kiitos Hanna, että tuot esille ja pidät yllä upeaa positiivista, toisia tukevaa draivia, ajatusta, että muita tsemppaamalla auttaa itseäänkin, positiivisuus ja hyväksyntä vie pitkälle itseä ja muita. Arvostan todella paljon tapaasi käyttää blogiasi vaikuttamiseen.
  Olet upea nainen ja ansaitset kaiken hyvän elämääsi ❤️

  • Juuri näin. Itse olen joukkuepelaaja ja mikä ilo ja onni se onkaan kun rinnalle löytää ihmisiä, ketkä uskovat samaan. Yhdessä on niin paljon mukavempaa. Kiitos ihana niin paljon kaikesta tuesta ja positiivisesta energiastasi jota meille kaikille täällä jaat <3 Kiitos ihana että olet seurana ja auttamassa toiveeni eteenpäin vientiä<3

 • Julia

  Tää menee ehkä enemmän sun henk. koht elämän puolelle, mutta täytyy sanoo että ehkä tärkeintä mitä sä ja muut poikien äidit voi kaikkien naisten eteen tehä on opettaa pojille jo pienestä asti että ei oo väliä onko tyttö vai poika, kuka tahansa voi tehä mitä vaan. Että naisetki voi olla ammattilaisfudaajia, toimitusjohtajia tai vaikka roska-auton kuskeja. Että naisia pitää aina kunnioittaa ja että meidän mielipiteet ja osaaminen on yhtä arvokasta, ja vaan koska me reagoidaan joihinki tilanteisiin eri tavalla kun miehet niin se ei tarkota että me ollaan “tunteellisia” ja näin ollen “heikkoja”.
  Sori oli pakko vuodattaa, oon miesvaltasella alalla töissä ja mun pomo on sovinisti ja oon sitä mieltä että arvot opitaan enimmäkseen kotona ja lapsuudessa…

  • Kyllä. Olen itsekin saanut tuon saman tuen äidiltäni, isältäni ja mieheltäni. Se on minulle itsestäänselvyys, että kaikki on mahdollista, jos sen eteen on valmis tekemään töistä. Kaikkeni myös teen sen eteen, että meidän poikamme tulevat osaamaan arvostamaan toista ihmistä sukupuoleen, taustaan tai uskontoon katsomatta.

 • Kikka

  Hanna niin kaunis kirjoitus ? sun sydän on kultaa ❤
  Ihana lukea sun blogia!!!!
  Kikka

  • Kiitos niin paljon Kikka että olet mukana!!! <3

 • Piia

  Ihailen sekä sisäistä että ulkoista kauneuttasi ? samaistun ajatuksiisi sekä arvostan juurikin tuota toisten kunnioittamista. Kiitos että jaat myös syvällisempiäkin asioita täällä! Ps. Upea neule, sattusisiko sinulla olemaan alekoodia tuonne kauppaan, niin voisi testailla näitä kauniita neuleita ?

  • Kiitos niin paljon kauniista sanoistasi! <3 Olen niin otettu, että olet seuranani <3 Ja hei voi vitsi, ei ole, mutta voin toki kysyä Soft Goatilta jos voisin sellaisen teille saada! <3

 • Haidi

  ”Behind every successful woman is a tribe of other successful women, who have her back” blogisi ei olisi mitään ilman sinun upeaa luonnetta ja ajatusmaailmaa, jolla viet blogiasi eteenpäin ja herättelet ihmisiä ajattelemaan. Syvälliset ja pohtivat postaukset on blogisi parhaimmistoa ja kommenttikenttä aina kuin oma postaus, jossa keskustelu käy kuumana :) kiitos siis upeasta yhteisöstä, jonka olet tänne rakentanut ja ihanaa naistenpäivää!

  • Siis juuri näin! Tuo ajatus sopii tähän kuin nakuutettu ja juurikin se asia mitä haluan viedä eteenpäin ja tämä sopii juurikin siihen miten TE olette minua tukeneet. KIITOS <3 Kiitos ihana ihana Haidi. Olet upea!

 • Katariina

  Voi ihanainen Hanna!?
  Saat minut liikuttumaan ja jotain minussa liikkumaan kirjoittaessasi rakastamistasi tunteita herättävistä aiheista-miten rakastaankaan lukea niitä?
  Sinun luomallasi lämpimällä, avarakatseisella ja toisia kunnioittavalla tekstillä on valtava voima, lempeä voima? Olen lukemattomia kertoja pysähtynyt miettimään ajatusmallejani ja ravistellut niitä, kiitos sinun❤
  Useat kerrat olen kyyneleet poskilla lukenut kirjoittamistasi aiheista sekä vastauksistasi minun ja muiden lukijoidesi kommentteihin, kiitos sinun❤
  Et ehkä voi edes käsittää miten iloinen ja äärettömän kiitollinen olen siitä, että minulla on mahdollisuus seurata sinunlaista ihmistä??
  Hanna sinun kiltteys ja hyväsydämisyys tarttuu, se on aivan ihanaa.?
  Samoin sinulle mahtavaa naistenpäivää upea Hanna!?

  • Miten äärimmäisen ystävällinen olet! <3 JA miten kauniisti näetkin toiset <3 Juuri sinunlaistasi hyväsydämisyyttä haluan vaalia. Kuinka nähdä muissa se hyvä, puhua toisille kauniisti ja kannustaa eteenpäin. <3 Kiitos niin paljon että olet tekemässä tästä toiveesta realiteettia kommenttiboksissa <3 Kiitos niin paljon, että olet seuranani! <3

 • Rosa

  Erittäin viisaasti ajateltu. Sinulla on paljon sydämmen sivistystä ja älykkyyttä, joten olisi mielestäni sääli jos et käyttäisi tätä potentiaaliasi myös työelämässä. Pelkkä tyyliblogi ei toivottavasti tämä koskaan ole. :) Mahtavaa naistenpäivää Hanna ja kiitos, että postaat niin tärkeistä aiheista!<3

  • Kiitos niin kovin. <3 Vaikka rakastankin blogin pitämistä, teitä, keskustelua ja alan tuomaa vapautta viettää mahdollisimman paljon perheeni kanssa, niin valehtelisin jos en sanoisi, etten kaipaisi myös "työelämää" (tosin onhan tämäkin sitä mutta ymmärrän mitä tarkoitat). Johtaminen oli pääaineeni ja hyvin todennäköisesti tulen tulevaisuudesa tekemään vielä ihan jotain muuta <3 Kiitos niin paljon että olet ollut niin pitkään seurana, tuet niin kauniisti ja osaltasi olet aina luomassa tätä ihanaa henkeä kommenttiboksissa.