CATEGORIES

Pariisiin!

9.3.2018

Terveisiä sateisesta Pariisista! Minua Instagramissa seuraavat tietävätkin minun matkanneen eilen Pariisiin työmatkalle. Metin kanssa saimme kutsun osallistua uuden Atelier Cologne -tuoksun lanseeraustilaisuuteen. Ranskalaiset serkkuni ja tätini asuvat Pariisissa ja minun on jo tovin pitänyt tehdä lyhyt visiitti tähän tuttuun muodin mekkaan. Nyt tämän reissun yhteydessä pystyn pienen hetken nipistämään, että nään rakkaita sukulaisianikin. Reissuamme voit seurata reaaliajassa molempien Instagram-tarinoista.

cashmere knit SOFT GOAT
pants ANDIATA
shoes ADIDAS
bag PRADA

Kuvissa näette eilisen matkustusasuni. Hyvin usein matkustan mukavissa nahkahousuissa, pehmeän lämpimässä kashmirvillaneuleessa sekä raikkaan valkoisissa lenkkareissa. Cross body-laukusta löytyy tärkeimmät kuten lompakko, passi ja kännykkä ja vetolaukusta takki, kamera, tietokone sekä laturit. Tämä on hyvin tavanomainen matkustusasuni – varsinkin jos Euroopan sisäisistä lennoista on kysymys. Toimiva ja yksinkertaisen tyylikäs. Torstain aikataulu oli kiireinen. Charles De Gaullen kentältä ajoimme hotellillemme Plaza Madeleineen, tiputimme sinne nopeasti vain matkalaukut ja siitä suuntasimme suoraan lounastapaamiseen Atelier Colognen inspiroivien perustajien kanssa. Asu oli siitäkin syystä toimiva, että vaihdoin jalkaan vain mustat avokkaat sekä päähäni mustan baskerin ja asteen siistimpi lounastyyli oli valmis.

Kuvat Metti Forssell

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Nopa

  Miten saat niin ihanan tunnelman aina kuviisi? Onko jokin tietty filtteri minkä lisäät niihin vai miten ne muokataan? Aina niin upeat sävyt :)

  Kiitos jos jaksat neuvoa niin alan myös harjoittelemaan :D

  • Voi kiitos! <3 Ei ole mitään tiettyä filtteriä – itse käsittelen jokaisen kuvan aina erikseen. Lisään kuviin lämpöä, mutta tuon samalla keltaisen sekä sinisen saturaatioita alas. Lisään myös lämpöä luonnollisiin valonlähteisiin. Tähän käytän Lightroomia. Toivottavasti tämä jo auttaa? :) Itselläkin jatkuva harjoittelu päällä – aina voi oppia lisää :)

 • Helkku

  Heippa, ja ihan ensin että hitsi miten upeissa paikoissa ootte Metin kanssa päässeet käymään Pariisissa! Vautsi. :)
  Mulla olis kaksi toivetta/kysymystä/aihetta joihin toivoisin sinun ottavan kantaa/tekemään postauksen (tai ohjaamaan minut siihen postaukseen jos sellainen jo on). Ensin kevyempi aihe, eli hiusten hoito. Ymmärtääkseni sulla on luonnollinen väri hiuksissasi, ja mua kiinnostaisi tietää että miten hoidat hiuksiasi? Onko sun tukka luonnostaan kihartuva vai laitatko sen joka päivä? Mä kasvatin oman värin takaisin, ja nyt parin vuoden jälkeen on pituuttakin jo ihan kohtuullisesti (puoleen selkään) mut huomaan et latvat varsinkin kuivuu todella nopeasti. Mitä hiustuotteita käytät? Kuinka usein leikkaat hiuksisasi?
  Toinen kysymys/aihe on eettisyys. Mitä se kuluttajana merkkaa sulle? Vaikkapa uusia laukkuja/vaatteita ostaessa, mietitkö mistä se on peräisin, missä tehty, onko halpavaateketju yms?
  Näihin kysymyksiin mä toivoisin että sä ottaisit kantaa. :) ihanaa sunnuntaita sulle. <3

  • Hei kiitos! ja kyllä! haaveilen jo päivästä kun voin viedä poikanikin mm. Pariisin oopperatalolle, eiffelille sekä Louvreen niin, että hekin ymmärtävät ja muistavat <3 Ja hei kiitos ihan loistavista aiheista! Ehdottomasti menee toteutukseen! Ikävä kyllä en uskalla yhtään luvata millä aikavälillä ilmestyvät – mutta todella hyviä aiheita ja mielelläni näihin tartun! :)

 • Haidi

  Vitsi mikä ihana outfit ja tuo neule! Teidän Pariisin reissu on vaikuttanut vauhdikkaalta ja ihania kuvia olette sieltä saaneet mitä instassa on jo näkynyt :)

  • Kiitos! <3 Ja oli kyllä ihana reissu! Saatiin ihanasti materiaalia. Vaikka palattiin jo eilen SUomeen niin some varmaan elä hetken vielä Pariisissa :/

 • Marianne

  Ompa kiva matkustusasu! ? Toivottavasti teillä oli onnistunut Pariisin reissu!

  • Kiitos! Ja oli! <3

 • Muminmamma

  Näin teidät lentokentällä ja ajattelin, että voi luoja miten iloisia ja kauniita ihmisiä. Lapseni (8v.) puolestaan kiinnitti huomiota siihen, että teillä oli ihan identtiset asut päällä aina laukkuja myöten ja hän luuli teitä missi- tai mallikaksosiksi :)

  • Voi miten ystävällinen olet! Olisitte tulleet vetäisemään hihasta! Ja hei herttinen me taas metin kanssa naurettiin kun nähtiin taksissa jonka jaoimme lentokentälle. Siis muuten lähes tismalleen sama asu – laukkuja myöten. Toisella vain erivärinen cashmere-neule… :/ Miten mahdollista että koko vaatekaapista valitaan sama matkaasu? eikä tämä ole eka kerta… :D Ja ihana tytär sinulla! <3

 • Tuuli

  Saako esittää toiveen? Olisiko kiinnostusta tehdä postausta reissuun pakkaamisesta jos tiedossa on viikonloppumatka ulkomaille mikä pitää sisällään sekä rentoa hengailua että fiinimpää tapaamista/illallista? Vinkkejä, ideoita, inspiraatiota? :)

  • Hei hyvä idea! :) Kiitos postausinspiraatiosta! :)

 • Veera

  Ihana neule! Mikä koko sinulla on? :)

  • Minulla on tästä koko S! :)