CATEGORIES

Paris Bardot

13.3.2018

Tällä hetkellä yksiä suosikkivaattekappaleitani ovat off-shoulder-neuleet. Viime vuosina olkapäät paljastavat Bardot-topit olivat suuri hitti ja nyt sama leikkaus on siirtynyt muhkeisiin neulesiinkin. Kyseistä mallia löytyy nyt monilta valmistajilta.

hat KN COLLECTION
knit H&M
jeans LEVIS

Tällä hetkellä on monia ihania trendejä, jotka inspiroivat. Suosikkini ovat ruutu, sivuraita ja pallokuosi. Näitä trendejä olenkin integroinut omaan tyyliini (asu1/ruutu)(asu2/sivuraita)(asu3/pallokuosi), kaikki kun ovat hyvin klassiseen tyyliin istuvia. Pastellinsävyt, bandanat ja vyölaukutkin puhuttelevat, mutta ihan suosikeiksi ne eivät yllä – ainakaan vielä.

Eilen julkaisimme neljännen Metti&Hanna podcast-jakson ja tällä viikolla puhumme tyylistä. Miten Metti näkee minun tyylini? Entä minä hänen? Mitkä ovat inhokkitrendimme? Entä suosikkitrendit? Miten niitä käyttää? Mikä Metin suosikkitrendi ei innosta minua laisinkaan? Onko äitiys muuttanut tyyliämme? Ja mistä asusteesta olemme joutuneet irtautumaan viime vuosien aikana? Helpoin ja toimivin tapa kuunnella podcastia on kännykällä acast-nimisen sovelluksen kautta, mutta pääset kuuntelemaan viimeisimmän jakson myös tämän linkin takaa.

Kuvat Metti Forssell

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Maria

    Hello!
    Hyvin parisien tuo sun baskeri look.
    Missä hotellissa asuit, näyttää mysig.

    • Kiitos paljon! <3 Hyvin parisien indeed :D Ja hei ensimmäinen hotelli oli Hotel Madeleine ja toinen oli Sofitel le Faubourg :) Nämä kuvat on otettu viimeiseksi mainitussa :)