CATEGORIES

Viikonloppu

16.3.2018

Kiitos teille kaikille vielä kommenteistanne edelliseen postaukseen liittyen. Sain hurjan määrän ykstyisviestejä instankin puolella. Moni tunnisti oman herkkyytensä ja iloitsi siitä, että se voi olla ja onkin voimavara.

Itse olen pitkään sanonut, etten koe olevani mitenkään erityisen herkkä. Herkkyys ei ns. kuulu luontaisiin pääluonteenpiirteisiini. Mutta asiaa enemmän pohtineena olen huomannut, että minäkin olen herkkä. Se ei ehkä ole ollut elämääni johdattava voimavara, mutta elämänkokemuksen ja kasvamisen myötä olen uskaltanut löytää sen oman herkkyyden. Koska kaikissa meissä sitä on. Vuodet ovat hioneet teräviä kulmiani ja se on tuonut minulle suunnattomat määrät rauhaa – ja rauha tuo varmuutta ja hyvää oloa.

cashmere knit ANDIATA
skirt GINA TRICOT
shoes STUART WEITZMAN
bag CHANEL
coat ZARA

Tämä päivä on ollut taas työn täyteinen. Äänitimme aamulla Metin kanssa kolme eri podcast-jaksoa, käsittelin loputkin Pariisin-kuvat ja tein postaukset tälle päivälle sekä sunnuntaille. Nyt on erityisen hyvä fiilis aloittaa viikonloppu. Olen yrittänyt pitää viikonloput viikonloppuina ja keskittynyt vain perheeseen ja ystäviin. Tässä omassa työssä kun tulee liian helposti lipsuttua vkoloppuisin ja iltaisinkin työn pariin käsittelemään kuvia, vastaamaan kommentteihin ja luonnostelemaan postauksia. Vielä en ole yhtäkään viikonloppua selvinnyt täysin ilman töitä, mutta siihen pyrin. Käymme ystäväporukalla tänään illalla syömässä, siskoni viettäessä sillä välin aikaa poikiemme kanssa. Viikonloppu onkin sitten taas futiksen täyteinen esikoisen harjoitusten ja turnausten parissa. Olen uskaltanut myöntää itselle, että kaikkeen ei tarvitse pystyä. Olen huomannut viimeisen vuoden aikana, että oma jaksaminen on alkanut olla aika kortilla. Se on hyvä tiedostaa ja myöntää epäkohdat, jotta voi ajoissa tehdä niitä korjausliikkeitä, jotka auttavat jaksamaan. Joten ihanaa ja ennenkaikkea rentouttavaa viikonloppua kaikille. <3

Kuvat Metti Forssell ja minä

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*